nezzi_mix nezzi_mix

219 posts   1468 followers   646 followings

FakomikIz  -KOMIK DIGITAL- °Komik/lawak hambar is here! °private acc:@faiz_.jaaa °Random art styles °14y/o °Negative comments will be blocked °MAKE U HAPPY

https://sayat.me/nezzimix

Komik #20:TRICK
Mangsa selalunya tidak perasan...Hanya akan perasan apabila dh lalu depan org sbb kna gelak.....
-LOL-
Tag 3 kawan korang yang pernah dikenakan atau mengenakan
#nezzimik #gengkomik #komikdigital

Yeah '~'
Nezz versi Kingdom Hearts (Sora's Red Form)
#sora #redformsora #foresora
Ni tekap jaa XD
Credit to Owner

Raya #3
Sape knal org pompuan tu ? (°~°")
#rayaart #rayafest

Which one is suitable for my comic?

Raya #2
Untuk yg fusion req,sila tunggu and bersabar..ya?
#rayafest
#rayaart

Joining!
#uxie300raffle

-CLOSED-
Sape tau posing ape tu?
BTW,Sempena hari raya ni...aq nk lanje art req bertemakan Fusion ni...Cara nye begini...kau kna bagitau kau nk aq lukis,oc kau yang mana(1 je) and aq akan combine kan Oc korang ngan oc aq (NEZZI)...
So....macam biasa lah kan?
5 ORANG TERAWAL DARI SEKARANG!(muktamad)
#fusiondance #fuision pose
P/S:DM aq gambar OC korang

HAPPY IFTAR!!

BANGIZ
Nama asal dari nama ku...iaitu Faiz,tetapi ditambahkan 'Bang'.Uehehehe...and ni juga style yg akan aq gunakan pada stiap komik aq..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR & BATIN !!
#gengkomik #rayafest

Komik #19:KREDIT ._.
Orang yang repost komik orang lain tanpa kredit semakin berleluasa....dah berbuih dah mulut ni bagitahu perkara yang sama...susah sangat eah?Sng je aq rasa...and.....korang igt kitorang yg lukis satu komik ni skejap ke?Nak cri idea dah nerjam-jam....pastu lukis berjam-jam....nk shading plak,bleh la dlm 30 minit.....pastu korang yang art req....kalau yer pon...janganlah sampai desak plukis...igt diorang x busy ke...n please jgn tanyer la busy sbb ape...ade latu hal diorang...so....please paham k?kalau x paham gak..x tau dh nk wat ape.....k tu je daripada aq sebagai wakil plukis komik Malaysia di instagram ni....
ASSALAMUALAIKUM
-Ahmad Haziq Faiz a.k.a Nezzi
#kreditartisasal
#nezzimik

Nezzi versi Ninja Keluarga Kumou (from laughing under the cloud)best,wei anime tu...btw,comic terbaru inshaallah aq post esok or mlm ni..k?hrp bersabar XD

Random art...
Kalau rasa nk beri nama ...hah,beri lah

Most Popular Instagram Hashtags