nenggeulis.co nenggeulis.co

12,049 posts   200,643 followers   4,400 followings

WWW.NENGGEULIS.COM.MY  📍Kota Damansara 👜Dropship : +60123448500 📱Whatsapp HQ Team, Click link below :

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #SofeaYara top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka yang grab #SofeaYara ni adalah repeated customer😍 Kak Shant dah cakap #SofeaYara ni memang best gila uolls!
.
✅ Material moss crepe ni tak berkedut & tak payah iron, kan senang nak travel
✅ Material tak panas dan tak jarang
✅ Cutting yang cantik & jatuh terletak
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #SofeaYara top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka yang grab #SofeaYara ni adalah repeated customer😍 Kak Shant dah cakap #SofeaYara ni memang best gila uolls!
.
✅ Material moss crepe ni tak berkedut & tak payah iron, kan senang nak travel
✅ Material tak panas dan tak jarang
✅ Cutting yang cantik & jatuh terletak
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #SofeaYara top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka yang grab #SofeaYara ni adalah repeated customer😍 Kak Shant dah cakap #SofeaYara ni memang best gila uolls!
.
✅ Material moss crepe ni tak berkedut & tak payah iron, kan senang nak travel
✅ Material tak panas dan tak jarang
✅ Cutting yang cantik & jatuh terletak
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #SofeaBatwing top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka yang grab #SofeaBatwing ni adalah repeated customer😍 Kak Shant dah cakap #SofeaBatwing ni memang best gila uolls!
.
✅ Material moss crepe ni tak berkedut & tak payah iron, kan senang nak travel
✅ Material tak panas dan tak jarang
✅ Cutting yang cantik & jatuh terletak
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #SofeaBatwing top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka yang grab #SofeaBatwing ni adalah repeated customer😍 Kak Shant dah cakap #SofeaBatwing ni memang best gila uolls!
.
✅ Material moss crepe ni tak berkedut & tak payah iron, kan senang nak travel
✅ Material tak panas dan tak jarang
✅ Cutting yang cantik & jatuh terletak
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #SofeaBatwing top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka yang grab #SofeaBatwing ni adalah repeated customer😍 Kak Shant dah cakap #SofeaBatwing ni memang best gila uolls!
.
✅ Material moss crepe ni tak berkedut & tak payah iron, kan senang nak travel
✅ Material tak panas dan tak jarang
✅ Cutting yang cantik & jatuh terletak
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #MaryPlain top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka semua customer yang grab #MaryPlain mesti repeat order beli colour lain pulak😍❤️
.
#MaryPlain ada banyak benefit :
1. Wuduk friendly
2. Breastfeeding friendly (Zip 11 inchi)
3. Iron-less & tak mudah kedut
4. Labuh tutup bahagian belakang
5. Variety colours
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #MaryPlain top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka semua customer yang grab #MaryPlain mesti repeat order beli colour lain pulak😍❤️
.
#MaryPlain ada banyak benefit :
1. Wuduk friendly
2. Breastfeeding friendly (Zip 11 inchi)
3. Iron-less & tak mudah kedut
4. Labuh tutup bahagian belakang
5. Variety colours
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

#NengGeulisComboSale tengah buat comeback gila-gila #MaryPlain top atas permintaan ramaiii😱
.
Tak sangka semua customer yang grab #MaryPlain mesti repeat order beli colour lain pulak😍❤️
.
#MaryPlain ada banyak benefit :
1. Wuduk friendly
2. Breastfeeding friendly (Zip 11 inchi)
3. Iron-less & tak mudah kedut
4. Labuh tutup bahagian belakang
5. Variety colours
.
Sebelum uolls menyesal sebab colour & size yang berkenan di hati dah SOLD OUT baik you guys order cepat-cepat sekarang😉👌🏻
.
LET’S SHOP TILL DROP 🛍
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

You can never go wrong with minimal look!✨
Looking for this hot wheather-friendly outfit?🌞
Tak tahan pakai baju yg tebal & tak serap peluh💦
.
#LEXIETOP is the best outfit for you. I bet you will in love with the fabric❤️
.
Boleh pakai untuk office wear & casual shirt untuk pergi jalan jalan tau😍
.
GRAB NOWWW♥️
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

Cepat sebarkan dalam whatsapp group uolls @nenggeulis.co tengah buat HAPPY HOUR SALE nii 😱‼️
.
Jom ajak semua datang boutique @nenggeulis.co 🚗💨
.
You can meet all the creations physically, let’s drop by to Neng Geulis Boutique Kota Damansara😉
.
We are open as usual❤️

Siapa suka warna #SofeaYara ni?
Tahu tak ni warna paling hot selling tau uolls😍🔥
.
Material moss crepe ni tak berkedut, tak payah iron dan sangat selesa dipakai sepanjang hari💖
Pilihan yang bijak untuk bawa pergi travel kan?😄
.
Kak Shant nak bagi harga jimat untuk uolls sempena #NengGeulisComboSale
.
<<SWIPE LEFT UNTUK TENGOK SEMUA COLOUR YANG AVAILABLE<<
.
GRAB NOWWW♥️
💻Website : www.nenggeulis.com.my
📍Boutique : Neng Geulis Kota Damansara
📲Whatsapp : Click link in bio

Most Popular Instagram Hashtags