nelydiasenrose nelydiasenrose

1,287 posts   3,667,795 followers   669 followings

  nelydia.work@gmail.com Founder of Impian πŸ’– @impianbynelydia

Gambar pertama pada raya ketiga πŸ˜…
Boleh laaa....
Selamat hari raya semua ❀️

Bestnya @moodrepublik buat 72 jam tanpa henti untuk kita semua shopping raya ! Sesuai sangat dengan Nely yang memang last minute shopping haha πŸ˜‚
Tapi tu la sbb perangai tu jugak la @impianbynelydia dah banyak habis 😭
So jumpa sana nely akan bagi discount banyak banyak sampai licin k and also Nely bawak @babycakessn yang freshly baked but very limited tau first come first serve so seeee you there !
I’ll be there at 11 onwards tingkat 4 booth @starvilion πŸ’“

Me in cahaya kurung πŸ’š
Terima kasih di atas sokongan pada @impianbynelydia and yes mmg stocks sangat limited tapi kami cuba yang terbaik untuk memenuhi permintaan semua dan akan restock sebanyak mungkin ya ! now pada yang cuti harini ramai ramai serbu @starvilion :)

amboi πŸ˜‚
tak ni saja nak habaq orang kedah yang baju @impianbynelydia ada dekat KEDAH booth Starvillion no 1&2 di Mood Republik Kedah , TH Convention Centre hari ni dan esok saja k ✌🏻 @impianbynelydia

I got to work with my sisters today !
Thank you Jaydee for making it happen. We love you @jaydeesm
#rosesclan
#sisters

Head down to @starvilion today and get your baju raya from @impianbynelydia πŸ’“ ! β€’ BERLIAN is available in three colours πŸ”»
* Light Yellow * Mint Green
* Dusty Blue
#igauanelydia
#impianbynelydia

May Allah bless us in all our endeavours and lead us to the Path of continued Success and Prosperity β€’
Happy Ramadan πŸ’“

Menunaikan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ!
#pru14

I woke up today feeling blessed and humbled by the reception of #igau by @impianbynelydia. I can't thank everyone enough for the encouragement and support.

To those wondering about the availability of #igau, you can always keep your eyes on @impianbynelydia. My team is working hard every day to make it happen and the time will come soon.

To be honest, I can hardly wait for it myself. So...here’s a photo of me wearing one of my creations ! β€πŸ˜‚ #impianbynelydia #igau #igauanelydia #comingsoon #sabar

First and foremost I’d like to convey the heartiest of thanks to @starvilion for this amazing opportunity.
My dream could not have been achieved without the strength and patience of my team for helping me in every aspect. The real ones deserving of praise are:
@meamth my director of videography.
My ultra cool brand manager @neddyz & Wawa
Abang Kamal my head of photography.
And lastly my wonderful friend @myrararara who beautified my dream with her soundtracks. I take my hat off to all of you ❀
Pada semua yang hadir dan memberi sokongan pada impian saya , terima kasih dan anda semua amat bermakna buat saya πŸ’–
@impianbynelydia

Most Popular Instagram Hashtags