[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

neenaanuar neenaanuar

2639 posts   7252 followers   613 followings

Travel & Lifestyle Blogger  πŸ’•Social Media Influencer πŸ’•Owner of #naazneenfaiqabyneenaanuar πŸ’•My Hubby is my official photographer πŸ’•contact me at cute_ena19@yahoo.com

http://neenaanuar.blogspot.com/

Lepas dorian makan cempedak goreng pulak!
.
Kak Neen punyer favorite jugak ni!! Lamaaa giler tak makan cempedak goreng sedap camgini.. Dia punyer tepung ranggup dan tak masuk minyakk langsung!🀀

Yang kedutttt seribuuuu tu yg buat sis kecuqqq air liurr tuhh!!! 😜
.
#durianparty #neenaanuarmakanmakan

Seharian kat dlm Lost World tadi sekadar makan Roti Bakar jer.. seronok punyer pasal tak fikir pun pasal makan! πŸ˜†
.
Tadi belasah nasi lemak ayam kampung 2 pinggan.. abg sepupuuu order belut goreng kunyit.. di suruh nya tryyy!
.
Sambil pejammm mataa.. gigittt skittttttttttttttt sambil bayang kan tgh gigit ikan tenggiri!
.
Tinggggg!! Bukak mata sambil senyummmm ckp kat Lakik.. "sedappppp lah bee.. rasa mcm makan isi ikan goreng biasaaa jer!!"
.
There goes my fear factor.. haha.. πŸ˜†Siapa berani makan belutttt.. meh nak seppp skittt! βœ‹πŸ»

#done berlenjannnn kat #lostworldoftambun ... huwwaaaa tak puas lahhh pulak!! Nak kene repeat lagi niiihh!! 😩
.
Paling seronokkkkk main water slidessssss and tgk haiwan2 comel kat sini!
.
Ok next year nak repeat lagi laahhhh... gi Sunway Lagoon pulak! 😍

Pertama kali menjejakkan kaki ke sini.. Kak Neen sukerrr jer dtg taman tema camgini.. Tapi org tua sebelah I ni selaluuuuu jer ngelat tak nak bawak I dtg main air kat taman tema.. mencikk!πŸ˜‘

Makan dari pagi sampai pukul 10:30 mlm.. makan mlm tadi tak sempat nak publish lagi.. Esok aje lah! Haha..
.
Disebabkan badan ni dah rasa mcm lori tangki, maka ke sini lah kami utk membakar seciput lelemakssssss inihhh!
.
Start kayuh jam 11:30 mlm.. jam 12 we are done! Jadikkk laaa.. dari tak burn baby burn nih.. hahah.. .
Eh serius happening taman kat sini.. Meriah sgt! Ok lepas tak susah hati dtg ipoh sbb dpt exercise kat sini! Luv this place! 😍

Lepas settle makan.. terus gi cuci tangan.!
.
Lepas settle cuci tangan.. on the way nak ke meja balik.. tetiba terdengar sapaan... "Kak Neenaaa!!"
.
Nasib baik followers ni tegur waktu aku dah lepas settle makan.. Kalau waktu tgh makan silap haribulan mauuu dia tak laluuuu nak tegur sbb tgk betapa berselemuihhh nyaa aku melahappp nasi ganja! πŸ™ˆ
.
TQ Wirdah sudi tegur Kak Neen.. gambar last tu paling comel sbb kawan2 dia ckp gambar tu nanti boleh masukkan kat dlm blog! πŸ˜…πŸ˜‚

#nasiganjaipoh checkedβœ…
.
Lambat check in kat sini.. kuah dah kene catuuuu πŸ™„! .
Tapi takpe.. rasanya masih ade ummmpphhh!! 🀀
.
#neenaanuarloveperak #neenaanuarmakanmakan

Dah penghujung musim baru dpt jamahhh!
.
Nak wat camne, waktu awal musim hari tu Lakik ku kene batok selsema..!
.
Jadi lahhhh mlm ni dpt rezeki jamah sebijik durian XO dan sebijik durian udang merah.!
.
#durianlover #neenaanuarmakanmakan

Customer ni beli 4 helai #tudungwideshawlZIYA last week.. hari ahad kelmarin Kak Neen pos kan.. semalam dia dpt tudung dia..
.
Alhamdulillah pagi ni dia repeat order utk satu color tudung wide shawl yg dia tak grab lagi.. kan dah tak pasal2 dah complete kesemua 5 color dlm koleksi customer ni! πŸ˜…
.
Ini lah yg di katakan tak kenal maka tak cinta.. bile dah berkenan memang akan terus bercinta! πŸ˜†
.
Jgn risau.. harga combo utk tudung wide shawl ni masih lagi dlm tawanan korang.. hihi.. RM80 jurrr utk 3 helai!
.
Grab it now guys.. sementara stock masih ade ni.. to purchase just whatsapp Kak Neen at 019-3769459 ok!
.
Ingat tau!! Once dah sold out ianya tidak akan ade restock items dah okay! πŸ˜…
.
#longwideshawl
#shawlchiffon
#longshawl
#NaazneenFaiqabyNeenaAnuar
#tudungwideshawlZIYA
#tudungmurah
#tudunglabuh

Waktu sampai.. pengantin tgh busy posing amik gambar kat pelamin..
.
Kak Neen terus gi makan dulu sbb laporrrr.. haha.. lepas makan baru pegi jumpa pengantin!
.
Terperanjatttt pengantin bile nampak Kak Neen.. Kak Neen pun tanjattt tgk dia sbb mcm princess Frozen sgt nih! Cantikkk nya lah hai adik akak sorang nih!
.
TQ so much Ara coz sudi jemput Kak Neen & En.Teman.. πŸ˜πŸ’•πŸ˜˜
.
#blogreaders #followers #firsttimemeetingeachother
#neenaanuarfriendship

Mcm biasaaaa... tak penah update apa2 aktiviti on the spot! Selalu ajerr #latepost 😜
.
#neenaanuarootd

Most Popular Instagram Hashtags