neenaanuar neenaanuar

2440 posts   6927 followers   543 followings

Travel & Lifestyle Blogger  πŸ’•Social Media Influencer πŸ’•Owner of #naazneenfaiqabyneenaanuar πŸ’•My Hubby is my official photographer πŸ’•contact me at cute_ena19@yahoo.com

http://neenaanuar.blogspot.com/

Thanks for having me at PPZ open house my ex-schoolmate a.k.a ex-boyfriend!πŸ™Š
.
Ehhh siapa yg tak penah bercinta monkey time sekolah?? Majority semua org ade cinta monyet kan?? Tak yah segan nak mengaku ahhh!! Haha..😜
.
Mamat ni kawan baik Kak Neen time sekolah menengah.. kawan baik sampai crush! Hahaha.. 😝
.
Dia ni rajin belajar.. Kak Neen pemalas skit.. so pasal tu la Kak Neen crushed ngan dia sbb nak jadik pandai and selalu nak challenged dia bile exam! πŸ˜‚ .
Di sebabkan dia ni rajin.. arwah mak Kak Neen amik dia jadik anak angkat mak Kak Neen.. Kak Neen tak tahu la dia ni rajin ade makna ke apa kann.. haha.. Tapi yg pasti kiteorg memang geng study laa!πŸ€“
.
Cinta Monkey kiteorg tak dpt pegi jauh sbb kepala hotak kiteorg ni byk sgt angin monsunn... bahaya kalau bergaduh pokok kelapa boleh sujud ke bumi! Hahahaha..
.
Tak bererti cinta monkey tak jadi cinta realiti kite perlu bermusuhan.. jalinan silatulrahim atas nama sahabat masih boleh dikekalkan.! .
Hidup perlu #moveon .. kawan tetap kawan!
.
#foreverfriends #LakikKakNeenKenalDia #DiaPunKenalLakikKakNeen

11 tahun tak penah posing kat ruang tamu rumah sewa ni.. skg sis bebas posing di mana2 shj sbb setiap ruang cantik sgt utk di jadi kan background gambar I posing2 😝 oppsss.. sorry terpuji rumah sendiri plak! πŸ™ŠπŸ€£
.
Actually ni citer semalam.. dpt invitation open house dari PPZ .. nasib baik tahun ni ade byk collection baju raya... (eh tetiap tahun pun sis byk baju raya sbb saja nak Fefeeling CheTa 😜) so dpt lah melaram lagi semalam! πŸ˜‚
.
#neenaanuarootd #raya2017 #neenaanuarberaya

DINING AREA ~ Before & After!
.
Since kawin bertahan dok pakai dining table tuan rumah.. Kak Neen sewa rumah nie with semi-funished.. so meja makan rattan tu (rujuk gambar 'before') adelah salah satu barang yg disediakan oleh tuan rumah!πŸ˜…
.
Dulu time nak makan rasa tak berselera jer... eh skg sejak dah makeover nie rasa macam berselera lain macam pulak.. haih bahaya jugak nih! hahaha...πŸ™ŠπŸ˜†
.
p/s: 11 tahun kawin tak penah amik gambar dining area... gambar yg ade nie pun di ambil just right before makeover dijalankan.. so abaikan lah barang2 yg berselerak tu yer!😬
.
#neenaanuarrentedhousemakeover

Korang dah lunch kerrrr??? Kak Neen tgh termenung tgk set baru meja makan Kak Neen ni hah! πŸ˜…
.
Siapa nak teman Kak Neen lunch? Ade 5 kerusi kosong lagi nih! 🀣
.
Ehhhh syiokkkk laaaa jadik housewife.. tgk meja makan di set cantik2 pun dah bukan main happy feeling nyaaaa! πŸ˜†
.
#neenaanuarrentedhousemakeover

Thank you so much guys for these lovely gifts for my farewell! Kak Neen truly appreciate it! πŸ’•πŸ˜˜
.
#myfarewellgift #tillwemeetagain #neenaanuarworkingactivities #myfarewell #goodbye

[PART 3] Di antara mereka mereka yg akan merindui suara gegakkk gempitaa Kak Neen kat office mulai hari ini!πŸ˜† πŸ˜…
.
Sesungguhnyaaa Kak Neen juga akan merindui kamu dan kamuuu semua! πŸ’•
.
Semalam busy dan keletihan with my farewell run.. hari ni baru sempat nak upload! πŸ˜„
.
#tillwemeetagain #neenaanuarworkingactivities #myfarewell #goodbye

[PART 2] Di antara mereka mereka yg akan merindui suara gegakkk gempitaa Kak Neen kat office mulai hari ini!πŸ˜† πŸ˜…
.
Sesungguhnyaaa Kak Neen juga akan merindui kamu dan kamuuu semua! πŸ’•
.
Semalam busy dan keletihan with my farewell run.. hari ni baru sempat nak upload! πŸ˜„
.
#tillwemeetagain #neenaanuarworkingactivities #myfarewell #goodbye

[PART 1] Di antara mereka mereka yg akan merindui suara gegakkk gempitaa Kak Neen kat office mulai hari ini!πŸ˜† πŸ˜…
.
Sesungguhnyaaa Kak Neen juga akan merindui kamu dan kamuuu semua! πŸ’•
.
Semalam busy dan keletihan with my farewell run.. hari ni baru sempat nak upload! πŸ˜„
.
#tillwemeetagain #neenaanuarworkingactivities #myfarewell #goodbye

My lovely kakak! 😍
.
From day one I joined the company.. We don't know each other.. coz kami berlainan department!
.
But we have been bumps with each other di ruang legar office.. and she's always smiling at me and I also love to smile back at her!😊
.
Tak sangka rupa2 nya dia keje dlm bidang yg sama dgn Kak Neen.. meaning she is my cikgu in the company!
.
Obviously she's one of my superb teacher! This kakak is soooo humble.. good hearted.. truly sincere.. tak kedekut ilmu.. and also yet pretty and sgt awet muda! ❀️
.
Thanks a lot my dear kakak.. I'm gonna miss you a lot!! Susah nak jumpa cikgu yg tak kedekut ilmu mcm you kakak! 😭
.
Do keep in touch and hope to see you and work again with you in the future! πŸ’•πŸ˜˜
.
#tillwemeetagain #neenaanuarworkingactivities #myfarewell #goodbye

4 tahun dulu waktu collect offer letter Kak Neen posing kat lobby office ni... waktu tu punYer lahhhh gembiraaa tak leh nak dikata!
.
semalam last day sekali lagi Kak Neen strike another pose before Kak Neen melangkah pergi! Waktu ni perasaan sebakkk pulak menyelubungi diri.! (Tapi waktu posing still kene maintain senyum.. πŸ˜‚)
.
Pepagi celik mata rasa touching... eh aku tak keje ke hari nih??? 😒
.
#tillwemeetagain #neenaanuarworkingactivities #myfarewell #goodbye

Project lunch cum farewell party!
.
Thank you guys.. I'm sure you guys gonna miss me to "marah-marah" you all after this!! 😜
.
#KakNeenMarahBersebab
#KeneMarahSupayaTakManja
#KakNeenGarangTapiSweet
#imgonnamissyouguys

Ade yg kata.. "happy lahhh Kak Neen dpt keje baru..."
.
Tipu lah kalau nak kata tak happy kan.. But this is the reality! Tidak dpt lari dari perasan sedihhhh di saat melangkah keluar dari tempat makan gaji selama 4 tahun 5 bulan ni...
.
Terlalu byk kenangan pahit manis di sini.. Semua tu senantiasa terkesan di hati Kak Neen!! 😭
.
#YangKatSebelahTuNakKeneSepukTu
#OrangSedihDiaSenggehKambing

Most Popular Instagram Hashtags