nea_khyri nea_khyri

240 posts   2,952 followers   7,449 followings

JERAGAT JERAWAT GEBU CANTIK  💯 KKM Approved 💯 Plant Based 💯 Trusted Seller #frcterengganu Free gift 🎁 Free delivery 🚴💨 & poslaju 📦 SSM ID:TR-0101990W Whatsapp SEKARANG⤵⤵⤵

Pakai skincare ni memang tak rasa pedih. Natural ingredients u!

Nyawa

DIJAMIN WOW!!! Skin Makin Anjal,Black Head,White Head Dah Clear!!
Jerawat makin mengecut, kulit makin glowing! ✔️MenganjalKan Kulit Juga Awet Muda
✔️Mengecutkan jerawat ✔️Mecerahkan kulit TANPA pengelupasan ✔️Kulit akan menjadi glowing ✔️Memudarkan parut & jerawat .
Harga mampu milik untuk ada .. Whatsapp segera 0139330499
ProAdvance Serum Yang Sangat Wow

Halal dan TANPA bahan kimia
Lulus KKM ; NOT171106186K
📲013 933 0499

Ramai yang ingat produk frc dari rumpai laut sebab diorang tahu Plant Based tu hanya tumbuh-tumbuhan.. Tetapi kebenarannya produk kami bukan dari rumpai laut. Tetapi dari tanam-tanaman. Orang kata ala-ala vegetarian gituw.. Sebab tu jika kita guna produk FRC ni tak dela rasa gatal gatal ya amat. Mengelupas malam hitam dulu pastu cerah. Ehh tak de tak de tau.. Malah #selepas konsisten menggunakan produk frc korang akan dapat rasakan kulit korang semakin lembut, sihat, cerah dengan kemanisan dan tidak akan korang nampak perbezaan putih dimuka hitam di tangan.. Selamat ke?? HALAL - SELAMAT - KKM - GMP - ODM COMPANY (BUKAN OEM)
#frcterengganu

Alhamdulilah! Hari ni customer tetap repeat order FRC Cleanser dan FRC Serum. Syukur! Nak tahu dia baru je balik dari bercuti di Thailand. Bila masuk kerja kawan office tegur. "Kak! Itu hari cuti kat Thailand kan? Kak pergi buat muka ke???" Fuhhhh!!! Hebatnya FRC sampaikan kawan-kawan ingat pergi buat muka di Thailand!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Hebat ke tidak?!!! Anda masih nak tunggu lagi???? Jom kita cuba produk FRC!!!!
Order NOW ⤵
⚘ Free Gift
⚘ Free Postage
⚘ Free Cod 👸 LEADER FRC TERENGGANU
www.wasap.my/60139330499/NakbeliFRC
#frcwow #frcviral #frcterengganu

Memang terbaik la produk ni. Baru je pakai. Tertutup liang pori siot!
0139330499

#kualanerus #kualaterengganu #vendorborongmurah #kosmetikmalaysia #bazaarpaknil #syukurselalu #fellerakualaterengganu

Alhamdulillah..lama jugak kakca menderita keluar jerawat akibat tersilap pilih skincare. Stress!
.
Kini dengan FRC, produk berasaskan tumbuhan (lulus KKM), kakca semakin yakin untuk berjumpa dengan rakan2. Malah mengesyorkan lagi produk bagus ini.
.
Nak tahu lebih detail?
📲013-9330499 Insa Khai

#jomcantiksebelumraya
#frcterengganu
Insa Khai FRC

Semua hilang!
Apa yg hilang? Call sekarang 0139330499

Bintik2 hitam LENYAP! Penangan #frc

Kata-kata manis umpama racun yg dibungkus seperti gula-gula. Nampak manis, tapi memudaratkan.

Most Popular Instagram Hashtags