ndferuz ndferuz

136 posts   405 followers   126 followings

Andy Fairuz 

http://ndferuz.blogspot.com/

Rase nak berenang je kat sini..

Terbang di kinabalu.. #tb #hounonridgefarm #mountkinabalu

Pegi pasar nak beli sayur..sayur buat hal pulakkkk...malu ittew..

...

Perfect view of #mountkinabalu from #hounonridgefarm.

Subhanallah..

Mount Kinabalu with #goprohero4 at 10pm 15012017 from #hounonridgefarm

Telahku bina jambatan yang menghubungkan hati kita berdua agar dapat ku rentas terus ke hatimu...ciaaaaa..ciaaaa..ciiaaaaa... #tripredahkk2017 #jambatantamparuli #andyasmin

Mengopi di kinabalu..mana kau kinabalu..

Mintak tolong org amekkan gambar..camni la..xreti nak balance bagi lurus..

Test camera baru..boleh tahan jugak kualiti dia..

Jom kita ke korea November ni. Saje #MyPickupTrip nak open trip ni..mane tau ade yg berminat nak folo..nak meramaikan ahli..hehe..baru meriah sket.

Sesiapa yang xde tiket lagi boleh inform kita..minggu ni ade promo..boleh tgk kot2 ade tiket murah..kita boleh pegi.
Oh ya..bulan November ni nak masuk winter dah..sejuk..bila lagi nak merasa musim sejuk. Jom ikut kami ke korea.

#tripkorea #tripkoreamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #tripkoreamuslim #backpackerskorea

Seutuh kota Melaka..utuh lagi cintaku padamu @yasminawalludin ciaa..ciaa..ciaaaaaa....

Most Popular Instagram Hashtags