nazrief.official.supporters nazrief.official.supporters

926 posts   6679 followers   151 followings

Nazrief Nazri Fan Club  ● official Fanpage IG for Nazrief Nazri fanclub ● since 10/1/15

Salam Kesayangan!!! P cari sekarang tau!! tau!! tau!!
KOSMO

#Repost @kosmo_online (@get_repost)
・・・
Selepas sekian lama memendam hasrat untuk bergelar penyanyi, Nazrief Nazri kini boleh tersenyum bangga apabila single perdananya, Cinta Semalam dilancarkan secara digital akhir Jun lalu.
Ikuti artikel hiburan selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini.
#Jiwa#muzik#Nazrief#Nazri

🎈🎈Happy Birthday @inamambo 🎈🎈 Semoga Panjang Umur 🎁🎉 Diperbanyakkan Rezeki.Aaminnn

Dari admin NOS Official...Tq 4 your support..muahh..XOXO 😗😗😗

Wajib wajib dengar!!!! #Repost @nazrief_nazri (@get_repost)
・・・
#Repost @nasionalfm with @repostapp
・・・
#KaunterArtis || Jom! Ayuh! Mari! Kite lepak santai bersama @nazrief_nazri bermula pukul pukul 10.00 malam ini ditemani DJ @nadhir_nordin
(^^,) Dengar di saluran #Astro869 | muat turun aplikasi #RTMMobile | live streaming di myklik.rtm.gov.my

Penerbit: @odeypetra

KL - 88.5fm
Selangor - 95.3fm
KK - 88.9fm
Perlis - 100.5fm
Pulau pinang - 96.9fm
Perak- 90.9fm
N9 - 91.7fm
Melaka - 96.6fm
Kuching - 88.1fm
Kedah - 100.5fm
Johor - 105.7fm
pahang - 89.3fm
Terengganu - 91.7fm
Kelantan- 101.9fm

#Layan #BaikBaikBaik #DoubleN
#nadhirnordin #PastiDiSini #NasionalFM #SentiasaDiHati
#nasionalfm #sentiasadihati #rtm #radioannouncer #layannasionalfm #pastidisini #artist #singer @nazrief_nazri

#Repost @nazrief_nazri (@get_repost)
・・・
Hai semua @nazrief.official.supporters kalau nak jumpa saya dan barisan artis yg lain dtglah ke Starbucks IOI City Mall Putrajaya esok jam 8 malam. Nanti boleh meet and greet and boleh tgk saya perform live first single saya #CintaSemalam. Jumpa anda di sana!!!!! @mindorder @mvm_production @hypptv

👍👍👍💪💪💪👏👏👏👏 #Repost @mindorder (@get_repost)
・・・
#RepostMO @nazrief_nazri Hello semua😊...jangan lupa vote first single saya dekat prebiu Era ye!!!..link on my bio😉
#CintaSemalam .@mindorder @mvm_production @nazrief.official.supporters

Jommmm..sapa windu nk jumpa Hero!!!! #Repost @nazrief_nazri (@get_repost)
・・・
Jom ke HyppTV Carnival di Sunway Pyramid hujung minggu ini untuk bersama- sama selebriti Salam HD seperti @nazrief_nazri @aisyahasnaa @ fadlanhazim @nienabaharun, hari Ahad jam 2 – 4petang.Pelbagai aktiviti menarik dan hadiah untuk dimenangi! Jumpa anda di sana!!!!
@mindorder
@nazrief.official.supporters . #HyppTV #SalamHD @HyppTV #HyppTVCarnival”

Yeayyy!!! #Repost @mindorder (@get_repost)
・・・
Our talented @nazrief_nazri serenading his debut single #CintaSemalam during the live performance of RTM's Aidilfitri Open House. Back to back show after our #MORaya last night! ❤️❤️❤️ #mindorder #mindordermanagement #nazriefnazri #NazriefNazriXMindOrder

X kira kat mana..bebila..mesti mesti dgr tau!! Tau!! Tau!! #Repost @nazrief_nazri (@get_repost)
・・・
Nak tido dah?...layan lah #cintaSemalam kat @spotifymy dgn @youtube dulu🙈 @mindorder @nazrief.official.supporters

Now!! Now!! Now!! #Repost @nazrief_nazri (@get_repost)
・・・
Hai semua...esok saya akan live dekat Nasi Lemak Kopi O jam 8 pagi di @tv9malaysia utk promo single pertama saya #CintaSemalam.. esok first time saya perform lagu ni live tau...so jgn lupa tengok🙊🙊...wish me luck😅 @nazrief.official.supporters @mindorder @mvm_production

Assalamualaikum..Maaf la yer..line tenet kat tmpt admin sendu ckit..so delay plak ucapan raya Hero kita 😁😁😁 Apapun... 🌜🌜 Selamat Hari Raya Aidilfitri 🌙🌙 Maaf Zahir & Batin 🌜🌙🌜

Assalamualaikum Kesayangan 😗😗😗 Excited tak??? 💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃💃🕺 Save The Date tau!!tau!! tau!!! Hari isnin , 19 Jun ni pkul 5 petang di youtube @mvm_production . Stay tune guys!
.
.
@mindorder @nazrief.official.supporters
#cintasemalam

Most Popular Instagram Hashtags