nazimothman nazimothman

4699 posts   1979080 followers   782 followings

nazimothman  Human

Rasa macam Superman pulak. Ada sesiapa yang nak diselamatkan?? Haha.

Cardigan by @ashraffzainal
Photo by @azamulashraff

Nampak kan saya masih segar dan aktif walaupun dah lebih separuh hari berpuasa. Antara sebabnya? Saya minum sebotol 100PLUS tadi pagi waktu bersahur. Minuman ni menghidrat lebih baik dari air kosong tau! Maknanya korang pun patut stock up kat rumah sepanjang bulan puasa ni. Selamat berbuka nanti! #100PLUSAktifkanRamadanmu

Pasukan pemanah hati awak..~

Putih-putih melati,
Merah-merah delima,
Siapa yang baik hati,
Pasti kuterima.

Teh Tarik Tutorial.
Hahahahahahahahhahaa

Ni sahabat saya yang tersohor seantero Malaya kerana bakat dan kerja kerasnya sebagai seorang pereka fesyen , Rizman Nordin.
Sepanjang mengenali Rizman, dia adalah seorang anak, adik dan sahabat yang baik.
Semoga di hari ulangtahun dirimu yang jatuh dalam bulan Ramadhan, Allah kurniakan perspektif baru dan semangat yang lebih besar buatmu.

Selamat Hari Jadi, @rizman.n . May Allah bless U always.

Tengok ni sapa dah balik rumah lepas seminggu mummy ngan daddy dia bercuti kat Turki??? Pucccccci is backkkkk!!!! A big thank you to @_arylfalak tolong jadi bapak angkat Pucci selama kepergianku dari bumi Malaysia. Hihi.

Korang semua perasan tak? Setiap Edisi Terhad Pek Raya 100PLUS ni ada sepotong ayat yang berbeza. Semuanya tentang bulan Ramadan dan Syawal nanti. Ha.. korang hebat tak berpantun? Cuba sambung ayat yang korang nampak sendiri kat pek perayaan tu jadikan pantun. Cepatttt #100PLUSAktifkanRamadanmu

our Turkey trip summary in one minute.
Yey! Syukur alhamdulillah..~ selamat pergi dan selamat pulang.

Selamat berpuasa semua..~ #cappadocia #istanbul

Hmmm.... Pack sungguh jadual hari ni. Tapi mesti nak settlekan semua yang dah dirancang. Mujur ada 100PLUS yang memberikan saya kesegaran untuk fokus sepanjang hari.
Ha, dah nampak *edisi terhad pek Raya* ni? Menarik kan? Komen skit nanti saya belanja 😀
#100PLUSAktifkanRamadanmu

#keranacinta , sekali lagi saya berkolaborasi dengan @cstproduction & @azamulashraff yang pernah menvisualkan idea saya dalam bentuk video pra perkahwinan saya dan Bella dulu dengan sangat baik.

Untuk video tersebut kami rakamkan di Bali pada tahun lalu; kali ini kami bersatu kembali di Cappadocia dan Istanbul, Turki untuk sesuatu yang berbeza.

Sementara menunggu sentuhan akhir proses editing "video itu" , tonton dulu video ini.

Dear @belladally , we might stumble and fall, but we could always get back up and continue running through life, stronger together.

Hidup ada naik turunnya, tapi semangat kita tak boleh turun, kena selalu kuat untuk terus melangkah maju ke hadapan.

Most Popular Instagram Hashtags