[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nazimothman nazimothman

5170 posts   2037567 followers   890 followings

nazimothman  Human . DRD4-7R gene.

https://youtu.be/rW22M0s_mCE

Kamera apa ko pakai @sharkradzuan sampai muka jawa aku boleh jadi acah-acah lots of mix?

Netizen kan pandai dan rajin bab teka-meneka , rasa-rasanya ni shooting untuk apa ek? 😌
Coming soon. Soon enough.

Focusing on the beauty of life.

Kita penat la wak dengan semua ni...

Apeni? Erm... makan je lah

Majestic coconut crepe.
Kita kalau nak berkira-kira beli baju ke beli kereta ke takpe, tapi kalau bab makan, apabila kita teringin, kita beli dan telan je selagi tak membebankan selagi diyakini halal dan selagi nikmat selera tu ada. Ok have a great weekend..~ 😘

Selamat ulangtahun ke 10 @glamlelaki

Show me some love..~

Selamat pagi, Malaysia.

Mempersembahkan antara pelakon drama bersiri Monalisa, adaptasi K-Drama, The Women's Room. Rasanya kepada yang pernah tengok drama ni versi Korea, dah boleh tau watak-watak kitorang berdasarkan baju yang dipakai dalam gambar ni kan? ✌🏻

Siapa pernah tengok K-drama, The Women's Room mesti pernah dengar lagu ni. Tunggu ok kemunculan adaptasi drama tu versi Malaysia, Monalisa, bermula Februari 2018. ✌🏻

Abang pengawas.

Most Popular Instagram Hashtags