nazeerasardi nazeerasardi

908 posts   115642 followers   0 followings

JERN  @zeyrabynazeerasardi โค๏ธ@nazeeraholic Libra.pinkaholic.Nogorian

#PembancuhKopiMrVampire
.
Behind the scene ๐Ÿ˜‚
Sebenarnya Nuzul Filzah seronok dapat tolak Irsyad @ungkuismailaziz sebab Irsyad selalu buli dia ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
.
#NuzulFilzah #nazeerasardi @nazeeraholic #btspkmv #mukapuashati

#zeyracookies
.
HOMEMADE WITH โค๏ธ
.
COD utk klang valley dan negeri sembilan (senawang,port dickson dan kuala pilah)
@zeyrabynazeerasardi .
#Repost @zeyrabynazeerasardi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑTengok tu...kecur tak air liur semua.. Tak rugi tau rasa #zeyracookies . Cookies ni homemade sedap tak terkata . Sesiapa yg nak dapatkan boleh dapatkan di boutique kami/Cod area yg berdekatan shj
.
.
Whatsapp 0197774707 to order
#zeyraexclusivebynazeerasardi
#zeyracookies #bangisentral #zeyraraya2017

Happy weekend ๐ŸŒธ๐Ÿ’•
.
Jangan lupa weekend ni singgah
.
@zeyrabynazeerasardi
@zeyrabynazeerasardi
@zeyrabynazeerasardi
.
Grab cecepat #MilahKurung sebab makin hari makin stock menipis dah n nanti susah korang nak dapatkan size idaman
.
๐ŸŒน 10 color & corak
๐ŸŒนNormal Price RM299
๐ŸŒนPromo Price RM259
.
#zeyraraya2017 #zeyraraya #zeyraexclusivebynazeerasardi #zeyrabynazeerasardi #nazeerasardi #jangancakapmilahtakpayung

#SalamRamadhan
.
Ahlan wa Sahlan ya Ramadhan โค๏ธ
~Selamat menjalani ibadah puasa buat semua~
@nazeeraholic

๐ŸŒธ๐Ÿ’•

#siblinglove
โค๏ธ๐Ÿ’•๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ
Milah teringin nak makan nasi mandi malam2. Nasib ada nak layan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Dia punya happy sampai nak mandi manda dekat port dickson #nogorian
.
Dah korang p tdo. Good night โค๏ธ
.
#jernfamily #sisters #mandijugakcarinasimandi #nazeerasardi #jerncuba

#PembancuhKopiMrVampire
.
Sabarlah Nuzul ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Tinggal lagi 9 episode je korang nak layan Nuzul dgn Irsyad. Lepastu rindu x. Malam ni macam biasa ok jam 9 malam ๐Ÿ’•
.
#NuzulFilzah #HyppTV #hyppsensasi #hypptveverywhere

#jerncuba
.
j.e.r.n ๐Ÿ‘ง๐Ÿป

โค๏ธ
.
Majlis Berbuka puasa
๐ŸŒน 03 june
๐ŸŒน shah alam
๐ŸŒน 6.00pm-9.00pm
๐ŸŒนcontact person ( 017-3633447-lynn)
๐ŸŒนRM40/pax
See u guys. InsyaAllah
@nazeeraholic
@nazeeraholic

#zeyraraya
Happy tak!!
.
Stock #KurungModenMilah dah sampai. Yang dah booking will post out soon ok dedarlings.
.
Yang baru nak order, please cepat2 ok.sebab stock adalah limited and size up to XL
.
@zeyrabynazeerasardi
@zeyrabynazeerasardi
@zeyrabynazeerasardi
.
Tapi, dalam kita excited pilih baju raya semoga kita fokus dengan puasa dan ramadhan yang bakal tiba ok.
.
..
#zeyaraya2017 #zeyraraya #zeyradarlings #zeyrabynazeerasardi #zeyraexclusivebynazeerasardi #jerncuba

Most Popular Instagram Hashtags