nazeerasardi nazeerasardi

829 posts   113328 followers   0 followings

JERN  @zeyrabynazeerasardi ❀️@nazeeraholic Libra.pinkaholic.Nogorian

#jernatschool
.
Milah final exam malam ni. Doakan Milah tau. Lagi satu, nak pesan jangan lupa tengok episod 13 #PembancuhKopiMrVampire malam ni pukul 9 malam dekat hypp sensasi channel 116 ❀️ . Jangan nangis2 tau episode sedih. Doakan Milah jugak tak nangis jawab exam πŸ˜‚
.
#milahsendinglove #jerncuba #nazeerasardi #milahleviubanyakbanyak #NuzulFilzah #mbalife #putrabusinessschool

#jernkata
.
Jika ada jambatan
yang menghubungkan hati aku ke kamu
Itu aku kira jejambat ajaib
.
Kerna begitu teguh
mencantumkan hati aku yang rapuh
.
Kerna begitu tenang
Menunggu aku datang
Datang yang tidak pulang❀️

#Hanyapadamu
.
Ada yang masih ingat dengan Adawiyah?
Dan masih hingga kini di sini?
.
#jerncuba #milahthrowback #slotzehratv3

#jernkata
.
Kuat itu kalau ukur di lengan
Pasti rapuh tetulang itu
Berat itu kalau kau kesan dari bahu
Pasti bahu sudah di siku
Jerih jika kau ukur dari setiap keringat peluh yg keluar
Mau basah kuyup segala baju
.
Yang kuat jika kau masih tersergam di situ
Masih senyum dengan penuh kesyukuran
Masih bangga punya semua yang berkongsi kaseh
.
Berilah peluru berpadu
Dia kalis peluru
#blessed

#NuzulFilzah
.
Good night ❀️
Ada tak sapa2 yang nak tido rindukan seseorang malam ni 😊
.
#PembancuhKopiMrVampire
πŸŽ₯ @cik.butang

#jerncuba
.
In case yu rindu ai πŸ‘§πŸ»πŸ€—
.
Thanx for the pic ❀️
#milahsaygoodnight

#jerncuba
.
Addicted πŸ˜‹πŸ˜‹

πŸ’‹

#PembancuhKopiMrVampire
.
Ada yang ingat tak ni episode berapa?
.
Malam ni episode 11. Korang jangan lupa ok macam biasa jam 9 malam nanti dekat hypp sensasi channel 116. Tapi....
Korang dah redy beli tisu ke belum?
.
#milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #nazeerasardi #jerncuba #NuzulFilzah

#PembancuhKopiMrVampire
.
Pernah tak korang balik kampung. Lepastu berborak sampai tak ada hari esok. Lepastu tido ramai2 dengan adik beradik tendang tendang kaki masing2 tarik tarik selimut sebab berhimpit.
Sweet moment kan? ❀️
.
I love my sibling sangat2 tak kira luar atau dalam drama. Dan dek kerana itu lah saya betul2 terkesan untuk scene2 sebegini.
.
#siblinglove #nazeerasardi #milahleviubanyakbanyak #milahsendinglove #jernkata #NuzulFilzah

#jernkata
.
Kau punya impian sebesar hama
Walau tak besar mana
Tapi kau sulam dengan usaha
Kau terduduk dan kemudian merangkak
Merangkak kadangnya dengan kaki yang luka
Kau bertatih sehingga berlari
Allah tau kau usaha
InsyaAllah takkan sia-sia
.
Jika impian kau sebesar dunia
Tapi kau tak cuba kecapi
Ia tetap bermula dengan mimpi
berakhir dengan mimpi
.
Korang mimpi lagi ke tu?
Good morning 🌸 and stay positive
.
#nazeerasardi #milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #jerncuba #positivevibes

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags