[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nazeerasardi nazeerasardi

1157 posts   201471 followers   0 followings

JERN  Libra.Pinkaholic.Nogorian @nazeeraholic @zeyraskincarehq @zeyrabynazeerasardi

https://youtu.be/daOGI2itJcI

#jernkata
.
Kurap ke selumbar? 😂
.
Apa definisi cinta korang pulak?
Share skit
.
#milahsayhi #milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #jernootd #nazeerasardi #happyjern #jernkata #jerncuba

#jernkata
.
Mahunya yang sempurna
Mahunya yang seperti maunya dia
Mahunya yang terlalu berjaga bila berkata
Mahunya yang enak-enak sahaja
Maaf
Aku jawab ~ tiada ~
Pergi ke hujung dunia
Jawabnya tetap TIDAK ADA

Pssstttt Mendung-mendung ni layan ngantuk ke tu 👀
.
@zeyraskincarehq 📸 @rienamelliaa
#milahsayhi #milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #jernootd #nazeerasardi #happyjern #jernkata #jerncuba

#jernkata
.
Ada jumpa ke orang mcm ni?
Tak semua..
.
Breakfast apa tu pg ni.
Tu Milah *typo. Malas nak edit balik 😂

#jerncuba
.
Memula Milah ingat nak la buat #lipstickchallenge makan pisang cheese choc yang mcm orang buat tu. Tapi lepastu semua lipstick bertukar jadi cokelat. Ermmm takpe lah Milah cuba lagi 🤣🤣. Minum petang apetuuu tadi?
.
.
#milahleviubanyakbanyak #milahsendinglove #nazeerasardi #jernkata #jerncuba #happyjern #lipstickchallengekelaut #pisangcheesechocolate

#organicskincareno1dimalaysia
.
Korang boleh dapatkan @zeyraskincarehq di STOKIST sah kami untuk penghantaran segera dan fast respon.
.
Skincare ini mengandungi ekstrak tumbuh2an dan TIDAK mengandungi bahan terlarang. SO, jangan risau tiada pengelupasan n breakout. .
DAH BERSEDIA?
👇🏻
Nak gebu? Nak putih? Keluar tanpa mekap? Bersih tanpa jerawat? Mengecutkan jerawat & menutup liang pori, melambatkan proses penuaan & melembap dan cantik glowing berseri 🙀
BEST KAN!!
.
KUALA LUMPUR
Syazwani
0122222964
.
.
MELAKA
@sallybeauty2.0
0103067274
.
.
TERENGGANU
@Beautyworld_24
0199421993
.
.
SINGAPORE
@zeyraskincare_sg
+6596234159
+6596433362
.
.
NEGERI SEMBILAN
Zahra sofia
0123065425
.

#zeyrabeauty #zeyraskincare #organicskincare t#nazeerasardi #Tiadakatasecantikzeyra #zeyrarosewater #kongsirezeki #organicakincareno1diMalaysia #bahanalami #instabeauty #naturalingredients #sakura #jojobaoil #olive #aloevera

#jernkata
.
Ada yang breakfast nasi lemak ke pagi tadi?

#jerncuba
.
Aqib teman ushu balik kampung today
Sorry, Aqib tak tanya mama pun
@amysardi harap maklum👻
.
Good night everyone❤️
.
#milahleviubanyakbanyak #nazeerasardi #milahsendinglove #milahdaygoodnight #happyjern #jernatkampunghalaman

#jernkata
.
Hati & Besi

#jerncuba
.
Sape yang suka duk termenung, pastu senyum sorang2. Cuba mengaku sikit 😄
.
📸 dakpanaa @fanaazizan
#nazeerasardi #milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #happyjern #skrinsentuhhatieryna #eryna #jernatwork #jernshooting #nazeeraholic

Most Popular Instagram Hashtags