nazeerasardi nazeerasardi

992 posts   125698 followers   0 followings

JERN  @zeyrabynazeerasardi ❀️@nazeeraholic Libra.pinkaholic.Nogorian

#jernvideo
.
Sapa suka dengan vee aka vanida yang bimbo ni masa cerita ni #memoricintasuraya πŸ™‹πŸ» . Tapi ramai yang menyampah jugak kan πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
Rindu makcik yang lari2 nak nampk Milah sentiasa meletup @suzanasmile 😘
.
#milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #nazeerasardi #jerncuba #milahbuatkonsertolokolok #masanimilahrambutkepokzzz #milahsaygoodnight

#jernkata
.
Kau tak ubah seperti buku
Buat aku tak pernah jemu untuk tau
Setiap isi nya kamu ❀️

#jerncuba
.
Bila kau tengah makan kopok
Tetiba lee min ho lalu n senyum dekat kau πŸ™ˆ
.
πŸ‘– @zeyrabynazeerasardi
#jernootd #milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #nazeerasardi #milahbukanpakaibajutidotau

.
Music is the universal language... It brings people closer together
.
#jerncuba #milahsendinglove #nazeerasardi #positivevibes

#jernkata
.
Aku bukan calculator
Yang kau tekan-tekan
Dapat jawapannya
.
Bukan juga kamus dewan bahasa
Yang kau selak-selak tau maknanya
.
Bukan juga carian google
Yang kau search tau isi semuanya
.
Memang Bukan~

#zeyrateam
.
Sebelum tido,
Milah dan team nak say thank you dekat semua yang sudi datang menceriakan open house dekat butik Milah @zeyrabynazeerasardi sambil bershopping semalam. Yang datang dari luar KL Milah hargai sangat2.
.
Yang tak shopping pun nak say thank you jugak sebab sudi singgah dan tinggalkan senyuman yang indah-indah kat butik Milah. Moga di berikan kegembiraan buat korang semua
.
Maaf juga kalau aku terkurang dari Milah dan juga team kami. Mana tau, Milah ke hulu ke hilir tak sempat sapa😸. Milah tengah tak perasan jadi x balas senyum ke. Atau ada dari pihak kami yang terlepas pandang. Maklumlah kami insan biasa- biasa 😁
.
Thank you for ur love. #milahleviubanyakbanyak ❀️
.
#milahsendinglove #milahsaythankyou #zeyrabynazeerasardi #zeyraraya2017 #zeyraexclusivebynazeerasardi #salerumahterbukazeyra

#jerncuba
.
Tido mimpi manis2 okay
Semanis cupcake ni πŸ™‰
.
#milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #milahsaygoodnight #nazeerasardi

#jernbff
.
Thank you for coming today ❀️
.
#jernkata
Dalam berjuta bintang
Ada yang betul2 menyinari
Dalam pekat malam
Dalam apa yang datang
.

😳😳
.
Thank u for write up @amirahamaly 😘 @pancaindera.mm
.
Make up @zurenamalik
Credit pic @nazeeraholic & stich
.
#jerncuba #nazeerasardi #milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak

#jernvideo
.
Ayam den Lapeh version tak boleh lopeh 🀣🀣🀣. Eh, jangan serius sangat Milah main belasah je sebut tu πŸ™Š. Korang ni bukan boleh caya. Sikit2 nak serius 😜
.
Penari belakang tu Milah bawak khas dari Negara Pasir Berdengung @sharifahshahora
.
#ayamdenlapeh #milahsukasuka #milahsendinglove #nazeerasardi #jerncuba #apakhabarfelcra

#jerncuba
.
Thank you my sista aka mama ayuni @sharifahshahora 😘 and team for today #apakhabarfelcra . Milah makan gulai rewang aghini #nogorian
.
#milahsendinglove #milahleviubanyakbanyak #nazeerasardi #jernshooting #jernbalikkampung

#jernootd
.
Oh oh tee dee dengan rorry πŸ™Š
.
πŸ‘– πŸ‘š @zeyrabynazeerasardi
πŸ“Έ @amysardi
.
πŸ’š #toneofgreen #nazeerasardi #jerncuba #milahleviubanyakbanyak #milahsendinglove #nogorian

Most Popular Instagram Hashtags