[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nazeeraholic nazeeraholic

712 posts   3473 followers   3 followings

Nazeera Sardi Official FanClub  Approved by Nazeera Sardi Twitter: @NazeeraSardi ๐ŸŽตTETAP ADA CINTA ๐ŸŽตby Nazeera Sardi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://youtu.be/daOGI2itJcI

Sehari je lagi.
Janjitemu kita dengan dia @nazeerasardi

Salam Jumaat
Malam malam pasang pelita
Tiada pelita nyalakan dian
Kalau sgguh bagaikan dikata
Jiwa dan raga hamba serahkan

Nazeera Dan nazeeraholic akan bersiaran di Melaka!!!!! Regrann from @nazeerasardi - #jerncuba
.
GOOD MORNING๐ŸŒธ
Lagi 2 hari je lagi!!
See you @nazeeraholic
See you orang Melaka, KL, johor and SG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Yang join akan dpt tengok demo skincare n makeup dr @zeyraskincarehq n ada PROMO PRICE jugak khas untuk yang datang๐Ÿ’•
.
#milahleviubanyakbanyak #milahsendinglove #nazeerasardi #zeyraskincare #happyjern #nazeeraholic - #regrann

Diaspora cinta
Setiap Rabu Dan Khamis
8.00-9.00 mlm

Diaspora cinta
Setiap Rabu Dan Khamis
8-9 malam.
Saksikan kehidupan Ain @nazeerasardi yg sengsara angkara kawin paksa..

Hi..Nazeeraholic, Assalamualaikum

Hi.nazeeraholic
Assalamualaikum
Korang dah breakfast tak...

My love
Throwback meet n greet yg lepas.
Next kat Melaka pula, tinggal 4 hari lagi
Kita akan jumpa cik Nazeera Sardi kita yg comel ni..see u there..
.
#nazeeraholiclovenazeerasardi
#irfankhairi
#nazeerasardi
#meetandgreetnazeerasardi
#azizanosman
#skincare
#zeyraskincare

Hello Nazeeraholic

Hi selamat pagi dan Assalamualaikum semua warga Nazeeraholic.
Jgn lupa janjitemu kita hujung minggu ini di Melaka.
.
Hari: sabtu
Tempat ; Hotel Kobemas Melaka
Jam: 2-5 petang .
Jangan LUPA tau....
.
Sila wasap k.Salina 0103067274
Atau DM admin
.
#meetandgreetnazeerasardi
#nazeeraholic
#zeyrabeauty
#jalan2carimakan
#nazeerasardi jkk

Tudung je senget.
Orangnya tak senget, okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#kaliskasih
#cuacapanashatisejuk

Most Popular Instagram Hashtags