nazeeraholic nazeeraholic

1,179 posts   10,418 followers   497 followings

Nazeera Sardi Official FanClub  Approved by Nazeera Sardi Twitter: @NazeeraSardi @Nazeeraholic2 Group wasap 01150757274 TETAP ADA CINTA πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

MALAM PESTA MUDA MUDI
by nazeersardi.
Min teringin nak tengok princess a go go macam Pak Maun.
#malampestamudamudi
#nazeeraholic

Wah bersungguh-sungguhnya, princess berlatih.
Susahnya jadi host Kan? Nantikan rancangan terbaru beliau
Semanis cuka nanti.
.
#nazeeraatwork
#nazeerasardi
#nazeeraholic
#semaniscuka

Min bg yang ni sebagai gambar first kt korang..Gegar tak tulang rusuk. 😍😍😍 Gurau jer eh.

@Regran_ed from @nazeerasardi - #jerncuba
.
Cuba swipe
Gambar second tu untuk korang πŸ˜˜πŸ€—
.
#semaniscuka #jernloveyou #nazeerasardi
#jernatwork @nazeeraholic - #regrann

Yang ni versi tak ada lagu.

@Regran_ed from @davidteo99 - Setiap perjalanan hidup kena selari dengan ilmu di dada seperti jelitawan ini terus berjaya . Tahniah @nazeerasardi! πŸ‘πŸΌ #trending #lakumall #lawak #setiapmasabernilai #viral #artismalaysia #tiktok #tiktokindonesia #indonesia #baby #couplegoals #nazeerasardi #convocation #upm - #regrann

Saat terindah dan bermakna bagi @nazeerasardi
Sekalung tahniah dan semoga terus berjaya dimasa hadapan dengan cabaran yang lebih besarπŸ˜€

🌷🌷🌷 Congratulations Princess 🌷🌷🌷
Kami bangga dengan pencapaian @nazeerasardi
Tahniah atas segala pengorbanan dan penat lelah mu. Akhirnya berjaya mengapai apa yang diimpikan selama ini!πŸ’‹πŸ’‹
.
.
#convocationupm
#tahniahnazeerasardi
#convocationnazeerasardi
#upm
#congratulationsnazeerasardi

🌷🌷🌷 Congratulations Princess 🌷🌷🌷
Kami bangga dengan pencapaian @nazeerasardi
Tahniah atas segala pengorbanan dan penat lelah mu. Akhirnya berjaya mengapai apa yang diimpikan selama iniπŸ’‹πŸ’‹
.
.
#convocationupm
#tahniahnazeerasardi
#convocationnazeerasardi
#upm
#congratulationsnazeerasardi

🌷🌷🌷Tahniah Princess 🌷🌷🌷
Kami bangga dengan pencapaian Nazeera Sardi
Tahniah atas segala pengorbanan dan penat lelah mu. Akhirnya berjaya mengapai apa yang diimpikan selama iniπŸŒΈπŸŒΈπŸ’‹πŸ’‹
.
.
#konvocationupm
#tahniahnazeerasardi
#konvocationnazeerasardi
#upm
#congratulations

"Beauty with brain" jolokan tepat bagi princess @nazeerasardi. Sikap terhadap pelajaran dan kegigihan beliau dalam bidang yang diceburi sangat mengkagumkan. .
Tahniah dear. Terus maju dan capai apa yang dicita-citakan!
.
#nazeerasadi
#nazeeraholic
#harianmetro
#tetatadacintabynazeerasardi
#tiadakatasecantikzeyra

Happy weekend dan happy birthday Princess.
Kita jumpa lagi nanti ye.😍😍
.
.
#nazeeraholic
#nazeerasardi
#lepaksantainazeeraholic
#cyberviewresortandspa
#14oktober2018

Most Popular Instagram Hashtags