nazeeraholic nazeeraholic

562 posts   3306 followers   3 followings

Nazeera Sardi Official FanClub  Approved by Nazeera Sardi Twitter: @NazeeraSardi

http://www.twitter.com/nazeeraholic

Selamat petang Sabtu.Nah belanja gambar dari lokasi #cintamaya 🌸.Jatuh cinta maya je dahlah ya πŸ˜‚.
.
#nazeerasardi #onset #behindthescene #cintamaya #NazeeraholicSingapore

Nah.Siapa yg free siang ni tgh duduk2 depan tv,bukak tv1 ok.
.
#Repost @rtm_malaysia (via @repostapp)
・・・
#Kejora - Al-Quran dijadikan sebagai perhiasan rumah. Saksikan kisah "HIASAN" lakonan Syed Ali, @nazeerasardi, Zaidi Omar, Khaty Azean, @zilabakarinofficial, Zack Kool, @aleza_shadan dan Ryiena Ismail dalam #CatatanSeorangDai (ep.3) pukul 11.30 pagi ini di @tv1_rtm | myklik.rtm.gov.my | #RTMMobile

Garang tak?Tu baru sikit tau.Berani la tak tgk drama ni on air nanti,siap kena steering lock 😌..
.
@nazeerasardi on set #kaliskasih #comingsoon #slotsamarinda #tv3 #sandra #zkcreativeproduction .
@elvinamohamad @mawarashid

Selamat pagi 🌸.Kongsi sikit behind the scene shooting drama #KalisKasih akan datang di @tv3malaysia menerusi slot samarinda.
.
Gempak k hayun steering lock.nanti kita upload video dia 'mengamuk' di set ya πŸ˜‚.
.
#kaliskasih #sandra #comingsoon #slotsamarinda #samarinda #tv3 #nazeerasardi #NazeeraholicSingapore #zkcreativeproduction

Selamat berhujung minggu.Yang rasa tak boleh bangun lagi tu cuba kuatkan volume masa dgr video ni.Gerenti bangun 🀣.Ini baru sikit je frekuensi jeritan dia ni 😌.
.
Nantikan kemunculan #Sandra dalam #kaliskasih utk #slotsamarinda #TV3Malaysia ok πŸ˜‰.
.
#onset #kaliskasih #nazeerasardi #sandra #comingsoon

Dah ada di pasaran!!! Jom dapatkan majalah @urtv dgn segera n baca story @nazeerasardi ok 🌸.Terima kasih support😘.
.
@Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv Ogos 2017. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelakon cun @nazeerasardi #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Saksikan Lets Du-it 2017 setiap Isnin jam 9.00 mlm di Astro Ria dgn penampilan @nazeerasardi .Nak tau apa cabaran yg dia kena buat?Jadi ke beli handphone tu?Jgn lupa tengok ok πŸ˜‰.
.
#letsduit2017 #NazeeraSardi #AstroRia

Most Popular Instagram Hashtags