naza.trade.empire naza.trade.empire

11,642 posts   78,270 followers   4,508 followings

Mohamad nazahim yusoff  Hamba Allah Swt Umat Muhammad Saw LailahaillAllah MuhamaduRasulluAllah 🏴 Ipoh Cars Rental Ig (Paid/Gift) Review +6011-37003710

"Sesungguhnya hari kiamat itu tetap akan datang - yang Aku sengaja sembunyikan masa datangnya - supaya tiap-tiap diri dibalas akan apa yang ia usahakan. "Maka janganlah engkau dihalangi daripada mempercayainya oleh orang yang tidak beriman kepadanya serta ia menurut hawa nafsunya; kerana dengan itu engkau akan binasa.
(Taa-Haa 15.16)
Asalamualaikum sebelum tidur saye share sket video nie..
“Ashaduallaillahaillallah WaashaduannaMuhammaddarasullulah”
Yang hidup pasti akan mati.. bile? Tak kire time saudaraku.. ready? Allah sahaja yang tau kite dah ready ke belum.. sebelum terlambat renung renungkanlah.. saye pesan kat diri saye sendiri.. korang rase ape yang saye post nie bergune.. korang bole share dekat org lain.. sbb ilmu Allah nie luas.. takde batasan kite share kite kongsi utk semua Ummat Muhammad Akhir Zaman.. semoga kite dapat meninggal dlm keadaan Husnul Qhateemah amin.. semoga Allah membuka pintu rahmat utk kite semua amin.. #akhiratdidepan #fisabilillah #kiamat

Last pcs! Hype gear 5 liter water proof bag Plain colour rm40

Preloved BR for sale! Suar koyak tu bukan kaki saye ye! Tu owner jam 😎 aurat ish ish ish owner owner 🤣 serious buyer whatsapp!! Ok??

Asalamualaikum
Bismillahirahmanirahim
Allahumasolialaa Saidina Muhammad Waalaali Saidina Muhammad
.
Demi sesungguhnya, Kami telah menurunkan ayat-ayat yang menerangkan (hakikat kebenaran dengan berbagai dalil dan bukti); dan Allah memberi hidayah petunjuk kepada sesiapa yang dikehendakiNya ke jalan yang lurus.
(An-Noor 46)
.
Adekah kite bijak? Dah yakin ke kite bijak nie? Kalau ikot diri saye.. 30 thn hidup bukan bijak yang saye carik.. tp kebodohan melampau tampa disedari..(sape kenal saye dari umur belasan die tau la betape wildnye saye dialam remaja meningkat dewasa...Allahuakbar.. Umur 31 nie baru nak sedar..😪 sedih...untung pada yang dari kecik tu bijak dunia akhirat..semoga taubat2 kite diterime Allah Swt.. Guys sebelum kiamat besar mai jom kite same2 crk jalan akhirat saudara2 ku 🙏 takot takdan Allah suh malaikat cabut nyawa.. takkan kite nak mati dlm kebodohan yg kite dah penah pikul didunia nie... pesanan ni utk diri saye sendiri dan saudara2 saya.. semoga kite sentiase dlm lindungan rahmat Allah Swt dan same2 tingkatkan iman amal soleh guys amin...
#akhiratdidepan #kiamat #taubat #fisabilillah
.
P/s kalau rase posting saye annoying.. terpulang same ade nak stay follow atau pun unfollow.. 🙏 saye post sbb saye sayang semua Ummat Muhammad Saw..

Engine stock standard
Baru svc pakai Liqui moly
Brake lever guard
Racing Footrest
Steel braided hose
Tyre SCV2 80%
Side mirror cover MRA
Single seat & Rear Seat
Barang2 standard diberi sekali
Rm65k ok? Whatsapp 01137003710 serious buyer 😘

Hype gear Camouflage 5liter rm50 limited stock! Plain rm40 black/army green whatsapp01137003710 serious buyer 😘

Champion pouch bag rm80 2 pcs ready stock
#sayajual

Last pcs rm80 NY new era
#sayajual

Stock dah nak susut 😅 ade yang nak whatsapp 01137003710 kasi clear 😎 MOTOGP dah nak dekat nak ke taknak lepak sepang 🤣
#sayajual

Asalamualaikum saudara2 ku.. nie saye nak kongsi cerita feelings saye sejak due menjak nie.. terase betul sgt sgt dekat tanda tanda besar kiamat tu nak keluar dah.. kalau direnungkan dgn keadaan kehidupan ummat Muhammad Saw yang dah banyak terpesong akhidahnye akhlaknye..dgn keadaan muka bumi.. bencana sini sana.. saye makin hari makin gelisah.. sbb kenangkan dose dose saye yang dulu dulu punye la betingkat2.. layakke saye nie utk ke syurga Allah 😪 korang tak rase ke ape saye rase? Korang tak takot ke? Kalau takdan taubat? Korang tak gelisah ke? Pasal kehidupan akhirat
#fisabilillah #akhiratdidepan

Oris aquis titan for sale

#Repost @monsta8official
Minggu depan ya Sabtu 27/10/2018 kami akan announce pemenang tiket2 MotoGP Min Grandstand ‼️✅ Tshirt maroon masih ada sikit bagi sapa yg nak try nasib masih ada seminggu lebih tuk beli RM35 sahajaaaa

#monsta8 #monsta8official

Most Popular Instagram Hashtags