naza.trade.empire naza.trade.empire

9792 posts   51076 followers   3764 followings

Mohamad nazahim yusoff  ALLAH's servant SBK Addicted 🌐Buyer & Seller of quality items πŸš—Uber 🎌 Grab Partners For Uber registration πŸ“² For ig review πŸ“² 011-37003710 πŸ•Έ

Sebelum berbuka nie aku share sket video ride berbuka.. taun lepas πŸ˜… time nie #cikkenny warne brilliant illusion, taun nie mane kite? Kasi plan sket???????? selamat berbuka guys!! 😘
#rayadatanglagi
#firstpuasa
#puasa2017
#selamatberbuka
#throwback

Salam satu ramadhan 😘 nie ade sape sape nak jam raya? Omega seamaster bleh whatsapp ye.. pakai raya nie kemain woo 😝

Ini moto idola saye πŸ˜… selamat berpuase guys!
#besokpuasa

Sahor jom!! #besokpuasa

😘 #tbt kenangan waktu bersame sahabat @kingazhar kat taiping nie πŸ˜… due due visor gelap time nie blk malam ujan pulak.. pasal nunggu nak siap ekjos si wan 😝 rindu dowh! Sampai tak nampak jalan redah selambe πŸ˜‚ tak ujan tak rider la ye dak? πŸ‘»
#yamahaR6
#pecintaduaroda
#sbklife
#on❌on

Rolex yachtmaster 16623 out for sale !! SERIOUS BUYER ok plss plsss plsss, and tolong jgn tanye nie ori ke tak.. saye jual ori preloved dan baru below market price.. tolong faham ye.. kalau tak ori SAYE TULIS SITU TAK ORI.. jgn risau..

Gile luxury cars? Nak pakai luxury cars?
@tokan.gtr
@tokan.gtr
@tokan.gtr
Tu name pun TOKAN barang mesti AAA
Tak caye pi tengok ig tu 😘

Alhamdulillah.. terime kasih followers yang nak follow.. walaupun aku bukan celebrity.. nie personal ig.. 🀣 ala 50k je pun bukan 2M ye dok. Tp sebagai rakyat biase aku rase 50k tu besar dah tu..(bukan beli followers ok)..sendiri naik dgn jalan aku..walaupun aku tau ade haters.. tp bende tu normal.. korang usha gak ig aku..aku pun tak kesah... tp aku hargai korang yang follow aku tu.. yang tak jemu jemu support aku..aku jantan tau bukan pompuan, nak dpt 50k susah tau.. pompuan senang kejap je ratus2k ade rupe sikit classy sket, sexy sket, live your life la konon skett meletop la 😝..adik adik yang comment.. aku harap aku tak terlepas dari membalas..yang minat dua roda tu.. teruskan kejar dreams.. jumpe tegur2 la ye..takyah malu.. kite org kampung je.. takde beze sume hambe Allah.. ok? i love you guys! Nah aku belanje gambar yang paling meletopss selame aku ade INSTAGRAM !! Gambar #cikkenny waktu mude mude 🀣@nelydiasenrose 🌹
#akubukansiapasiapa
#terimekasihfollowers
#terimekasihAllah
#iloveyouguys
TERIME KASIH FOLLOWERS 😘

ADUHHH!! MANA NAK CARI TUDUNG YANG LEMBUT & SELESA NI. QUALITY YANG PUAS HATIπŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
Puasa dah nak mula. Lepas tu nak raya dah. Tudung tak settle lagi. Hmmmm..😩😩 Nanti lagi pening dengan kuih raya lagi. Baik beli TUDUNG awal-awal. Nanti senang nak pilih baju raya kan😁😁 matchy-matchy gitewww
.
.
#satinsilkbyBlueDahliaCo adalah jawapan bagi masalah di atasπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Terdapat 7jenis warna yang PASTI MEMUKAU PANDANGAN orang yang melihat anda nanti.
Untuk yang dah beli mesti puas hati kan.
Bagi yang tak pernah cuba apa kata try satu?
Material memang sangat lembut, kalau pakai memang flowy, size pon memang dah patuh syariah😚😚😚😚 harga kasih sayang okay.. confirm mampu milikπŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Dapatkan segera dengan whatsapp kepada 012-2821769 !! Nak tengok pilihan warna boleh follow ig @bluedahlia.co sekarang!!
.
.
#MorningDewChiffon
#BlueDahliaCo
#Scarves
#StardustSilkySatin
#BlueDahlia #TudungMurah #TudungIdaman #TudungLawa #TudungOnline #TudungPlain #TudungSatin #TudungMuslimah #TudungTerbaik #TudungCantik #BazarPakNil #SupportLokal #KamiJualTudung #LokalProduct #RugiTakBeli #RugiTakTry #BorongSakan #SalamRamadhan #SalamLebaran #CahayaAifilfitri

Preloved Roshe Run Leopard size uk8 for sale rm110

LOUIS VUITTON ALMA MONOGRAM medium size, beli but never used.. owner nak beli bag chanel katenye.. nak let go asap !! Whatsapp 01137003710 for the price (BAG RAYA !! Cpt cpt gadis gadis mummy mummy ) serious buyer only 😘

Most Popular Instagram Hashtags