naza.trade.empire naza.trade.empire

11,332 posts   75,382 followers   4,485 followings

Mohamad nazahim yusoff  Hamba Allah Swt Umat Muhammad Saw LailahaillAllah MuhamaduRasulluAllah ๐Ÿด Ipoh Cars Rental Ig (Paid/Gift) Review +6011-37003710

Asalamualaikum Sayang.... pagi nie mood kite romantic sket ๐Ÿ˜... selese kan bile ade seorang bidadari dunia berbicara selembut ini ๐Ÿ˜ setaat ini.. cube dengar betul2.. lega sgt โ™ฅ๏ธ
LOVE FOR THE SAKE OF ALLAH NEVER DIES .
Ape ape pun sape sape yang berpuase selamat berpuasa ye.. i love you guys!! Selamat bercuti.. kepade yang otw blk kampung tu ride or drive safe ok?. โค๏ธ
#cintadariAllah #cintaAllah #kasihsayang

#Repost @izwaann with
New Era Shades for SALE!
Brend New fresh from Japan.
DM For Best Price.

Kehidupan dunia (dan kemewahannya) diperhiaskan (dan dijadikan amat indah) pada (pandangan) orang-orang kafir, sehingga mereka (berlagak sombong dan) memandang rendah kepada orang-orang yang beriman. Padahal orang-orang yang bertaqwa (dengan imannya) lebih tinggi (martabatnya) daripada mereka (yang kafir itu) pada hari kiamat kelak. Dan (ingatlah), Allah memberi rezeki kepada sesiapa yang dikehendakiNya dengan tidak terkira (menurut undang-undang peraturanNya).
(Al Baqara 212)
.
Jangan lupa check out instagram
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
@gadgetsworld666perak
Hadiah hadiah yang MENARIK menanti anda!! Jom jom sebelum tarikh penyertaan tutup baik cpt!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#akhiratdidepan #bismillahfirst #syukurselalu #Allahkanada #kejarakhiratduniamengejarmu #duaroda #matmoto #kamixramai
#jenteraduaroda #onโŒon #ipohmali #pecintaduaroda #anakperak #pelesitbikerz

BR Red Radar limited edition whatsapp for the price! Serious Buyer Only 01137003710
#bellnross

Asalamualaikum good morning... ape ape pun saye mintak maaf kot ade yang tersinggung dengan perkongsian saye nie.. saye just nak ckp beruntungnya jadi kaum yang Allah muliakan.. Bersyukur la Allah nak jage.. kenape masih nak berpaling dari kebenaran ๐Ÿ˜… jgn sia siakan ye wahai kaum hawa.. ๐Ÿ™ saye pun dulu nakal sangat2 sape kenal saye dari dulu die tau la.. bukan saye maksudkan yang pakai seksi dan pergaulan bebas tu tak beriman..cume die Ter Ter ๐Ÿคฃ.. people change kan.. Saye dulu Ter Ter lagi teruk.. ๐Ÿคฃ.. Just kalau bole percepatkan perubahan tu lagi awesome ๐Ÿ˜˜ insyallah.. Sbb kite dah kesuntukan masa.. saye doakan semua kaum hawa bidadari dunia ini mendapat hidayah dan dirahmati dan dilindungi dari azab api neraka amin... i love you guys!! Happy working โค๏ธ
#akhirat #kiamat #subahanallah #alhamdulillah #allahuakbar #akhiratdidepan #dakwahmedia #wanita #wanitamuslimah

Hi ! Kita ada berita baik untuk penggemar GRIIIIILLLLLLL ! Kita ada tambahan perapan.. Haaa nak tahu kena datang cuba okay..
.
Steamboat & Grill dah upgrade menu dan perapan . Apa lagi JOM ber'GRILL' reramai .
.
@maepsbistro_steamboat
@maepsbistro_steamboat
@maepsbistro_steamboat
.
hubungi kami untuk keterangan lanjut 0192106607/0193836607
.
#steamboatandgrill #tomyamseafood #jalanjalancarimakan #makan #makanmakan #makanketam #menarikdiserdang #Menarikserdang #bazarpaknil

Safety lock dari @magic.lock @magic.lock @magic.lock @magic.lock @magic.lock . Ni antara barang yang pling saya suka . Cara guna amat mudah & mempunyai bnyk kelebihan . Lock jenis ni dpat mengelakkan pencuri dari mencuri mtor anda sekelip mata . Sesuai untuk pemilik jentera yg panasยฒ๐Ÿ˜ . Mari ramai2 serbu ig @magic.lock sbb dyeorng ade jual lock safety jenis lain

Asalamualaikum.. sahabat2 nie sambungan cerite video sebelum yang saye post.. fikir2kan lah ye.. hati hati la ye.. Idola kite NABI MUHAMMAD SAW je tau..mcm saye ckp tadi kot ade yang tersinggung dgn posting saye mintak maaf awal2.. ๐Ÿ˜…. Lain org lain pemikiran mentalitynya.. ape tujuan saye post niat saye nak sahabat2 saye sentiase beringat yang dunie nie hanya tempat persinggahan.. singgah utk ape?? Kalau tak crk amal ibadah.. betul tak?? Ape lagi yang nak dinafikan?? semua dah hebat2 agendanye. #subhanallah ...saye post sbb saye iklas sayangkan Ummat Muhammad Saw..
.
TAKBIR!!! Mohon share ye SAUDARA SAUDARA ku!! Jagan biarkan Ummat Muhammad terkesan dengan BUDAYA FENDOM !! Wallahualam ๐Ÿ™
.
#akhirat #akhirzaman #kiamatsudahdekat #tandaKiamat #fitnahdajjal #dakwahIslam

Assalamualaikum saudara sahabat ku yang ku sayang... ๐Ÿ˜… pagi nie dok scroll ig tengok ramai kawan kawan dok buat #dellealli #delleallichallenge seram sejuk tengok ๐Ÿ˜“ hati hati ye sahabat2 ku.. ini agenda Dajjal diakhirzaman.. mintak maaf ye kalau saye ade menyinggung hati sahabat2.. challenge nie.. kalau da main sign2 mata nie seram๐Ÿ˜ช da la kita hujung2 tanda tanda kecil abis keluar semua dah.. ๐Ÿ˜… Wallahualam saye sayang awak semua.. kalau korang nak marah marah la saye ckp pasal DELLE ALLI.. saye terime.. janji saye up video nie sbb saye iklas sayang sahabat2 saye.. Ummat Muhammad Saw ๐Ÿ™
.
MOHON SHARE SAUDARA SAUDARA KU!! TAKBIR!!
.
#subahanallah #alhamdulillah #allahuakbar #akhirzaman #fitnahDajjal #kiamat #akhiratdidepan

Haih sape le pemilik y15 nie ๐Ÿคฃ!! Sape Menang meh ride dgn abg!! Dan konco konconyeeee!! Kedai tutup kul 12 dan lagi!! Tak dan bleh online derrr!!
#ipohcityawesome #ipoh #kamixramai #onโŒon

Awok dah lama perhati scooter ni..Dia punya penangan dia korang tgok la sendiri Alif satar main.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Adakah mungkin ini akan jadi jentera terbaru teman... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Yang aq tau bestnya @nakedscooter.my ni
asal drpd Kg teman dri Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น huhu.. Comfirm2 la barang boek punyaa.

Memang sedap dapt main atas highway ni.

@nakedscooter.my kalau ade promotion roger2 ler teman.. ๐Ÿ˜ฌ

Most Popular Instagram Hashtags