[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

naufalazrin99_ naufalazrin99_

103 posts   10051 followers   244 followings

Naufal Azrin  Stay cool bro!!😏 07 sept 1999, 18 Singer's 🎤😋 Now im 8teen😎 4622, Jalan 13, Selayang Baru, Selayang, Batu Caves, Selangor

https://twitter.com/naufalazrin99

Happy birthday yg ke-16 adikk😊, semoga dipanjangkan umur di dalam ibadah kpd Allah , diberikan kesihatan yg sempurna, sbnrnya kalau kau nk tau abg ngusik2 kau tu sbb nak bagi kau tak rasa lonely je, nak bagi kau rasa yg kau ni ada abang sikit😋, pastu blajarlah rajin2 , mesti kena khatam thn ni jugak, kalau kau khatam ada hadiah misteri menanti😏😏hehe, bole wish dari jauh jela nak jumpe xleh😅,satu lagi kalau rasa nk buat salah tu ingat Allah dan umi kat rumah, doa supaya diberikan petunjuk okay😉, jumpa nnt kat KL byee👋🏻😬
#19/10/2001
- Sayang kau ketat2 budakk😜
- Abaikan kak fatin @nabillarosdi😋 kau kene kurus baru encemm cam abg 😜 hehe

<<Jangan>>

<< ya Asyiqol Musthofa>>

Morning all🤗

Kak potengg😍

Salam jumaat🌹

That's me😂
#tb2011🔙

7 sept ni birthday i 😋
Kalau nak bg hadiah sile dm😉
Nak tau alamat tgk kat my bio😆😂
Tq😘

<<Bukan Yang Terbaik>>

Wwm👍

<<setia>>
@faizal_tahir

<<tersiksa>>

Most Popular Instagram Hashtags