[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nasuhabeautyfacial nasuhabeautyfacial

278 posts   475 followers   699 followings

🔝EASY HOME FACIAL TREATMENT  📞WA : 0132677488 🙋Siapa nak ?? 👠ELYSYLE UPII & Eternal beauty 🎈CleanPores, V Shapping, Glowing,wrinkles, etc 🔜 Service dtg ke rumah anda

Hari ini nasuhabeautyfacial ada facial kat tingkat bawah rumah aje. Dekat je. . 💋💋💋💋💋💋💋💋Sesiapa nak jana pendapatan macam nasuha dan ada home brand facial sendiri pun boleh PM nasuha ya.💋💋💋💋💋💋💋💋
.
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah#jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Muka break out? .

Siapa pernah alami break out tahap dewa sbb sebelum ni xpernah break out cmtu skali #sebabtutahapdewa😆
.

Ya..nasuha pernah alaminya..dan down sgt2 sebab terjadi dengan tiba2.
.
Tp setiap berlaku mesti banyak sebabnya kan
.
Antaranya salah skincare, hormon tak stabil,period xlancar, usus kecil usus besar xbersih, dan mcm2
.
Gambar di atas adalah testimoni nasuha sendiri selama nasuha break out dan setiap kulit akan ambil masa yg berbeza untuk pulih..ada yang sekejap ada yang lama. Sampai sekarang pun nasuha masih lagi baiki muka sebab muka nasuha jenis susah hilang parut.
.
Nasuha nya tahap pulih mungkin boleh sekejap sahaja dan xperlu ambil masa 4 bulan sebenarnya tapi sebab nasuha banyak step cara permulihan sebab punca dari masalah dalaman,stress, then silap skincare. Semua menjadi asbab. .
TAPI
.
Nasuha bersyukur berkat kesabaran menggunakan UPII skincare yg nasuha sendiri guna untuk facial jgk..hasilnya berhasil.hehe
.
Antara yg nasuha guna sepanjang memulihkan muka yg break out gila ni.
.
🔹UPII skincare
🔹Dermahydra cleansing foam
🔹Mesin eternalbeauty
🔹Lactose ( cuci usus )
🔹Ld venus ( masalah hormon,period xteratur )
🔹Epa Dha .
.
Sesiapa yg break out tahap dewa tu boleh try khidmat facial dr nasuha sebab kami menggunakan skincare 100% organik dan no 1. Di japan.
.
.
#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah#jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
💋💋💋💋💋💋💋💋Sesiapa nak jana pendapatan macam nasuha dan ada home brand facial sendiri pun boleh PM nasuha ya.💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Promo facial bersama nasuhabeautyfacial. Jom datin2..kakak2 adik2 berfacial bersama team kami.sambil2 santai di rumah. Nasuha datang ke rumah anda untuk memberi khidmat facial . Jgn lepaskan promo ini !!
.

Sebelum tu nasuha nak cerita sedikit MESIN yg nasuha guna.
.
.
🙌 MESIN ETERNAL BEAUTY
.
🔹Perawatan Wajah -Anti Penuaan
.
🔹Mengurangi kerutan dan garis-garis halus karena usia
.
🔹Mengembalikan kelembutan, elastisitas dan kelembaban kulit
.
🔹Memutihkan dan Mencerahkan
.
🔹Membersihkan dan mencerahkan pigmen warna kulit
.
🔹Anti jerawat
.
🔹Membersihkan bekas jerawat dan mencegah munculnya jerawat
.
🔹Mengecilkan pori-pori
.
.
Book di talian 013.267.7488
.
Book di talian 013.267.7488
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#elysyle #eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Promo facial bersama nasuhabeautyfacial. Jom datin2..kakak2 adik2 berfacial bersama team kami.sambil2 santai di rumah. Nasuha datang ke rumah anda untuk memberi khidmat facial . Jgn lepaskan promo ini !!
.

Sebelum tu nasuha nak cerita sedikit fungsi2 setiap skincare yg nasuha guna.
.
.
🙌Kelima : UPII ESSENCE CREAM LOTION
.
🔹Menghantar bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan ke sel-sel
.
🔹Membekalkan pelindungan anti-penuaan dan penghidratan berkekalan sepanjang hari
.
.
🌹Kehebatannya!!
. 💄Berdasarkan satu formula cemerlang saintifik yang dibangunkan selepas Kajian Mendalam 12 tahun dalam Anti-Penuaan di Makmal Penjagaan Kulit Jepun, Elysyle memperkenalkan UPII, satu siri penjagaan kulit anti-penuaan yang menghentikan penuaan kulit di akar umbinya.
.
💄Penjagaan Kulit Antipenuaan Menyeluruh UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten dengan sebatian serupa kulit kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit di akar umbinya (DNA).
.
💄UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda
.
.
Book di talian 013.267.7488
.
Book di talian 013.267.7488
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Promo facial bersama nasuhabeautyfacial. Jom datin2..kakak2 adik2 berfacial bersama team kami.sambil2 santai di rumah. Nasuha datang ke rumah anda untuk memberi khidmat facial . Jgn lepaskan promo ini !!
.

Sebelum tu nasuha nak cerita sedikit fungsi2 setiap skincare yg nasuha guna.
.
.
Keempat : UPII BALANCING LOTION
.
🔹Memelihara tahap pH ideal kulit
.
🔹Melindungi kulit daripada penuaan
.
🔹Menyediakan kulit untuk penyerapan maksimum bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan.
.
. 💄Berdasarkan satu formula cemerlang saintifik yang dibangunkan selepas Kajian Mendalam 12 tahun dalam Anti-Penuaan di Makmal Penjagaan Kulit Jepun, Elysyle memperkenalkan UPII, satu siri penjagaan kulit anti-penuaan yang menghentikan penuaan kulit di akar umbinya.
.
💄Penjagaan Kulit Antipenuaan Menyeluruh UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten dengan sebatian serupa kulit kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit di akar umbinya (DNA).
.
💄UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda
.
.
Book di talian 013.267.7488
.
Book di talian 013.267.7488
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA .
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Promo facial bersama nasuhabeautyfacial. Jom datin2..kakak2 adik2 berfacial bersama team kami.sambil2 santai di rumah. Nasuha datang ke rumah anda untuk memberi khidmat facial . Jgn lepaskan promo ini !!
.

Sebelum tu nasuha nak cerita sedikit fungsi2 setiap skincare yg nasuha guna.
.
.
Ketiga : UPII MASSAGE CREAM
.
🔹Membantu meningkatkan kekenyalan kulit
.
🔹Mengencangkan kulit kendur
.
🔹Melembabkan dan menghidratkan kulit
.
🔹Mencegah munculnya kerutan
.
. 💄Berdasarkan satu formula cemerlang saintifik yang dibangunkan selepas Kajian Mendalam 12 tahun dalam Anti-Penuaan di Makmal Penjagaan Kulit Jepun, Elysyle memperkenalkan UPII, satu siri penjagaan kulit anti-penuaan yang menghentikan penuaan kulit di akar umbinya.
.
💄Penjagaan Kulit Antipenuaan Menyeluruh UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten dengan sebatian serupa kulit kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit di akar umbinya (DNA).
.
💄UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda
.
.
Book di talian 013.267.7488
.
Book di talian 013.267.7488
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA .
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Promo facial bersama nasuhabeautyfacial. Jom datin2..kakak2 adik2 berfacial bersama team kami.sambil2 santai di rumah. Nasuha datang ke rumah anda untuk memberi khidmat facial . Jgn lepaskan promo ini !!
.

Sebelum tu nasuha nak cerita sedikit fungsi2 setiap skincare yg nasuha guna.
.
.
🙌Kedua : UPII DEEP CARE CONC .
🔹Meningkatkan tahap kelembapan optimum kulit
.
🔹Menyingkirkan sel kulit mati
.
🔹Meningkatkan kecerahan kulit
.
🔹Menghentikan penuaan kulit pada akar umbinya
.
.
🌹Kehebatannya!!
. 💄Berdasarkan satu formula cemerlang saintifik yang dibangunkan selepas Kajian Mendalam 12 tahun dalam Anti-Penuaan di Makmal Penjagaan Kulit Jepun, Elysyle memperkenalkan UPII, satu siri penjagaan kulit anti-penuaan yang menghentikan penuaan kulit di akar umbinya.
.
💄Penjagaan Kulit Antipenuaan Menyeluruh UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten dengan sebatian serupa kulit kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit di akar umbinya (DNA).
.
💄UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda
.
.
Book di talian 013.267.7488
.
Book di talian 013.267.7488
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
.
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Promo facial bersama nasuhabeautyfacial. Jom datin2..kakak2 adik2 berfacial bersama team kami.sambil2 santai di rumah. Nasuha datang ke rumah anda untuk memberi khidmat facial . Jgn lepaskan promo ini !!
.

Sebelum tu nasuha nak cerita sedikit fungsi2 setiap skincare yg nasuha guna.
. 🙌UPII Double Cleansing Foam
. 🔹Mencairkan pencemar berasaskan air dan minyak dengan berkesan
.
🔹 Menyingkirkan kekotoran dan mekap
.
🔹Melindungi dan memelihara kulit supaya lembut dan licin
.
🔹Mengekalkan kelembapan kulit untuk kulit yang terasa lembap dan segar
.
🔹Menghentikan penuaan kulit pada akar umbinya
.
.
🌹 Kehebatannya!!
.
💄Penjagaan Kulit Antipenuaan Menyeluruh UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten dengan sebatian serupa kulit kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit di akar umbinya (DNA).
.
💄UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda.
.
Book di talian 0132677488
.

#beautycartel#nasuhabeautyfacial
#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat ##antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup#facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending #meletop
. 🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Kelebihan facial home spa by NBF
.
💟Menggunakan skincare no 1 di jepun .
💟Mesin eternal beauty daripada korea
.
💟Khidmat facial datang ke rumah anda
.
💟Pelanggan tidak perlu keluar rumah,tidak perlu anak anak menggangu di kedai, tidak perlu susah mencari parking
.
💟Jimat masa
.
💟Harga sangat murah sebab BONUS LIFTING!! VSHAPE!!
.
💟Free beauty consult

#beautycartel#homefacialonlinemarketing
#facial#viral #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift #facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawanmuda #trending #masalahkulitmuka
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Kelebihan facial home spa by NBF
.
💟Menggunakan skincare no 1 di jepun .
💟Mesin eternal beauty daripada korea
.
💟Khidmat facial datang ke rumah anda
.
💟Pelanggan tidak perlu keluar rumah,tidak perlu anak anak menggangu di kedai, tidak perlu susah mencari parking
.
💟Jimat masa
.
💟Harga sangat murah sebab BONUS LIFTING!! VSHAPE!!
.
💟Free beauty consult

#beautycartel#homefacialonlinemarketing
#facial#viral #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift #facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawanmuda #trending #masalahkulitmuka
.
🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Feedback positif dari pelanggan NBF
.

Kelebihan facial home spa by NBF
.
💟Menggunakan skincare no 1 di jepun .
💟Mesin eternal beauty daripada korea
.
💟Khidmat facial datang ke rumah anda
.
💟Pelanggan tidak perlu keluar rumah,tidak perlu anak anak menggangu di kedai, tidak perlu susah mencari parking
.
💟Jimat masa
.
💟Harga sangat murah sebab BONUS LIFTING!! VSHAPE!!
.
💟Free beauty consult

#beautycartel#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat #wrinkles  #antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup #cosmetic #facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending 🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Kelebihan facial home spa by NBF
.
💟Menggunakan skincare no 1 di jepun .
💟Mesin eternal beauty daripada korea
.
💟Khidmat facial datang ke rumah anda
.
💟Pelanggan tidak perlu keluar rumah,tidak perlu anak anak menggangu di kedai, tidak perlu susah mencari parking
.
💟Jimat masa
.
💟Harga sangat murah sebab BONUS LIFTING!! VSHAPE!!
.
💟Free beauty consult

#beautycartel#homefacialonlinemarketing
#facial#jeragat #wrinkles  #antipenuaan #awetmuda#kulitkusam #wanita #skincare #homespa #beauty #vshape #facelift#makeup #cosmetic #facialhomespa#Elysyle
#eternalbeauty #beautiful #muslimah #wrinkles #jeragat #jerawat #lifting #glowing #tonasekata #nasuhabeautyfacial #viral #perniagaan #usahawan #trending 🔝 MUSLIMAH HOME FACIAL SPA
. ☎ 0132677488
.
☎ 0132677488
.
☎ 0132677488

Most Popular Instagram Hashtags