[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nasilemakplace nasilemakplace

203 posts   1982 followers   6 followings

Nasi Lemak Place  KUANTAN MONDAY โžก SUNDAY 8AM TILL 10.30PM ๐Ÿ“Google Map: Nasi Lemak Place Kuantan โ˜Ž๏ธ Details Please Contact : Text & Whatsapp: +601114973777

Comeynye budak bertiga ni..๐Ÿ˜
Jom brunch dekat Nasi Lemak Place..Satu-satunya kedai nasi lemak yang sediakan masakan panas seawal jam 8.30 pagi..Jom!

#nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Peminat setia Nasi Lemak Place..Si cilik ni wajib datang setiap minggu makan Nasi Lemak Daging Dendeng harini oden belanjer hadiah semperna Birthday Awish..Happy birthday dari crew #NLP.. Semoga Menjadi anak yang soleh.. โคโคโค #nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Morning Sunday..Come and have a plate of nasi lemak full of love.. Only at @nasilemakplace Kuantan..We open today until 6.00pm..Come and fix ur nasi lemak crave now!
P/s: Our Nasi Lemak Ayam Pandan is Da Bomb! ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฅ #nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Weekend je pasti full house.. Alhamdulillah terima kasih semua yg sudi singgah di warung kecil kami..Pejam celik dah hampir setahun kami di sini..
Terima kasih atas sokongan semua..Mohon maaf atas segala kekurangan..Sesungguhnya yang baik itu dari yang Maha Memberi..๐Ÿ’™โค #nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Pagi - pagi dah cantik2 apa lagi datang breakfast dekat @nasilemakplace dulu laa.. P/s:Thank you adik maneh pagi2 dah pekena Char Kuey Tiaw dengan Tauhu Bunga Keju..Nanti datang lagi tau.. ๐Ÿ’™

#nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Tq family dari Klang..Dah 2 hari berturut-turut pekena nasi lemak dekat @nasilemakplace..Jom sapa2 yang tak datang lagi tu..Orang jauh pon dah sampai ni.. P/s: Nanti datang Kuantan lagi jangan lupa singgah ya! ๐Ÿ˜š

#nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Thank you for your kind words @ngunyahmalaysia ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™#Repost @ngunyahmalaysia (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Nasi lemak place

#ngunyahreview #ngunyahkuantan #ngunyahpahang
.
Best jugak kalau dapat makan nasi lemak berlauk kan, nak dapat yg sedap pon susah sekarang.. Orang main jual je, tak kira lah cukup โ€˜lemakโ€™ ke tak pon..
.
Tapi orang Kuantan untung lah, boleh makan dekat @nasilemakplace ๐Ÿ˜ญ Resepi diorang guna turun temurun, so memang asli nasi lemak lah diorang jual.. Sambal tu pon diorang buat sendiri, kiranya cili semua tumbuk sendiri, bukan yg dah siap beli dekat kedai ๐ŸŒถ Rasa sambal tu macam manis2 pedas camtu, tak terlalu pedas and manis elok2 je..
.
Disebabkan admin dtg lewat, admin sempat try lauk
๐ŸŒถSambal Kerang
๐ŸŒถAyam Kampung
๐ŸŒถChicken Chop
๐ŸŒถBurung Puyuh
Paling admin suka dekat sini, ayam kampung dia.. Selalunya dekat kedai lain, isi ayam tu keras dan liat kan.. Tapi dekat sini isi dia lembut je, pandai betul tukang masak dia masak.. Dan jarang ada kedai nasi lemak yg jual burung puyuh goreng, kat sini ada.. macam2 jenis lauk lagi dia ada; Kambing Bakar, Dendeng, Ayam Pandan and pelbagai jenis Tauhu ๐Ÿคค
.
Kat kedai ni, bukan setakat nasi lemak diorang je yg special.. Air pon banyak jenis kat sini
โ˜•๏ธRose Bud Tea (campuran rose bud dgn honey, yg admin order ni mango)
โ˜•๏ธKopi Vietnam (sesape pernah pergi Vietnam, mesti tahu betapa sedapnya kopi ni.. Dekat sini rasa tu sebijik sama)
โ˜•๏ธKopi Peng Special (coffee + chocolate + cream)
โ˜•๏ธPop Soda (nata de coco + jelly)
.
Penggemar nasi lemak dan kopi yg susah nak cari dekat Kuantan, kene try makan sini ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
โ›”๏ธLocationโ›”๏ธ
@nasilemakplace , Lorong Air Putih 1, Jalan Beserah, Kuantan (delat dgn AmMetLife & Hong Leong)
โ›”๏ธOperating Hourโ›”๏ธ
Everyday (8.30am - 10.30pm)

Lapar?Hujan?Malas nak keluar?Order saja dengan @foodvaletmy
BEST Food Delivery Service in Town.. ๐Ÿ’™๐Ÿ’™
#Repost @foodvaletmy (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Jangan biarkan kebuntuan masa dan kerja menyebabkan anda menahan lapar. Food Valet kan anda, dimana-mana bila-bila masa sahaja, Anda pesan, FoodValet hantar!
.
Nak makanan dari restoran kegemaran dihantar terus ke depan pintu rumah/ pejabat anda? Order skrg di : www.foodvalet.my
atau hubungi 09 560 5550 / Whatsapp 018 902 0050
.
#Kuantan #kuantanfooddelivery #fooddeliveryservice #kuantandelivery #kuantanfood #foodvalet #cod #fooddeliverykuantan

Assalamualaikum.. Salam Maulidur Rasul Selawat keatas junjungan Nabi Muhammad saw.. Kami buka seperti biasa hari ini..Jemput datang semua..
๐Ÿ’›

#nasilemakplace
#nasilemakplacekuantan
#kuantan
#kuantanese
#kuantancafe
#kafekuantan
#jjcmkuantan
#visitpahang2017
#visitpahang
#cafehop
#cafehopkuantan
#nasilemak
#charkueytiaw
#pahang
#wargakuantan
#jalanjalancarimakan
#cafehop
#cafehopkuantan

Most Popular Instagram Hashtags