naniesukri naniesukri

296 posts   2437 followers   588 followings

AMIRUL SANI  24 ✨ Makeup Service Around KL and Selangor ✨

Catch-up session with yuja !

Happy birthday girl πŸ’•! Just wishing you all the best in future and hope u suka and enjoy this simple celebration from me, sorry lah girl ☺️ #kurangkandegil #banyakkanbersabar #tolonglahdengarnasihati #HAHAHA πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»

Hehehe sorry for the edited picture! πŸ˜† Anyway congrats! πŸ’• Finally you managed to finish your degree. Semoga awak dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan, goodluck in future and hope all the best for you darling. Seronok tengok kawan-kawan awak yang lain pi convocation, it is okay, saya faham awak ada tugasan lain perlu diuruskan. Jaga diri di Perth, jumpa nanti hiks ❀️

Niece aunty yang paling brutal πŸ‘†πŸΌ Eryna Sofia #taichi

Giant bubble πŸ’•

πŸ’ syaza e-day

Tahniah @ohhsasa & @jazahaf , take a good care of each other & jangan fikir sgt orang kata "tunang ni banyak dugaan" , dugaan tu bukan time tunang je, bila bila pun boleh datang. Yang penting, both of you kene pandai manage all the problems and banyakkan bersabar. InsyaAllah, Allah akan permudahkan urusan u oulls and semoga dimurahkan rezeki πŸ’ #wishnimatwasheretoo

I'm not type of person yang banyak kawan apantah lagi bff. Because I just stand with person yang betul2 willing to go through ups and downs with me. And they know me very well and they are my only childhood memories yang paling best. Thank you girls πŸ’‹ #wishnimatwasheretoo #bff

Tahniah girl, finally πŸ’ (raja okay tak tu)

My girl so degil nauzubillah 😌

TRIO πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»

🌻

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags