nanamahazan nanamahazan

11,659 posts   548,803 followers   559 followings

ᑎᗩᑎᗩ ᗰᗩᕼᗩᘔᗩᑎ  Mother of 2. Family account @nananafunfam. YouTube : nananafunfam. TV host, radio announcer. events / reviews email me at : nana.mahazan@gmail.com 😘

🙏🏼 DM or tag kat comment bawah ni ya 👇🏼💋 thank youuuuuu... Saya dah ada kain tau.. nak tempah jahit sahaja.. agichewww..

Buka puasa with my pond, mama and @yakultmalaysia ❤️

Lets go!!!! ❤️ BESOK!
.
#Repost @nvdism
・・・
Open to PUBLIC!!!! at RUANG SHAH ALAM
FROM 12 NOON TO 5PM
.
POP UP BOOTH!
.
.
@vwre.co .
@nvdisms ( NVDE BB CUSHION AND LASHRINAZATION )
.
@ramzamodedotcom ( the ultimate makeup wipes and contact lenses )
.
@nanamahazan ( brushes )
.
@blushup_ for ( PIXI , charlotte tillbury and etc
.
.
.
.
OPEN TO PUBLIC FROM 12 NOON TO 5PM

My obsession.. #nanadangincu

Apa yang korang perlukan dalam menanti Lebaran yg bakal tiba..
.
Pertama... 8pcs Make up #brushbynanamahazan untuk memastikan make up korang on point pagi raya! RM88 sahaja. Quality mmg terbaik! Kalau nak beli branded tu, sebatang je dah 80 hoiii.. Ni serious lembut n best! Kaler royal purple n comes with free pouch!!! 💜
.
Kedua, #makeupbagbynanamahazan yg kecil kecil cili padi memudahkn hidup korang nak travel balik kampung nak sumbat brg make up korang n organize kemas n praktikal.. I LOVE THIS! Ade org kata mcm beg doreamon sbb memacam leh sumbat! 😍 harga mampu milik, RM50 je hokay..
.
.
Yang ketiga, this awesome Vitamin C Gel Moisturizer.. Ya ampun yasss sgt.. Skin korang lembab n make up xlah crack n last longer sesuai nak beraya ke rumah makngah, mak ude, pak ndak mahu pun pak itam.. RM79 je.. boleh tahan dlm 3 bulan.. berbaloi!! 🍊 .
.
To be honest semua tak rugi kalau korang beli.. Kalau nak order korang whatsapp je 012.6939.751 ok? 😘😘

Ni sedutan awal live kat FB tadi.. Sorry sgt sbb lupa nak save video ni so xleh nak edit pendekkan mcm biasa utk IG.. hampunnn.. Tapi kakak suka live ngan @fazs.faozi ni sbb dia pun ting tong juaaaa.. Haaa kalau nak tgk live tadi yg penuh manfaat, boleh pegi kat FB page Nana Mahazan ok? .
.
And yes, postage hari khamis ni kalau korang nak join postage beli 8pcs basic make up #brushbynanamahazan dan juga #makeupbagbynanamahazan ye.. .
Whatsapp : 012.6939.751
.
Thank you for watching guys tadi n tahniah yg menang brush n make up bag dan juga moisturizer vit c Fazs Beauty tadi.. Rajin rajin tgk live sbb mana tahu ade giveaway lagi.. tadi kitaorg bg 5 hadiah.. hehehehe.. walaupun kami x dpt bunga.. hahahahaha.. ok go watch dull video now! 😘

Mummy emotional plak.. video 3 years ago today.. Take care of each other ok.. ❤️

🖤

Nostalgia sgt @heymuazkoolfm bila kena buat que card sendiri.. hahahaha😅

Selamat menjalani ibadah puasa dari kami sekeluarga.. 😘 .
p/s : tu @althearts lukis.. so proud! Lukis dia ngan kawan2 dia..

Sedutan dr live tadi.. Thank you @hayattmarni live ngan kakak tadi.. full video ada kat FB Page saya ya..
.
It’s finally here!! 8pcs basic make up brush set! Comes with FREE pouch! Lawaaaaaaaaaaaa.. and of coz berkualiti!
.
#brushbyNanaMahazan basic

N101 - to apply powder
N102 - to apply & blend blusher
N103 - to contour & shape with powder
N104 - to apply & blend concealer / foundation
N201 - to apply & blend concealer / multi uses
N202 - to apply & blend eyebrow product
N203 - to groom eyebrow & remove clump on lashes
N204 - to apply lipstick / lipgloss evenly
.
RM88 only! Sila whatsapp 012.6939.751 ya.
.

Since ramai betol yg mintak saya buat brush yg basic, yang xberia sgt. So this i think sesuai sgt utk korang yg make up cepat, xde nak smokey eye bagai.. yg penting muka siap, berseri, contoured, kening siap, lipstick n go!
.
And yes, #makeupbagbynanamahazan masih ada ya.. Tapi limited.. so quick! 😘
.
Tag kwan kawan korang yg perlukan brush! #makeupcaranana

Most Popular Instagram Hashtags