nanamahazan nanamahazan

11,869 posts   565,107 followers   567 followings

ᑎᗩᑎᗩ ᗰᗩᕼᗩᘔᗩᑎ  Mother of 2. #nanaootdpagar #nanaprofileshoot events / reviews email me at : nana.mahazan@gmail.com 😘

Shoot hari ni ngan @azrelismail utk #dapurduetserimurni. Thanks @fazs.faozi make up kan n @cintaisaryna assist today ❤️ .
Ramai tanya baju, baju tu RM60 jer kat cotton on masa sale. Ke saya preloved je ni.. 😂

Rendaman tajuk album..
.
Styling by @tymfatimah .
Make up by @chomel_81 .
Hair by @codychua .
📸 by @muhammadzameer .
❤️❤️❤️ #nanaootdpagar #nanaprofileshoot

Kan

Twinning with @althearts 🌈 .
❤️🧡💛💚💙💜

Selamat Hari Malaysia! 🇲🇾 💖💖

Dulu atok @mahazan bawak mummy gi sini, today mummy bawak Althea n Aaqib.. Tapi mummy xingat pape pun dlm muzium ni, macam first time tgk tadi.. Amazing sebenarnya.. Malaysian history, mcm mana zaman zaman paleolitik, dan sebagainya.. Zaman kita merdeka, dijajah segala mala.. Macam baca buku text sejarah tadi, pun mummy samar samar je ingat.. Sebab subjek sejarah memang ‘fav’ mummy dulu 😂😭. .
Ok talking about sejarah kan, tadi tgk bebarang jaman dedulu, walau dah beratus tahun, detailing, workmanship, kualiti bebarang dia perghhhh terbaik.. keronsang ke, loket ke, lawa.. carvings lelawa.. ok dah.. oh masuk muzium RM1 je.. berbaloi...

Eeee mat hensem ni.. konon je lebih 😂😂 suka eh amik gambar.. ikut sapa tah.. 🙄

Look 3. So 1st, 2nd or 3rd look yg korang suka? Look 4 kita simpan.. 🤣
.
Styling by @tymfatimah .
Make up by @chomel_81 .
Hair by @codychua .
📸 by @muhammadzameer .
❤️❤️❤️ #nanaootdpagar #nanaprofileshoot

Look 2
.
Styling by @tymfatimah .
Make up by @chomel_81 .
Hair by @codychua .
📸 by @muhammadzameer .
❤️❤️❤️ #nanaootdpagar #nanaprofileshoot

Look 1.
.
Styling by @tymfatimah .
Make up by @chomel_81 .
Hair by @codychua .
📸 by @muhammadzameer .
❤️❤️❤️ #nanaootdpagar #nanaprofileshoot

It’s a wrap!! Million thanks to my team for today. Mak hayam @cintaisaryna n juga @cikjaja69 , styling by @tymfatimah, make up by @chomel_81, hair by @codychua, and the amazing photographer, @muhammadzameer 😘😘😘
.
Nanti kita share gambau nah.. ❤️❤️

Happy birthday angahhhh.. i love you 😘😘 @norliekamarudin

Most Popular Instagram Hashtags