nanamahazan nanamahazan

11161 posts   523282 followers   500 followings

ᑎᗩᑎᗩ ᗰᗩᕼᗩᘔᗩᑎ  Mother of 2. Family account @nananafunfam. YouTube : nananafunfam. TV host, radio announcer. events / reviews email me at : nana.mahazan@gmail.com 😘

http://bit.ly/2frxbhm

This weekend weyyyy!! Excitedddd! 1000 goodie bag katanya nak bagi n of coz kakak ade sana nanti kita sembang2 oheh? 😘😘 Jom leww ke Grand Opening @farraly.official boutique tau.. See u guys there.. ❤️🌈

Today a year ago.. Hahahahaha.. Sape ingat? Teka saya tgh tgk apa? Jahat MRB rekod.. Saya mmg emotional bila tgk pape game, sebab tu utk sea game saya xgi tgk, habis jerit kuat n org eskot kuar dewan.. 🤧😒 Hahahaha..
.
p/s : sebenarnya bukan sebut "cempedak" nak sebut "cepat la" jauh eh bunyi dia? 😒
.
p/s 2 : masa tgk game ni dgn BIL n MIL.. korang rasa dorang takut tak yg menantu/adik ipar dia saiko? 😅

Alright for limited time only, saya jual #brushbynanamahazan yg tak full set.. 4/5 batang per set (seperti dalam gambar) or kalau nak full set of 15 batang pun boleh.. Harga seperti yg tertera. Whatsapp ke +6012.6939.751 alright? 😘 Kalau sempat sebelum jam 2 payment saya pos today! Ok go!
.

My girlsss.. 😘 Semalam nye citah!

White always works.. 💟

Nana kuasa dua

Happy advance birthday mum! We love you 😘

My beautiful & handsome niece n nephew.. @marcfooz @sxbrina_06.21 .
p/s : jumpa dorang kat mana mana report saya yaaaa? Teehheee..

Gembira. Satu perkataan to describe today's #cosmofunfearlesslife2017. Thank you @cosmopolitanmy for the opportunity to host again this year.. Such a fruitful day.. To all yg dtg tadi, korang mmg awesome n to all d panel korang sgt amazing! I had so much fun! .
Rocking mummy @deelatiff Escada blazer/jacket that i LOVE so much somehow gave me d energy to host since 10am till 4pm.. Thanks @hayattmarni make up kan.. @cintaisaryna thanks jah.. Yasss.. Till next time! 😘

Masa live tadi 🤣😆 swipe for nonsense bebelan #nanamakminah

👦🏻👧🏻

Most Popular Instagram Hashtags