[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

nana_caramel10 nana_caramel10

143 posts   479 followers   1956 followings

Mai Sarah  λ―Έμ•ˆ λ‚˜λŠ” μ™„λ²½ν•œ μ—¬μžκ°€ μ•„λ‹ˆμ•Ό. #BTSforever

Sape die?? Xkenal pon πŸ˜‚πŸ˜‚

This is one of my activities when i was bored 😝😝

Apakah ini?? Lagu baru pinkfong.. πŸ˜‚πŸ˜‚

Who remember this koala bears?? 😘😘 so cute..
Koala bears that I bought from Australia..

I feel sad once I look at him..

Fighting Exo..

Exo Power..

Exo MV Power...

Power of exo..

Exo - Power 😍😍I Luv it..

Assalammualaikum, PT3 dah nak dekat..
Saya ingin menyusun sepuluh jari untuk memohon maaf atas segala kesilapan Yang telah saya lakukan sepanjang aku kenal dgn korang. Kalau saya ada buat korang sakit hati,mengumpat di dpn atau belakang korang,emm semualah yang saya pernah buat dgn korang sama ada sengaja atau x sengaja.....harap korang dpt maafkan dan x simpan dlm hati...kalau ada hutang yg saya x bayar lagi haa boleh tuntut dkt saya..
Saya x naklah nnt dkt akhirat saya cari korang sbb kesalahan saya sekarang so saya nk mintak maaf....
Saya jugak manusia biasa yg sering buat kesilapan yg sama.... so tegurlah saya kalau saya x sedar apa saya buat selama ni... Doakan saya dpt jwb pt3 dgn mudah & tenang... dpt result yg cemerlang... Saya minta maaf sangat2 apa yg saya dah buat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»good luck korang dlm semua exam yg akan korang duduki pada tahun ni atau tahun yg akan dtg
πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» Saya akan sentiasa mendoakan kejayaan, kebahagiaan, keselesaan, kesejahteraan, ketenteraman, kepandaian orang sekeliling tidak kira kawan, musuh mahupun teman sejiwa.. πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“

Most Popular Instagram Hashtags