[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

namirazhra namirazhra

39 posts   57079 followers   695 followings

Namira N. Azzahra  📍JKT, +62

The faces of leaving 2017, adios!

Tak ada kata yang dapat terungkap, namun air mata haru pun mewakilinya. Terimakasih 47 2018, kalian segalanya.

Aku dan @ruangguru bekerja sama untuk membagikan 1000 beasiswa #RuangBelajar untuk membuat #BelajarJadiLuarBiasa bagi siswa SMA kelas 12.
.
.
.
Lewat #ruangbelajar, kalian bisa akses berbagai macam konten belajar (seperti video konsep, video pembahasan soal, latihan soal, hingga rangkuman dalam format infografis) di aplikasi Ruangguru. Semua konten disusun dengan menggunakan metode journey based-learning sehingga lebih fun dan gak ngebosenin. .
.
Ini pas banget buat kamu yang bentar lagi akan menghadapi ujian semester dan beberapa bulan lagi ujian nasional. Udah pada siap belum? ☺👍🏻 #BeasiswaRB ini terbatas jadi cepet-cepetan yah pake kode aku!
Cara mendapatkannya :
1. Follow Instagram @ruangguru

2. Download aplikasi Ruangguru di Play Store atau App Store 📲

3. Melalui aplikasi ruangguru, di menu pembelian pilih “Punya Voucher” dan masukkan kode voucher NAMIRAIPA4 bagi kelas 12 SMA IPA dan NAMIRAIPS4 bagi kelas 12 SMA IPS.
4. Setelah berhasil kamu bisa menikmati layanan ruangbelajar selama 1 bulan. 👏🏻👏🏻
.
.
Batas aktivasi kode terakhir tanggal 11 November 2017. Kalo misalnya beasiswa ini bisa ngebantu teman/saudara kamu, jangan lupa mention dia kolom komentar ya! Siapa tau bisa bermanfaat untuk mereka.
Yang udah berhasil pake, share pengalaman belajarmu di Instagram kamu, tag aku dan @ruangguru ya. Gak sabar dengar cerita kalian.

Use my code “NAMIRAXDW" and get a 15% discount for your own Daniel Wellington. Free shipping worldwide! Go to danielwellington.com now and pick your favorite.
#danielwellington @danielwellington
danielwellington.com

Hi, I’m Namira and I support ALPUS INCREDIBLES 6: THE UNFORESEEABLE MILESTONE, 28th October 2017 in Kuningan City with performances by:
⠀⠀⠀⠀⠀
–KELOMPOK PENERBANG ROKET
–MALIQ & D’ESSENTIALS
–MATTER HALO
–PROJECT POP
–RAN
–SENAR SENJA
–SENTIMENTAL MOODS
–SOULVIBE
–STARS AND RABBIT x BOTTLESMOKER
–TIGAPAGI
⠀⠀⠀⠀⠀
Get your tix now via LINE ID: vitosamif, RajaKarcis, Goers or GO-TIX!
⠀⠀⠀⠀⠀
Go to @alpusinc6 for further information and we’ll see you #revealingthesurreal!

Are you into @danielwellington's Classic Petite series? You gotta love this Ashfield, the perfect choice to complete your outfit. Be one of the first to own this tremendous watch!
1. Go to danielwellington.com
2. Choose your own Classic Petite Ashfield (or any item you want)
3. DISCOUNT! Enter my code "NAMIRAXDW" on the checkout page to get 15% off!

#classicpetiteashfield #danielwellington

Come & join us on IDN Soundscape 2017! The biggest music festival for angkatan 2000-an, akan ada banyak guest star seperti Kahitna, Naif, Gigi, Slank, Tompi, Andra and The Backbone, Pongki Barata, D'Massiv, Tulus, dan GAC. Go follow @idn.soundscape for more updates and find your ticket on www.idnsoundscape.com #IDNSoundscape See you there!

Having your Saturday night out? Complete your look with Daniel Wellington!☕️
Use my code "NAMIRAXDW" and get a 15% discount for your own Daniel Wellington. Free shipping worldwide! Go to danielwellington.com now and pick your favorite.
#danielwellington @danielwellington
danielwellington.com

She's loving my new Classic Petite Ashfield!!!😚 If you're into @danielwellington's Classic Petite series, you gotta love Ashfield, the perfect choice for your daily & night outfit. Be one of the first to own this gorgeous watch!
1. Go to danielwellington.com
2. Choose your own Classic Petite Ashfield (or any item you want)
3. DISCOUNT! Enter my code "NAMIRAXDW" on the checkout page to get 15% off!

#classicpetiteashfield #danielwellington

💛💛🖤🖤

What would the world be without watch? ✨
Use my code "NAMIRAXDW" and get 15% discount for your own Daniel Wellington. Free shipping worldwide! Go to danielwellington.com now and pick your favorite!
#danielwellington @danielwellington danielwellington.com

Most Popular Instagram Hashtags