naimjunaidi naimjunaidi

282 posts   1,355 followers   1,000 followings

naimjunaidimatharudin  naim.junaidi.mat.harudin@gmail.com Manisfm

#throwback NAR studio

Promo Munafik 2 @syazwan_manisfm
#protools

Jarang ada gambar dengan Dj @syazwan_manisfm
πŸ“· @arafaziz

Saja repost, teringat ke awok2. @syazwan_manisfm @aimansidek_ @izhanbazli

Tak sangka tua2 macam ni pon ada suprise jugak. Tapi yang tak tahan plan diorg nak bagi aku stress tu tak menjadi. Hahaha. Kemain sorang2 bagi aku kerja konon nak buat aku stress. Hahaha. Thanks a lot untuk family Manisfm dan semua yang doakan, semoga tercapailah semua doa dari kalian, dan aku doakan jugak untuk korang semua. Terima kasih sekali lagi.
Baru 25 tahun. Rilek lah dulu. πŸ˜€πŸ’•

Kena culik malam ni dengan 2 org DJ Manis FM.
Jangan marah haaa.

Saya Naim Junaidi Bin Mat Harudin dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua yang mengenali kami. Semoga raya tahun ini lebih bermakna bersama keluarga tersayang. Tahun ni tersama kaler dengan sofa. πŸ˜‚
#teamrayamaroon #eidmubarak #teamrayakotabharu #teamrayakelantan

Harini kita bahagiakan orang, esok Allah bahagiakan kita. Terima kasih kepada semua yang memberi sumbangan.
#projekrayamanis #csr #manisfm #kualaterengganu #malaysia

Majlis berbuka puasa @manisfm

Terima kasih dan jumpa lagi abg @aimanlim_official & kak @nazuha85 . 😒😒😒

Berbuka Puasa bersama sebahagian daripada staff dan Dj @manisfm . Terima kasih @duyongmarinaresort

Most Popular Instagram Hashtags