naiena naiena

243 posts   12508 followers   259 followings

πŸ’ƒπŸΌMISS NAINAπŸ’ƒπŸΌ  Freelance ModelπŸ‘ PhotographerπŸ“Έ UTeM πŸŽ“ MLK-KL 🏑 DM for any inquiries πŸ“©

Thanks for today babe😘

πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ

Thanks for today babe😘

Never hate people who are jealous of you. But respect their jealousy. They're people who think that you're better than them. Night😌😴
.
#quote #lifequote #life #motivation #love #haters #photography #vsco #vscocam

Sebabkan makanan lagi handsome dari awak, sis shoot makanan jela. Dah la handsome, manis, kenyang pula tu πŸ˜‚
.
#photoshoot #photography #photographer #photographermelaka #photographerkl #femalephotographer #freelance #nikon #vsco #vscocam

Life will never be perfect, make it work! 😘
.
#quote #lifequote #life #motivation #love #independent #photography #nikon #vsco #vscocam

Nampak sis tadi ? Haa sis la tu. πŸ˜‚ minggu ni last week. Then study week then final. Sis tak ready lagi nak final ni. Luckily ada gap yang memuaskan between paper. Boleh study lebih ( kononnya πŸ™„ ). Sem ni kena pulun act since result last sem tak memuaskan. 😞 and sem ni subjek and credit hour sis sikit sgt, too risky! 😭 kena telan jus minda 10 botol nanti bagi sel2 otak sis mantopπŸ˜©πŸ˜‘πŸ’ͺ🏻 .
#engineeringisnoteasy
#istudythingthatidonotlike
#everysinglesemesterisriskyforme
#bongoknautransferbanyaksangat

Nak raya ni. Tapi kulit berjerawat kusam lagi. 😭 risau nya macam mana ni πŸ€” .
Haaa nak kulit elok macam @kingafiqq ??😍 korang kena try @cowhite.official_kl ni !! Jangan menyesal kalau tak grab sekarang !! Cepat serbu @cowhite.official_kl !! πŸƒπŸΌπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
.
#bazarpaknil #produkkecantikan #sharing #review #cowhite #putih #murahmeriah #promote

"Whenever you find yourself doubting how far you can go, just remember how far you have come. Remember everything you have faced, all the battles you have won and all the fears you have overcome"
.
thanks photographer πŸ˜˜πŸ™„
.
#quote #lifequote #life #motivation #love #independent #photography #nikon #vsco #vscocam

Okay gitar ni dibaikpulihkan (tong dia penuh dengan colotep buku yg tebal tu sbb dah hancur kulit dia!πŸ™ˆ) and tali tu guna tali tangsi since tak ada tali gitar baru. Tali memancing tak silap . So test jap. Bunyi key ada tapi sumbang pakai tali ni.πŸ˜‚ tapi sis layannn😌 suara versi kartun okay😘
.
#cover #guitarcover #songcover #somebodyelse #guitar

Pergi wedding saudara. Lama tak jumpa tak kenal dah aku πŸ˜‚. Kenalkan nama umur anak siapa πŸ˜… Baju cantik ni dari @mekkembangcotton 😘

Saya tak alim, tak baik. Tapi saya janji akan jadi zaujah yang terbaik untuk awak nanti.πŸ˜‰
.
Kalau mak awak minta gambar jodoh, boleh tunjuk gambar ni eh !πŸ™ˆπŸ˜‚
.
πŸ“Έ @akid_berexperimenitasi .
πŸ’„@makeupbyjmah
#photoshoot #photography #photographer #photo #life #soul #black #model #modelling #motivation #love #passion #vsco #vscocam #igers #instagram

Most Popular Instagram Hashtags