naelofar.publika naelofar.publika

3,076 投稿   60,022 フォロワー   307 フォロー

NAELOFAR PUBLIKA  NH LUXE PUBLIKA OPEN EVERYDAY : 10 A.M - 10 P.M +6 013 282 0484 ( What’s App ) +6 03 ‭6206 4546‬ ( Boutique )

Let's glow with this brand new foundation by the one and only our precious Chairwoman Datin @noorkartini ✨ Very natural, not sticky, smooth texture and can be used to treat your skins too.
Wait no more dear people, WhatsApp us at 013-2820484 to purchase or walk in to our boutique at LOT50/G2 NAELOFAR PUBLIKA tomorrow to grab this MOST WANTED foundation 💋

If you can't be bothered with draping or layering, Lola makes the ideal choice, just slip it on and you'll look fierce, fabulous and fully in control. No matter what challenges you, you'll face them in the most stylish way.

#LolabyNH #NaelofarPublika

Masih lagi mencari hadiah untuk set hantaran semasa majlis pernikahan??? Admin syorkan anda untuk membeli set TELEKUNG NAILUFER ini kerana pelbagai jenis hadiah turut disertakan bersama dengan satu set persalinan telekung ini.
Dapatkannya segera di WWW.NAELOFARPUBLIKA.COM atau kunjungi @naelofar.publika LOT50/G2 Publika Mall, Sri Hartamas ✨😜

Assalamualaikum dan selamat tengah hari semua. Dapatkan koleksi Bawal Satin #FleurdeLofabyNH ini dengan harga RM79.00 sahaja di website kami iaitu www.naelofarpublika.com sekarang!!!

Siapa dekat sini team #SOPHIABYNH ✨🥊 Sebelum kami lancarkan #AURABYNH koleksi Sophia merupakan antara yang sesuai untuk diguna pakai semasa melakukan aktiviti riadah/fitness. Hanya sarung sahaja, sgt selesa dan mudah untuk dicuci.
Shop online at www.naelofarpublika.com now!!!

Salam Kasih Sayang ,
@naelofar.publika tak sabar nk share ngan peminat2 young & glow , foundation tercantik yg sesuai dipakai oleh semua jenis kulit wajah , texture creamy & senang di blend di permukaan kulit & sekata , cukup acuan and adunan .. Dah macam resepi Cake Dolche De Leche , ( fav admin ) nak describe betapa cantik & mulusnya kulit bila pakai foundation YOUNG & GLOW ni 🤗.. Bukan nak over tapi cuba dulu baru tahu .. gudnite , bubbye followers , loveee you all 💋

Tingkatkanlah ketakwaan kita kepada Allah SWT dengan menjaga solat lima waktu kita sehari semalam. Jangan lah kita melengah-lengahkan ibadah solat ini dan berdoalah di setiap sujud agar Allah mengampunkan dosa-dosa lampau kita semua.
Semoga kita semua berada di bawah lindungan Yang Maha Esa. In Shaa Allah, amin... #TelekungHayfabyNH #NaelofarPublika

Titan X Naelofar watches is still AVAILABLE at our official website. Purchase now at WWW.NAELOFARPUBLIKA.COM while stocks last. Don't forget to tag us with the hashtag #NaelofarXTitan
Xoxo, NH Publika team ✨😘

The name fits the bill perfectly because Fiona is a clean and uncomplicated design, with only one adornment gracing the plain hijab, consisting of a metal circle plate placed on one corner of the scarf to give it that signature Naelofar Hijab touch.

#FionabyNH #NaelofarPublika

Good morning dear #nhlovers 💋😘 It's a brand new week for all of us. Start your day with kindness. Share your positive vibes among yourselves!!! Don't forget to grab @lmkcosmetics LIP GLOSS with @naelofar.publika
Click to the link in our bio or WhatsApp our staff at 013-2820484 now to purchase 😜

Setiap orang mempunyai ujian yang berbeza. Allah memberi ujian kepada kita sebagai tanda kasih dan sayang terhadap hambaNya. Ada ujian yang berakhir dengan kegembiraan dan ada juga dengan kesedihan.
Amalkan doa ini apabila anda mengalami/merasai kesedihan. Semoga Allah memberkati dan merahmati kita semua. In Shaa Allah, aminn..

人気ハッシュタグ