naddyyperfumes naddyyperfumes

2,118 posts   18,998 followers   3,883 followings

AriellePerfumes ArielleParfum๐Ÿ’•  DNL Naddyy Enterprise (MA02211272-D) AS06 ๐Ÿ‘ฏ Stockist Arielle Melaka by @ndhrhjml AGENT/DROPSHIP WANTED ๐Ÿšจ๐Ÿšจ 010-6562703 Nak order?Klik sini๐Ÿ‘‡

ONE OF TOP SELLING ARIELLE PERFUMES! Beautiful, rich, feminine fragrance, sekali bau mesti jatuh hati dengan bau fresh vanilla dia ๐Ÿ˜˜ Kalau sampai je la vie est belle ni tak sempat susun dekat rak mesti orang terus order, laku keras betul! Pantang announce, mesti bertubi tubi whatsapp masuk nak cop La Vie Est Belle ni hihi๐Ÿ˜
.

Pening kaknad dibuatnya, tak tau nak bagi siapa. Tapi kami berlaku adil tau, siapa buat payment dulu dia yang punya ๐Ÿ˜˜ Menangis nak tunggu stok La Vie est belle ni ๐Ÿ™ˆ So siapa nak, jangan tunggu lama-lama tau! .
.
.
Harga Arielle Body Parfum 25ml RM49 sahaja . (not include postage)
.
.

Berminat nak order?
Whatsapp: 0106562703 (Kaknad) . atau nak senang klik klik je link kat bio tu ye

#AriellePerfumes
#InspiredPerfume
#InspiredPerfumes
#ASmellToRemember

[TOP SELLING PERFUMES!] .
.
Paris Hilton Heiress โœจBau bubblegum! Siapa tak suka bubblegum kan? ๐Ÿ˜ Scent yang manis untuk orang yang manis macam awaa ๐Ÿ˜› Bau manis ni memang super kuat tau uols! Macam kaknad, kaknad mmg suka manis manis ni, jumpa kawan pun semua nak peluk kaknad sbb sweet sgt. Perfume yang strong sweet ni mmg sesuai lah dengan cuaca kita di Malaysia yang panas lit lit ni. Pakai sampai malam pun tak lengkang bau nya dekat baju. Very recommend for those who love sweet things! ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ -
-

To Order:

Whatsapp: +6010-6562703
atau nak senang klik klik je link kat bio kaknad tu tau.

Arielle Body Parfum 25ml RM49 sahaja (not include postage)

Ape tunggu lagi nii cepat WhatsApp kaknad to order ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #AriellePerfumes
#nadhrahjamaluddin
#naddyyperfumes #ASmellToRemember #ArielleTeam #AriellePerfumesForWomen #ArielleInspiredPerfume #perfume #perfumecollection #perfumery #perfumeria #perfumes #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumelovers #perfumeaddict #kualalumpur #perfumeori #perfumemurahmalaysia #perfumebranded #perfumesale #perfumetahanlama #perfumeborong #perfumeinspired #perfumehantaran #perfumehalal #perfumekereta #perfumekeretamurah #pewangikereta

Scandalous โค๏ธ .
Antara perfume paling hot selling di Arielle Parfum! Scandalous mempunyai ciri ciri bau yang berbeza dan ada keunikan tersendiri ๐Ÿ˜
_

Kenapa ramai orang suka
wangian ni? โ˜บ๏ธ Scandalous bau dia tersangat sangat sweet dan buat orang rasa nak makan je setiap kali bau Scandalous ni. No kidding! Korang akan rasa ketagih nak bau all the time bila spray di pergelangan tangan. You will love it!
_

Price: RM49 โ˜บ๏ธ
(Not Include Postage)
_

Click link on bio to purchase โค๏ธ

SENANGNYA NAK BAWAK ARIELLE PARFUM NI KEMANA MANA!
.
Botol ringan, sumbat je dalam bag, anytime je boleh spray tau! Bag pun dah tak berat dah sekarang๐Ÿ˜
.
Arielle Parfum penyelamat hidup bila badan berpeluh sakan. Biasa lah Malaysia kan panas ๐Ÿ˜…
.
Tapi bila pakai Arielle Parfum ni badan berpeluh pun bau makin lama makin wangi tau! Dari pagi pergi kerja sampai balik kerja pun bau masih melekat lagi โ˜บ
.

Jom dapatkan Arielle Parfum sekarang!
Tunggu lama lama nanti perfume favorite korang kena kebas dengan orang lain ๐Ÿ˜
Stock sangat limited tau! .

Whatsapp kaknad 0106562703 atau nak senang klik je link kat bio kaknad ๐Ÿ˜ untuk order Arielle Body Parfum ok! โค๏ธ #arielle #arielleparfum #asmelltoremember #achf #holidaywitharielle #arielleteam #perfume #perfumecollection #perfumery #perfumeria #perfumes #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumelovers #perfumeaddict #kualalumpur #perfumeori #perfumemurahmalaysia #perfumebranded #perfumesale #perfumetahanlama #perfumeborong #perfumeinspired #perfumehantaran #perfumehalal #perfumekereta #perfumekeretamurah #pewangikereta

RAMAI KAWAN INGATKAN KITA MANDI PERFUME, SEDANGKAN KITA SPRAY SIKIT JE!
.
Ni yang paling best bila pakai Arielle Parfum ni. Tak perlu nak spray banyak banyak satu badan nak bagi satu office bau perfume kita ๐Ÿ˜
.

Spray sikit je dekat pergelangan tangan n dap dap je. Calit sikit dekat leher dan belakang tengkuk.
.

Perghhh bau melekat sampai ke malam uolls! Salam laga pipi dengan kawan confirm dia tanya kita pakai perfume apa. Pakai Arielle Parfum la apa lagi, tiada rahsia antara kita ๐Ÿคช
.

Tak tahu nak pilih perfume yang sesuai jangan risau, kami boleh bantu pilih perfume yang sesuai dan kena dengan taste korang โ˜บ
.

Whatsapp nad 0106562703 atau klik je link kat bio nad for more details ok! โค๏ธ

BAU SEBIJIK MACAM ORI, RAMAI INGAT PAKAI PERFUME MAHAL
.

Secara jujurnya ramai customer bagi feedback bau Arielle Parfum ni sebijik sama macam perfume original branded, tapi apa yang kami guarantee bau Arielle Parfum tahan lama lebih 8-12 jam tau!
.
Spray sikit je tapi bau melekat dari pagi sampai ke malam! Walaupun berpeluh bau badan takkan jadi bau kepam,
makin lama makin wangi!
.
Tak perlu nak spray perfume banyak banyak kali, perfume pun lambat habis, jimat pun jimat kan?
.
Korang kena tambah sebotol Arielle Parfum untuk kegunaan seharian korang. Bila badan kita wangi, baru orang rasa selesa nak berurusan dengan kita, mood kita pun happy je โ˜บ
.

Macam mana nak order Arielle Parfum ni? Boleh whatsapp kami di 0106562703 atau klik je link kat bio nad tu tauu โค๏ธ

Selamat menyambut Aidil Adha kepada semua umat Islam seluruh Dunia โœจ๐Ÿ’•๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿƒ
.
.
#eiduladha
#aidiladha
#AriellePerfumes
#ArielleParfum
#TeamArielleKaknad
#TeamACHFKaknad

Our Classy limited Edition, the best selling scents for Arielle Car and Home Freshener.
.
.
They come in 3 scents, ๐Ÿฐ Creamy Vanilla ๐Ÿฆ
๐Ÿ‘‘ Royal Lavendar ๐ŸŒธ
โœจ Miracle Rose ๐ŸŒน .
.
Limited stock, get yours nowww ๐Ÿ’•๐Ÿ˜ฑ.
.
.
Whatsapp to 0106562703 or just klik link at my bio ๐Ÿ’‹

GoodMorninggg. Happy weekend uolsss ๐ŸŒธ

Hai Uolss ๐ŸŽ‰. Hah meh sinii kaknad nak bagitau. Sekarang ni nad tengah open untuk pengambilan Agent/Dropship #TeamArielleKaknad ๐Ÿ’‹
#TeamACHFKaknad
.
.
Dulu masa agent agent kaknad yg lain semua register RM189, RM200 and RM400 tau untuk jadi Agent. Tapi SEKARANG NAK JADI AGENT RM120 JE UOLSS๐Ÿ˜ฑ. Dan kaknad recruit dropship PERCUMA sahaja
.
.
TERAMAT LA MURAH UNTUK JADI AGENT TAU, Mana ada org amek agent RM120 ada tu jadi dropship je dah RM250 tau.
.
.
Sangat berbaloi untuk product yang sangat best ni tau, dah la cute, murah , senang jual. Profit tinggi tau.
.
.
BERMINAT ? MEH WHATSAPP KAKNAD 0106562703 NAK LAGI SENANG KLIK LINK KAT BIO TU . OKAY?๐Ÿ’•
.
.
#arielle #arielleparfum #asmelltoremember #achf #holidaywitharielle #arielleteam #perfume #perfumecollection #perfumeria #perfumes #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumelovers #perfumeaddict #kualalumpur #perfumeori #perfumemurahmalaysia #perfumebranded #perfumesale #perfumetahanlama #perfumeborong #perfumeinspired #perfumehantaran #perfumehalal #perfumekereta #perfumekeretamurah #pewangikereta

Hai Uolss happy Wednesday ๐ŸŽ‰. Hah meh sinii kaknad nak bagitau. Sekarang ni nad tengah open untuk pengambilan Agent #TeamArielleKaknad ๐Ÿ’‹.
.
.
Dulu masa agent agent kaknad yg lain semua register RM189, RM200 and RM400 tau untuk jadi Agent. Tapi SEKARANG NAK JADI AGENT RM120 JE UOLSS๐Ÿ˜ฑ.
.
.
TERAMAT LA MURAH UNTUK JADI AGENT TAU, Mana ada org amek agent RM120 ada tu jadi dropship je dah RM250 tau.
.
.
Sangat berbaloi untuk product yang sangat best ni tau, dah la cute, murah , senang jual. Profit tinggi tau.
.
.
BERMINAT ? MEH WHATSAPP KAKNAD 0106562703 NAK LAGI SENANG KLIK LINK KAT BIO TU . OKAY?๐Ÿ’•

โ€œ30pcs saya order hampir semua orang punya. Nak kena order lagi. Alhamdulillah laju, ramai yang tengok n bau semua suka. Best la produk Arielleโ€ - Puan Marinaโค๏ธ
.
.
โ€œSemalam saya jual Arielle Car & Home Freshener 8 botol, harini saya dapat jual lagi 8 botol. Syukur sangat sisโ€ - Cik Linda โค๏ธ
.

Arielle Car & Home Freshener bau sangat wangi dan melekat kaw kaw! Bukak pintu kereta je dari luar dah boleh bau dah ๐Ÿ˜
.

Yang paling penting sekali bau tak memeningkan kepala langsung tau. Sebab tu ramai customer sekali beli 3-5 botol terus! Jangan terkejut customer datang berkali kali nak repeat order lagi ๐Ÿ˜
.

Ada 9 jenis wangian untuk korang pilih ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰Apple Splash ๐Ÿ
๐Ÿ‘‰HoneyDew Smoothie ๐Ÿˆ
๐Ÿ‘‰Baby Lux ๐Ÿ’
๐Ÿ‘‰Strawberry Kiss ๐Ÿ“
๐Ÿ‘‰Lemonade Love ๐Ÿ‹
๐Ÿ‘‰Candy Crush ๐Ÿซ
๐Ÿ‘‰Miracle Rose ๐ŸŒน
๐Ÿ‘‰Creamy Vanilla ๐Ÿฆ
๐Ÿ‘‰Royal Lavender ๐Ÿ‘‘ .
.

Harga sebotol RM10 Semenanjung, RM12 Sabah Sarawak.
100% MONEY BACK GUARANTEE, kualiti dijamin puas hati ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.

MODAL SERENDAH RM105 sahaja untuk menjadi agent kami. Ramai suri rumah, student & kerja full time pun berjaya buat side income yang lumayan tau! Sebab harga hanya RM10 SM | RM12 sahaja, semua orang boleh beli ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.

STOCK SANGAT SANGAT LIMITED!
Restock je habis restock je habis! Nak beli atau nak jadi agent kena whatsapp kami cepat cepat sebelum stock habis lagi! Jadi yang terawal dan lain daripada yang lain memakai pewangi kereta kami ๐Ÿค—
.
.

Boleh terus klik link whatsapp Kaknad di bio (010-6562703)
.

Most Popular Instagram Hashtags