naddyyperfumes naddyyperfumes

2,111 posts   19,190 followers   4,069 followings

AriellePerfumes ArielleParfum๐Ÿ’•  DNL Naddyy Enterprise (MA02211272-D) AS06 ๐Ÿ‘ฏ Stockist Arielle Melaka by @ndhrhjml AGENT/DROPSHIP WANTED ๐Ÿšจ๐Ÿšจ 010-6562703 Nak order?Klik sini๐Ÿ‘‡

Our Classy limited Edition, the best selling scents for Arielle Car and Home Freshener.
.
.
They come in 3 scents, ๐Ÿฐ Creamy Vanilla ๐Ÿฆ
๐Ÿ‘‘ Royal Lavendar ๐ŸŒธ
โœจ Miracle Rose ๐ŸŒน .
.
Limited stock, get yours nowww ๐Ÿ’•๐Ÿ˜ฑ.
.
.
Whatsapp to 0106562703 or just klik link at my bio ๐Ÿ’‹

GoodMorninggg. Happy weekend uolsss ๐ŸŒธ

Hai Uolss ๐ŸŽ‰. Hah meh sinii kaknad nak bagitau. Sekarang ni nad tengah open untuk pengambilan Agent/Dropship #TeamArielleKaknad ๐Ÿ’‹
#TeamACHFKaknad
.
.
Dulu masa agent agent kaknad yg lain semua register RM189, RM200 and RM400 tau untuk jadi Agent. Tapi SEKARANG NAK JADI AGENT RM120 JE UOLSS๐Ÿ˜ฑ. Dan kaknad recruit dropship PERCUMA sahaja
.
.
TERAMAT LA MURAH UNTUK JADI AGENT TAU, Mana ada org amek agent RM120 ada tu jadi dropship je dah RM250 tau.
.
.
Sangat berbaloi untuk product yang sangat best ni tau, dah la cute, murah , senang jual. Profit tinggi tau.
.
.
BERMINAT ? MEH WHATSAPP KAKNAD 0106562703 NAK LAGI SENANG KLIK LINK KAT BIO TU . OKAY?๐Ÿ’•
.
.
#arielle #arielleparfum #asmelltoremember #achf #holidaywitharielle #arielleteam #perfume #perfumecollection #perfumeria #perfumes #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumelovers #perfumeaddict #kualalumpur #perfumeori #perfumemurahmalaysia #perfumebranded #perfumesale #perfumetahanlama #perfumeborong #perfumeinspired #perfumehantaran #perfumehalal #perfumekereta #perfumekeretamurah #pewangikereta

Hai Uolss happy Wednesday ๐ŸŽ‰. Hah meh sinii kaknad nak bagitau. Sekarang ni nad tengah open untuk pengambilan Agent #TeamArielleKaknad ๐Ÿ’‹.
.
.
Dulu masa agent agent kaknad yg lain semua register RM189, RM200 and RM400 tau untuk jadi Agent. Tapi SEKARANG NAK JADI AGENT RM120 JE UOLSS๐Ÿ˜ฑ.
.
.
TERAMAT LA MURAH UNTUK JADI AGENT TAU, Mana ada org amek agent RM120 ada tu jadi dropship je dah RM250 tau.
.
.
Sangat berbaloi untuk product yang sangat best ni tau, dah la cute, murah , senang jual. Profit tinggi tau.
.
.
BERMINAT ? MEH WHATSAPP KAKNAD 0106562703 NAK LAGI SENANG KLIK LINK KAT BIO TU . OKAY?๐Ÿ’•

โ€œ30pcs saya order hampir semua orang punya. Nak kena order lagi. Alhamdulillah laju, ramai yang tengok n bau semua suka. Best la produk Arielleโ€ - Puan Marinaโค๏ธ
.
.
โ€œSemalam saya jual Arielle Car & Home Freshener 8 botol, harini saya dapat jual lagi 8 botol. Syukur sangat sisโ€ - Cik Linda โค๏ธ
.

Arielle Car & Home Freshener bau sangat wangi dan melekat kaw kaw! Bukak pintu kereta je dari luar dah boleh bau dah ๐Ÿ˜
.

Yang paling penting sekali bau tak memeningkan kepala langsung tau. Sebab tu ramai customer sekali beli 3-5 botol terus! Jangan terkejut customer datang berkali kali nak repeat order lagi ๐Ÿ˜
.

Ada 9 jenis wangian untuk korang pilih ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰Apple Splash ๐Ÿ
๐Ÿ‘‰HoneyDew Smoothie ๐Ÿˆ
๐Ÿ‘‰Baby Lux ๐Ÿ’
๐Ÿ‘‰Strawberry Kiss ๐Ÿ“
๐Ÿ‘‰Lemonade Love ๐Ÿ‹
๐Ÿ‘‰Candy Crush ๐Ÿซ
๐Ÿ‘‰Miracle Rose ๐ŸŒน
๐Ÿ‘‰Creamy Vanilla ๐Ÿฆ
๐Ÿ‘‰Royal Lavender ๐Ÿ‘‘ .
.

Harga sebotol RM10 Semenanjung, RM12 Sabah Sarawak.
100% MONEY BACK GUARANTEE, kualiti dijamin puas hati ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.

MODAL SERENDAH RM105 sahaja untuk menjadi agent kami. Ramai suri rumah, student & kerja full time pun berjaya buat side income yang lumayan tau! Sebab harga hanya RM10 SM | RM12 sahaja, semua orang boleh beli ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.

STOCK SANGAT SANGAT LIMITED!
Restock je habis restock je habis! Nak beli atau nak jadi agent kena whatsapp kami cepat cepat sebelum stock habis lagi! Jadi yang terawal dan lain daripada yang lain memakai pewangi kereta kami ๐Ÿค—
.
.

Boleh terus klik link whatsapp Kaknad di bio (010-6562703)
.

[Arielle Sรญ Giorgio Armani]
.
.
Brand yang ada dalam list Arielle Perfumes. Perfume terlajak laris ni tau ๐Ÿ˜. Pada si gadis yang sukakan bau manis, feminine Dan nak sentiasa tampil yakin sepanjang Hari, kaknad suggest kan perfume Ni. .
.
.

Yes memang banyak perfume inspired kat Malaysia ni tapi salah satu kelainan kami, brand perfume yang kami bawak masuk semua perfume yang famous dan latest dalam market. Yang penting bau tak lari dari original dan tahan lebih 8-12 jam pada kulit & 2-3 hari pada baju kalau tak basuh ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ˜Š .
.
.
.
Ada peminat perfume Arielle Sรญ Giorgio Armani tak kat sini? โค
.
.
Tinggal satu je ni kat kaknad Tau. Cecepat WhatsApp to order 010-6562703 atau nak cepat tekan je link kat bio nad tauu.
.
.
.Siapa lambat tak Wangi laaa Anda. Hehe.

Harga 25ml ni ?

RM49 SM | RM52 SS .
Affordable kan? klik link kat bio now !

ONE OF TOP SELLING ARIELLE PERFUMES! Beautiful, rich, feminine fragrance, sekali bau mesti jatuh hati dengan bau fresh vanilla dia ๐Ÿ˜˜ Kalau sampai je la vie est belle ni tak sempat susun dekat rak mesti orang terus order, laku keras betul! Pantang announce, mesti bertubi tubi whatsapp masuk nak cop La Vie Est Belle ni hihi๐Ÿ˜
.

Pening kaknad dibuatnya, tak tau nak bagi siapa. Tapi kami berlaku adil tau, siapa buat payment dulu dia yang punya ๐Ÿ˜˜ Menangis nak tunggu stok La Vie est belle ni ๐Ÿ™ˆ So siapa nak, jangan tunggu lama-lama tau! .
.
Harga Arielle Perfumes 25ml ni
RM49 SM | RM52 SS
.
.
Berminat nak order?
Whatsapp: 0106562703 (Kaknad) or nak cepat klik je link kat bio tu tauuu๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ .
.
.

#arielle #arielleparfum #achf #arielleteam #perfume #perfumecollection #perfumery #perfumeria #perfumes #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumelovers #perfumeaddict #kualalumpur #perfumeori #perfumemurahmalaysia #perfumebranded #perfumesale #perfumetahanlama #perfumeborong #perfumeinspired #perfumehantaran #perfumehalal #perfumekereta #perfumekeretamurah #pewangikereta

[PILIHAN NOMBOR 1 WANITA BEKERJAYA] .
.
Dalam banyak banyak perfume yang kaknad ada, Gucci Flora sentiasa menjadi pilihan no 1 kaknad And no 1 top selling Arielle for women tau ๐Ÿ˜ Sebab bau floral dia tu memang tersangat lah sexy and awesome laaah ๐Ÿ˜ Dah ramai orang tegur kaknad tanya kaknad pakai perfume apa. Sampai orang tak percaya kaknad pakai perfume Arielle je. Kaknad siap sumpah lagi. Hahaha. Mula la tersengeh sorang sorang bila orang puji kita kan ๐Ÿ™ˆ hiks
.

Dulu selalu spend duit beli dekat kaunter, Now dah ada Arielle, harga pun jauh lebih murah memang pakai Arielle jelah. Bau lagi long lasting dari yg ori and bau sebijik macam ori okay! Jimaaaat duit kita awaaak hehe ๐Ÿ˜
.
.
Kaknad dah open preorder Arielle 25ml tau. Korang boleh start order tauu. Flora ni Memang laku kerassss. Nak ke tunggu habis stock lagi? Kalau tak nak melepas kaknad sarankan order sekarang sebelum nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜
.

Selama ni Arielle hanya Ada 3ml, 10ml, 35ml, 50ml Kan?
Arielle dah keluarkan 25ml pulak tauuuuu. Lagi tahan lama, lagi lama boleh pakai Arielle Perfumes tauuu. .
Harga?
.
Price
RM49 SM | RM52 SS
(Not include postage)
.

Berminat nak order?
Order here โžก๏ธ
Whatsapp 0106562703 atau klik kat bio kaknad ye ๐Ÿ’‹

Finally its Saturdayy ๐ŸŒˆ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽ‰.Hehe korang sure ada macam macam plan nak buat hari ni kan. Uols Duduk rumah or jalan jalan? .
.
Duduk rumah mengemas ke, berjalan jalan dengan tersayang ke, jangan lupa Wangi wangi dengan Arielle, baru la bersemangat weekend ni. hehe
.
.
#saturday

Salam Jumaat uolss ๐ŸŒธ. Dare to dreams , achieve your goals . Be Happy, be brave.

CANTIKNYAAAA PERFUME ARIELLE NI!
.
Arielle Parfum bukan sekadar packaging cantik dan wangi je, bau dia betul betul long lasting lebih 8-12 jam, 2-3 hari pada baju/tudung kalau tak basuh ok! ๐Ÿ˜
.
Bau 99.99% saling tak tumpah macam perfume original branded, sampai orang ingatkan kita pakai perfume mahal! ๐Ÿ˜Ž
.
Ada lebih 70 jenis wangian untuk korang pilih! Banyak kan? Flora, Scandalous, Black Opium, Mon Paris, Olympea, Bombshell, Dolce, macam macam ada! ๐Ÿค—
.
Semua bau paling latest dan up to date di pasaran, takkan dapat dekat tempat lain tau! โ˜บ๏ธ
.
Stock terhad tinggal tak banyak lagi dah. Tunggu lama lama nanti habis tau. Promo pun akan tamat tak lama lagi! Rugi tak grab sekarang!
.
.
โœจ Whatsapp kaknad di ๐Ÿ‘‰ 010-6562703โœจ โœจ
โœจ Follow instagram: @naddyyperfumes โœจ
Hubungi #TeamArielleKaknad di bawah ๐Ÿ‘‡
@tiyabeautyy
@nrshazwanny13
@fyqaris
@nurshajaya
@sophiessphere

One Million by Paco Rabanne ni ketahanan dia memang luar biasa! Kalau uols nak cari perfume yang bau melekat kuat, this is the perfect choice for you! ๐Ÿ˜ Tapi... perfume ni ada sikit BAHAYA. Kenapa? Sebab orang perempuan boleh jadi gila kat uols bila uols pakai perfume ni! Bau dia gila gila punya SEXY! Jadi hati hati lah yer ๐Ÿ˜› -
.
.

SWIPE SEBELAH untuk tengok version botol yg di inspirasi untuk Arielle 1 million ni tau.
.
.
.

Harga

RM79 SM | RM86 SS

FREE POSTAGE๐ŸŽ‰
.
.
Ape tunggu lagi nii cepat WhatsApp kaknad to order 010-6562703 or klik je link kat bio tu ye

Most Popular Instagram Hashtags