nad.zainal nad.zainal

4,406 posts   1,460,439 followers   2,735 followings

Yem’s mom . Art Lover  For enquiries kindly whatsapp 017 2001483

Salam & hi semua!

Temui Nad dan team Audela Beauty di @misfitfair pameran ANTARABANGSA PERTAMA & TERBESAR di Malaysia pada 3 hingga 5 Ogos 2018 di PWTC, KL dan juga di Persada, Johor pd 5 hingga 7 Oktober 2018!

Ramai artis & selebriti akan berkongsi tips kesihatan dan sesi senaman! Seperti @atiliaharon @nanaalhaleq @shuibsepahtu @hanifshawn @linoralow @izzatzin @nazirulnaim @joannasohofficial dan ramai lagi. Ada yg akan share mcm mana nak turun dari 120kg ke 70kg secara sihat 💪 dan selamat.

Jom ramai-ramai, jangan lepas kan peluang ni! Kpd anda yg nak promote barangan anda and nak join sebagai exhibitor, boleh call/whatsapp nombor 019-2931929 atau email di misfitfair@gmail.com. Daptkan extra 5% diskaun kalau korang mention nama Nad 🤩

@misfitfair @misfitfair @misfitfair

Drama hari raya klise,
Anak beli kereta besar,
Mak nak tumpang,
Kena halau..

Lagi tak ada reason nak skip sahur 😁
@audelabeauty_hq

😓

#Repost @gemalebaran2018 with @get_repost
・・・
Raikan lebaran tahun ini ☄️bersama FARRA by NAD ZAINAL! Serikan HARI RAYA anda dengan Koleksi Kasut Raya Premium dari @farrabynadzainal @nad.zainal di FESTIVAL RAYA TERBESAR, GEMA LEBARAN 2018.
.
.
🔥SABTU-AHAD.
🔥26-27 MEI.
🔥MAEPS, SERDANG.
.
.
Ada 400 Booth Raya dari 360 jenama terkenal seantero Malaya dengan koleksi raya 2018 terhebat. Bawa rakan-rakan dan keluarga anda sekali.Barulah meriah!.
.
.
Takde kenderaan? Gunakan promo code "GEMAGRAB" untuk mendapat diskaun dari GRAB.
.
.
Kita jumpa nanti!
.
.
#festivalrayaterbesar
#gemalebaran2018
#gemalebaran2018Xfarrabynadzainal
#gemalebaran2018Xnadzainal
#farrabynadzainal
#nadzainal
#raya2018
#nakduitrayalebih

Cara dia pandang tu “Ooo kau record aku eh??”
Nasib ada keria gula melaka kat bazaar tadi.. 🍩
#welovekeriagulamelaka

TQ @makcik.cleaning.services !!!
Saya memang suka rumah bersih, tapi kadang-kadang bila tinggal tumah lama sebab outstation , perlukan extra sental dan extra care orang kata. Rumah kalau ada anak kecik kalau berhabuk tak elok... so far dari tahun lepas saya memang call @makcik.cleaning.services untuk bantu bersih/kemas rumah, sangat-sangat bagus, boleh dipercayai, kadang-kadang nak dorg lipat dan iron baju pun boleh.. yelah tak semua orang ada pembantu rumah.. bila baju dah berlonggok sangat, @makcik.cleaning.services boleh tolong. Time nak raya, kalau nak lantai berkilat dan rumah ada “nur” call @makcik.cleaning.services ‭☎️60 19 350 1886‬ ( Wanie )

Percayalah ada ibu kandung yang sanggup mempergunakan anaknya.. Jangan lupa tonton Demi Hati Arjuna di @tv3malaysia Ahad ini jam 9 malam
( apa ni sebut kek @emeldarosemila , now i lapar )
Lakonan
@zulhuzaimy
@emeldarosemila
@dannisharraz

“Nad selain dari menjadi pelakon awak nak jadi apa?”... “saya nak mengarah , dan menjadi usahawan berjaya... “ biar lambat asal berkat...

Yang menonton saya ucapkan selamat bertabah, yang tukang record dan tengok secara live ni hampir kecundang, lapar woooo!!! 😭..Yem boy makan karipap khas untuk baby comel dari @babybitesnmunch ! So far i perati Yem suka karipap ni dengan chicken cheese ball! Paling penting semua tak ada msg! Nanad goreng guna air fryer, so lagi sihat!
Sebab dia takda mood nak makan pasta, dia nak finger food je , jadi @babybitesnmunch amat-amat membantu.. nanti nak order lagi ya @babybitesnmunch
#bukanpaidreview #sharesebabsuka #pelanggan

Siapa kalau dia mandi ,
Anak dia jadi Peneman?
Angkat 🤚🏼

Siapa yang tak sempat shop @farrabynadzainal di CelebFest jom ke booth FARRA di @gemalebaran2018 nanti!
Guys.. tinggal 50 pasang je 😬
I nak jual apa eh lepas tu??? Ahahahhaaha!
Sis nervous

Most Popular Instagram Hashtags