nad.zainal nad.zainal

4,719 posts   1,537,296 followers   2,866 followings

Yem’s mom . Art Lover  For enquiries kindly whatsapp 017 2001483

Menduga betul ada kawan umur 1 tahun 11 bulan ni kan? Tak faham konsep permainan. #jambatanrobohdah

“Bang boleh tengok scene tadi?”
BTS Fatonah Azali

Naik kelabu muka
Terima Kasih lah @alessandra.aryan
Bahana makan burger sejam sebelum workout, hampir blackout tadi 🤮 i dah tau Yem jalan jengkit ikut siapa.. ikut I!! Ahhaah

Saksikan Fatonah Azali esok 9mlm
Di @tv3malaysia #ASK2018 #calondramaterbaik #fatonahazali ( yaaa saya ada satu lagi drama tercalon, DOSA PEREMPUAN )

1. Mawar Putih Tanda Perpisahan ASK 2013 (won best drama) ,Suhan Movies
2.Walau Siapapun Aku ASK 2014 ,Cinta Kaseh Prod
3. Mengharap Sebuah Keredhaan ASK 2016 , Mache Allstar Prod
4. Fatonah Azali, Tanah Beris Prod
Semua tear jerker 😅

Guys jangan lupa tengok Celoteh Si Manja bersama Nestle Lactogrow pada hari esok, Sabtu 22 September 2018 , jam 11.30pagi di TV3 bersama saya Nad Zainal, Faliq dan si dobot kami, Yem (perut dia tetap enterframe) #celotehsimanja #lactogrow #growhappy
@mynameisfahadibrahim
@faliqamirudin

Orang Melawati punya birthday kita kena shout out! Melawati untuk Melawati! Semoga murah rezeki.Kak Long Kawasan Happy Bday! HIDUP ORANG SETAMAN!
@sharifahshahora

Kenapa kurus pun minum Audela?? Haaa Audela bukan takat bantu jaga berat badan, ia juga memberikan tenaga dan mencantikkan kulit sis.. jerawat pasir cepat surut. Badan terasa ringan sangat lepas detox @audelabeauty_hq

🙂
My bambam son

See you this saturday
#fatonahazali
#autism
#autismawarness

💭 S E O U L ( Mak Yem )
HAIR : @chezhairstudio_pro_hair_team

Most Popular Instagram Hashtags