nad.zainal nad.zainal

2917 posts   1279408 followers   2277 followings

NAD ZAINAL  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @audelabynadzainal_hq⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @farrabrandmy⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀+60 0172001483 (Manager)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

http://www.audelabeauty.com/

Farleeq . 21 . Mont Kiara . Pilot 🤣🤣

NAD ZAINAL , FACE APP , YOUNG #berdekakgelak

Yes! Siapa yang nama naik haritu, jom jumpa today di @maisondecouture.denaialam

Kejadian pagi tadi. Yay!!

Pantas betul masa berlaku...rasanya kurang dari 3 bulan menyiapkan butik, dan sekarang non stop orang datang menyinggah @maisondecouture.denaialam . Alhamdulillah. Jom datang shop! Harini saya ke @maisondecouture.denaialam tau!!! Jumpa jam 3pm.

Eargasm #GOT ( @faliqamirudin i dengar u pasang GOT.. and i kena tidurkan Yem.... kejamnya u) #gameofthrones

Asyik lagu Yem je.. bagilah Mummy cuci mata.. eh.. hahah bukan.. bagilah Mummy menyaji telinga ni.

Alhamdulillah... lepas beranak berat Nanad 54 kg.. now dah kembali berat sebelum pregnant, 48 kg.. semua sebab selalu detox dengan Audela! Nanad dah lama tak naik penimbang! Takut! Ahahaha!! Tapi today rasa nak repeat naik penimbang 40 kali. TQ AUDELA!!!!!! @audelabeauty_hq #testimoniaudela ( i nak buat facial sat )

Salam Jumaat!! Yay! Shooting Jurnal Suraya dah habis, tak payah tepek make up! Ok ni tips untuk kulit kekal sihat. 1. Minum air kosong banyak-banyak 2. Pergilah buat facial sebulan sekali ( kejap lagi nak buatlah) 3. Cuci muka sebelum tidur dan selepas berpeluh 4. Minum Audela!! Boleh detox,slim dan cerahkan kulit tau!!! #tipsNanad @audelabeauty_hq ( KAMI MENCARI STOKIS DI SELURUH MSIA, SILA TINGGALKAN NO HP JIKA BERMINAT ) #audela #audelabynadzainal #detox #slimming #whitening #antiaging #vitality #beautyblogger

Daddy, daddy! Ada aunty tu suruh Yem ada IG acc .. daddy??? Daddy..... ( takpayahlah nak, IG mummy kau pun kelaut..banyak pulak password nak kena ingat )

Amboi, ni apa ni? QC ke??

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags