nad.zainal nad.zainal

3284 posts   1331983 followers   2422 followings

NAD ZAINAL  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @audelabynadzainal_hq⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @farrabrandmy⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀+60 0172001483 (Manager)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

http://www.audelabeauty.com/

Bimbo balik....... #gfakudarinerakatheseries

Meeeeoowwww

Au Audela.. Au Au Audela 💋

💋💋💋💋#Repost @shuhaimilua_director (@get_repost)
・・・
Sudah lama saya teringin sangat bekerja dengan Nad Zainal. Akhirnya tercapai jua impian saya. Thank you Nad komitmen awak bgkan antara yg terbaik. Amin
#Repost @tanahberisfilmproduction (@get_repost)
・・・
Bos kami bersama dgn heroin telemovie #FatonahAzali Iaitu @nad.zainal #tanahberisfilmproduction #syukurselalu #tv3malaysia

😢 #imissyou

💋

WANPA X MDCKL @mdc.kl

Au Audela Au Au Audela.. lagu ini akan kembali "menghantui" anda . Sekarang ni tengah promosi pula, beli Audela dapat Adore!!!!! Auuuuuuuu!!!!! @audelabeauty_hq @adore.audela_hq

Hai semua! Harini Nad nak share dengan korang something tau. Punya lah sedap sampai tak sempat Nanad nak berselfie dengan produk semalam. Thank you sangat2 pada sponsor goodies for #WanpaxMDC semalam. You guys are awesome! 😘
Sape yang nak buat event nanti, boleh contact diorang ni. Servis superb!
🌹Sambal Goreng Picisan yang rangup tu habis licin Nad makan. Nak makan dengan nasi pun boleh, tapi Nad makan macam tu je. Haha. Boleh visit FB Page ; Sajian's Kitchen Malaysia
🌹Popcorn yang penuh caramel dan sangat rangup! Rasa macam tak cukup sebotol. Boleh visit IG @popcorn.malaya
🌹Cotton Candy yang fluffy & colourful! Nad suka sangat sampai tak sempat nak bagi Yem Boy rasa😋 Boleh visit IG @oh_goodys

Cepat cepat follow ig & FB page mereka untuk info lebih lanjut❤

Most Popular Instagram Hashtags