nabilzira nabilzira

1,185 posts   1,304,397 followers   247 followings

Nabilzira  Officially Nabil Ahmad and Family #ziraeyekit

Where to Next???? Ok @latipmetapital I da booked! #kasijadi

Ujian ada di mana2. Rushing otw back kl, abah admitted hospital. Tayar bocor, nak tukar tgk2 spare tyre boleh xde pulak. Luckily mika and babyna xde 😅 Thank God ada abg zul dgn abg LPT ni berhenti tolong. Terima kasih banyak2. Siap dapat buah lagi. Moga Allah laa balas jasa baik abang2 semua.

Besok guys jom datang sunway pyramid. Apa aksi saya nak buat ni eh??? 🤔😆
#toyotamy #toyotagazooracingmalysia #allaboutthedrive #drive❗️

It’s set ur day 😍

Amin amin ya rab... terima kasih sahabatku Azmi calipbuskers for this...vedio ni cukup melegakan hati selepas mengetahui ade hamba2 Allah yg mendoa kan bende2 yg x baik pada anak2 saya...salam Jumaat pada semua semoga Allah sentiasa memberkati kita semua in sya Allah

Happy born day brother and may Allah give u strength to fight all the dajal fitnah in the world 😇 @alifsatar

Guys 4 ticket utk show besok !!! Sonang yoo korang follow jer @thejokefactory.com.my pastu jumpo laaa besok ok bai!! #aduuuihlamexbuatstandup#nebes#nakopeninglajuape??

The joke factory. Khamis ni guys ... lame x buat standup haduuui ... @jokefactory

Before off to school kena minum @yakultmalaysia dulu.
#yakult
#yakultmalaysia

Salah satu mural yg ade di @petronas sempena menyambut #harimalaysia #ceritakita #petronasmesrabonanza @ruziahazdi Hehehe go and cek it out guys #socool

Jalan berhenti jalan berhenti. Jauh jalan, luas pemandangan.

Most Popular Instagram Hashtags