nabeela.aa nabeela.aa

180 posts   104,849 followers   189 followings

18 | JOHO 🇲🇾 

Raya dah nak dekat. Masih tercari2 shawl terbaru dan meletop di hari raya nanti. Yang penting saudara mara mesti tegur beli mana shawl cantik ni 😘. Sebab terlajak cantik. Jom follow @are_flora untuk dapatkan shawl raya nanti. Ada free gift menanti uolls.

Inner silang @beautyannpire
Inner silang @beautyannpire
Inner silang @beautyannpire

Nak gebu ? Nak putih ? Yess , kami ada jalan penyelesaiannya . Dgn gunakan cream day , night and sabun anda boleh menjdi seperti puteri saljuuu . Produk kami juga menggunakan bahan semulajdi . Boleh follow instagram @raaawhiteskincare_hq

#paidreview
We are here serving you a newest abaya with pretty design and some shiny stones for all those muslima 💓
@haramine.my
@haramine.my
@haramine.my

#paidreview
Power sangat Teh Kurus Viral ni sampai kakak bella kurus melidi. Kakak bella terpaksa stop sebab lengan, peha mula mengecil, perut pun mengempis. Die dah ada beribu testimoni tau, boleh tengok dekat @petua.sihat_mudah.kurus.
Kesan seawal 8 jam, minum 2x sehari je.
Dia membakar lemak kaw kaw di peha, perut, punggung, lengan. .
.

Sekarang ada promosi harga RM15 je, ada freegift pulak tu.
Ibu menyusu pun boleh!! Korang try lah usha ig @petua.sihat_mudah.kurus kot korang nak kurus jugak

#paidreview
Follow @skh.johor ❤ Scrub Kacang Hijau No.1 Malaysia | 🇲🇾 (100% Natural Ingredients) #bebasbahankimia .
Serious best Scrub Kacang Hijau by Efa ni. Sebab semua masalah kulit boleh hilang 😍. Jerawat, jeragat, kulit kusam dan lain2.
Bella mmg suggest dkt korang yang ad masalah kulit guna Scrub Kacang Hijau ni. Lelaki pon boleh guna. .
Yang tiada masalah kulit pon boleh guna nnti mkin cantik u olls. Glowing u olls 😍
.
Harga mmg sgat2 tak msuk akal plus sangat berbaloi dan tahan lama 😘.
Dgar cerita follower yang bertuah akan dapat gift dari @skh.johor
.
Jom cantik bersama2 😘
Yang berminat boleh follow IG @skh.johor atau boleh je DM admin @thehaziqaidil
.
📌Follow: @skh.johor
📌Follow: @skh.johor
📌Follow: @skh.johor
.
💯 Natural Ingredients
💯 Homemade Product
💯 Selamat
💯 Bebas Kimia
💯 Trusted Seller

#paidreview
Tambah followers anda, yang penting following takkan naik, hnya mmerlukan usernme sahaja
Promosi :
1k : RM16
5k : RM80
10k : RM150
.
Nak order? Hnya wssp 0105674933

" KORANG NAK KULIT PUTIH GEBU GEBAS RAYA NI X " ? ?

KALAU NAK WAJIB GUNA LOTION SNOW WHITE DARI SEKARANG ! .
.
Sebab apa? LSW satu - satunya Lotion Instant Whitening Pertama di Malaysia Yang mampu mencerahkan kulit badan korang seawal 7 HARI je girls 🌹🌹 Nak repair skin korang wajib follow @virusgebugebasoriginal @virusgebugebasoriginal @virusgebugebasoriginal.Diorg ada banyak giler testimoni best best.X percaya korang WAJIB follow sekarang 😍

#paidreview
Hai koranggg👋🏼💕 Jom usha igshop ni❗️
MURAH BERBALOI 💯
-tudung berkualiti & selesa 😋colour yg pelbagai😭
mengikuti citarasa sipemakai😍
.
Kelebihan bawal Chiffon Voile @bawalterkingja ;
📌mudah bentuk
📌susah renyuk
📌ironless
📌easy to wear
📌sesuai untuk semua jenis bentuk muka
.
#bawalchiffonvoile #sayajualtudung #bawalovers
#bawalterkinjatetapsteady
#BawalByKingJaJB
.
Buat pilihan segera follow & dm/ws 😚
@localbrand.codjohorbahru
@bougasbeauty.ria

♢♢♢♢♢♢♢ @luvfh ♢♢♢♢♢♢♢
Hey guys, are you looking for birthday gifts for your bestie? Anniversary gifts or any special occasion?

Let us help you! Our bracelets price ranging from RM7, RM9, RM12, RM15, RM20 & RM25! They are not only cute but very unique and rare pieces that are hard to find from any other stores! Chokers are available too from RM9 & RM15 only!

What are you waiting for? Come over & visit
►►► @luvfh @luvfh @luvfh ◄◄◄

Tersenyum saat tudung cikpon tassle by @herminna_exclusive yang bella pakai ni mudah terbentuk , sejuk & selesa dipakai . cantik kan??? ada bulus2 lagi . sekarang @herminna_exclusive ada buat 🎉SALE 🎉 untuk COMBO & ada FREE GIFT..

Asyikk Viral jerr Set RoseGold ni from @syanis_beauty. Bukan takat buat muka korang Glowing, siap Rawat Kulit lagii😘 Cepat stalkk testimoni @syanis_beauty tau.
.
.
Yang mana berminat, just klik je link in bio @syanis_beauty atau terus Whatsapp 0124128951 sbb skrg dorg tgh buat "PRE RAMADHAN PROMO" and ansuran dia hanya RM20 je !!😱😱

Most Popular Instagram Hashtags