myuniformgallery myuniformgallery

89 posts   2,294 followers   278 followings

Pakaian | Alat tulis | Buku  Uniform Gallery (0015651U) Bandar Baru Bangi ☎ 03-8927 5318 Pakaian Sekolah Ko Kurikulum Kasut Bag Alat Tulis Buku Teks dan Rujukan Jahitan Sulam

ADA RAMAI ANAK YG SEKOLAH? CARI UNIFORM SEKOLAH YG MURAH? PILIH UG... LEBIH MURAH & BYK PILIHAN!
.
----------------------
β€œKawe dh 2 tahun pergi kt sini. Ank ramai yg ke sekolah.. Byk gak pilihannya.”
- En. Farzis Hairey
----------------------
.
.
Mak Ayah nak cari uniform ape.. Pengakap? KRS? PBSM? Kadet Polis? Pandu Puteri? Puteri Islam? Semua nye ade kat sinii..
.
.
Kualiti kain pun saaaangatt selesa, tahan lasak pulak tu. Nak yang licin ke cotton? Dua2 best..!
.
.
Cop! …. Ade lagi…!!
.
.
Baju silat, baju taekwondo pun adee.. Pakaian sukan, seluar track semuaaaa ade..
.
.
Yang BEST sekali, macam2 pesyen ade, Mak Ayah tinggal nak pilih jee.. yang paling penting JIMAT!! .
.
Haaa tunggu ape lagi tuu? Jom serbu UG, Subang sekarang! :D ;) #subang #subangjaya #subangparade #baju #tudung #bajusekolah #kasutsekolah #kasutmurah #pelajar #puchong #shahalam #buku #kedai #guru #murid #ibu #anak

Wahai anak, lagi 3bulan sekolah kasut dah koyak. Dah la mahal sekarang. Mana nak dapat yang murah?

Jangan risau Uniform Gallery ada. Diskaun tak masuk akal.

Jika berminat jemput datang ke kedai kami.
#kasut #kasutsekolah #bangigateway #bangi #bangisentral #sekolah #peajar #murid #ibu #anak

Salam/Hai
Ada sesiapa sedang mencari bag sekolah yang murah tapi berkualiti?
Saya rekomen pada anda pergilah ke Uniform Gallery.
Murah dan berbaloi.
Sekarang tengah offer ni jimat dari 15% hingga 50%.
Tertaluk pada terma.
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

DAH SETENGAH TAHUN.. STRESS TENGOK BAJU SEKOLAH ANAK DAH MAKIN SEMPIT? BERTAMBAH KUSAM PLAK TUUU… .
Kalau β€œYA”, Mak Ayah patut ganti baju baru...
.
.
Dah pertengahan tahun ni banyak barang sekolah anak dah buruk, kotor dan kusam. Kalau baju tu dah kuning-kuning dah.. Kalau beg sekolah tu dah bocor kat bawah.. Stoking dah berlubang lah.. Kasut jangan cakap la, dah ade mulut..
.
.
Jadi, saye nak rekomen kedai UNIFORM GALERY ni..
.
.
Yang WOWnya kedai ni, semua masalah tadi boleh settle dalam satu mase. Cakap je nak barang ape? Semua adeee..
.
.
🌸 Ade banyak pilihan yang best-best
.
🌸 Ade fitting room kalau nak try ape-ape yang patut
.
🌸 Ade toilet, boleh la kalau nak lepak lame-lame kat kedai ni
.
🌸 Parking pun berlambak, senang je nak dapat
.
.
Selain dari yang atas ni, yang paling special sekali.. staff-staff suka senyum dan sangat friendly. Senang Mak Ayah nak berurusan.
.
.
So, macam mane? Nak sambung stress pikir masalah tadi ke macam mane?
.
.
Solusi dah ade depan mate!
.
.
Tunggu ape lagi? Start enjin datang kedai kitorang sekarang kat..
.
.
SERI BANGI (HQ)
No. 42, 43 & 43A, Blok E,Seri Bangi, Jalan 8/35,
Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.
.
.
Kalau tak jumpe kedai kitorang, call je:
πŸ“ž 03-89274318
πŸ“ž 03-89275318
πŸ“ž 03-89121632

#bajusekolah
#bangi
#bangigateway
#bangisentral
#uniformsekolah
#hargamurah
#sekolah #sekolahmenengah
#putrajaya
#kajang #pelajar #guru #pendidikan #ibu #anak #kasutsekolah #kasut #semenyih

#TERHANGAT!! - PROMOSI LETOP SEMPENA MERDEKA & RAYA QURBAN DI UNFORM GALLERY.. ❗❗ .
Kami excited nak bagi tau.. sempena Merdeka 31 Ogos dan AidilAdha 1438h akan ade satu KEJUTAN khas utk semua.. jom tengokk..!!
.
.
PROMOSI LETOP TERLAJAK JIMAT.. bermula sekarangg utk semua cawangan sampai 16 September 2017!! 🎊🎊
.
.
LEBIH HEBAT.. LEBIH JIMAT.. LEBIH DASYATT..!!
.
.
-----------------------
APE YG BEST NYEE??
-----------------------
.
πŸ’₯ Potongan HARGA TAK MASUK AKAL sehingga 50%.
.
πŸ’₯ Dapat JIMAT kaw-kaw punyerr...!!
.
πŸ’₯ Dapat barang sekolah yg BERKUALITI & BERJENAMA.
.
.
Perghhhhh.... Biar betol niiii..??!
.
.
-----------------------
MACAM MANE NAK ORDER??
-----------------------
.
➑ WALK-IN ke cawangan UNIFORM GALLERY..
.
➑ ORDER ONLINE kat sini je..
.
.
Comment "NAK PROMO UG" kat bawah utk order atau nak alamat UG. Nanti kami respond laju2. ;)
.
.
Jom pakat serbu UNIFORM GALLERY yg paling dekattt...!!
.
.
Peluang macam ni bukan selalu ade.. dan mungkin takde langsung… tak kan nak tengok jerr❓❗
.
.
Website: http://myuniformgallery.com.my
Website: http://myuniformgallery.com.my
.
.
#merdekaraya #salemerdeka #rayahaji #promosimerdeka #promosiraya #kasut #bajusekolah #kasutsekolah #bangi #kajang #bangisentral #sekolah #guru #anak #ibu #bag #bagsekolah #jualanmurah #hargamurah #putrajaya #pendidikan #promosi #jimat #bangigateway #kipmall #uniform

Hai.. hai.. hai warga muka buku... jom rmai2 ke uniform gallery sekarang.. kami sedang buat promosi.. Dengan setiap pembelian SATU novel atau buku bernilai RM20 ke atas layak mendapatkan novel terpilih dengan harga hanya RM5 kecuali buku agama, motivasi, al-quran dan kamus... Cepat dptkn segera.. Rugi x beli tau

Sejuk mata memandang lihat anak anak kita mendirikan solat. Tercari2 set kelengkapan sekolah agama seperti ini?? Segera ke Uniform Gallery berdekatan..

Tercari-cari kelengkapan unit beruniform? Jgn risau... Uniform Gallery kan ada... Semua jenis kelengkapan boleh didapati di Uniform Gallery.. Kunjungi cawangan kami yang berhampiran anda sekarang

SERI BANGI (HQ)
No. 42, 43 &43A,BLOK E,SERI BANGI,JALAN8/35,
SEKSYEN 8, 43650 BANDAR BARU BANGI,SELANGOR.
03-89274318 / 03-89275318 / 03-89121632

WARTA (Bangi)
LOT 2-02, ARAS 2 (WARTA), NO.1, JALAN MDN BANGI,SEKSYEN 6, 43650 BANDAR BARU BANGI,SELANGOR.
03-82101318 / 03-89120976

BATU CAVES
NO.13A-1,13A-2, JLN DATARAN SELAYANG 1,
DATARAN SELAYANG
68100, BATU CAVES,SELANGOR.
03-61774636 / 03-61892318

SELAYANG MALL
LOT F03-F04, 1ST FLOOR, SELAYANG MALL,
68100,BATU CAVES,SELANGOR.
03-61391318 / 03-61272941

SG. BULOH
LOT (11 & 11A) ARAS 2,SUNGAI BULOH SHOPPING COMPLEX, 4700 SUNGAI BULOH,SELANGOR.
03-61405318 / 03-61504491

IPOH
LOT G09, GROUND FLOOR, GREENTOWN MALL, JLN HOSPITAL, 30450 IPOH, PERAK.
05-2433318

Kepakaran kami adalah membantu ibu bapa untuk mencari kelengkapan persekolahan anak.. Dari A-Z semua boleh didapati di Uniform Gallery.. Cepat kunjungi outlet kami.

SERI BANGI (HQ)
No. 42, 43 &43A,BLOK E,SERI BANGI,JALAN8/35,
SEKSYEN 8, 43650 BANDAR BARU BANGI,SELANGOR.
03-89274318 / 03-89275318 / 03-89121632

WARTA (Bangi)
LOT 2-02, ARAS 2 (WARTA), NO.1, JALAN MDN BANGI,SEKSYEN 6, 43650 BANDAR BARU BANGI,SELANGOR.
03-82101318 / 03-89120976

BATU CAVES
NO.13A-1,13A-2, JLN DATARAN SELAYANG 1,
DATARAN SELAYANG
68100, BATU CAVES,SELANGOR.
03-61774636 / 03-61892318

SELAYANG MALL
LOT F03-F04, 1ST FLOOR, SELAYANG MALL,
68100,BATU CAVES,SELANGOR.
03-61391318 / 03-61272941

SG. BULOH
LOT (11 & 11A) ARAS 2,SUNGAI BULOH SHOPPING COMPLEX, 4700 SUNGAI BULOH,SELANGOR.
03-61405318 / 03-61504491

IPOH
LOT G09, GROUND FLOOR, GREENTOWN MALL, JLN HOSPITAL, 30450 IPOH, PERAK.
05-2433318

Assalamualikum kepada semua warga facebook.
Kepada sesiapa yang masih mencari-cari baju unit beruniform, kami ada menjual semua jenis baju uniform...
Pusat sehenti uniform kokurikulum lengkap mengikut spesifikasi yang di tetapkan oleh sekolah. ==================================================== Kami juga turut menjual dengan HARGA BORONG untuk agent dan sekolah-sekolah. ==================================================== TUNGGU APA LAGI?
JOM KE UNIFORM GALLERY SEKARANG...!!!
Jadilah Pengguna Yang Bijak , Berbelanja Kurang Untuk Memiliki Baju Yang Berkualiti.

Jika berminat boleh la PM @ boleh terus datang ke kedai kami.
#uniformgallery #ug #ingatbajusekolahingatuniformgallery #unitberuniform #koko #kokurikulum #sekolah #kadetpolis #kadetremajasekolah #puteriislam #panduputeri

Most Popular Instagram Hashtags