myshairiss myshairiss

598 posts   1161 followers   304 followings

Iris 🐯  "Happiness is the reason and the driving force behind life. Achieving happiness is winning everything in life.” -KimKai β™‘

http://twitter.com/chanwooyaahh

Thank you semuaa sebab wish! segala jenis wish dok dapat tak larat nak baca karangan karangan yg tak layak dapat A langsung ni πŸ˜‚ untuk manusia manusia yg dok post gambaq zoom in aku tu terima kasih lah...nina susah susah ja buat tribute muka hodoh aku. Akan ku kenang hahahaha finally the last teen. Tahun depan masuk 2 series dah aduhh. Bila nak lawa pun taktau dok jadi kentang goreng mcm tu jugaklah takdak perkembangan. AGAIN! THANK YOU SEMUAAA MUAH MUAH πŸ˜šπŸ˜šπŸ’•πŸ’•

Happy birthday mummy! Selamat hari tua hehe πŸ˜†πŸ’– may Allah bless you and semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki~ thanks for being my mom 😚 thank you sbb selalu support semua minat mysha...hantar mysha tgk kai tu dua kali turut turut 😭😭 tunggu depan laptop 1 minit before ticket launch sbb nak dpt seat depan πŸ˜‚ ilysm πŸ˜­πŸ˜­πŸ’– menjadi jugak surprise tadi πŸ˜‚ mummy selalu complain mysha tak bagi apa apa πŸ‘‰πŸ‘ˆ so tu ja mysha mampu bagi hm πŸ˜” tunggu nnti mysha kirija mysha bagi yg up sikit πŸ˜‚ again, HAPPY BIRTHDAY MUMMY!! πŸ˜πŸ˜šπŸ’–

Tbh, The Eve should be their title track 😍 sleeveless kai is my new fav now πŸ˜πŸ™ˆ
#EXO

Shimmie shimmie kokobop? Floating burgers? Suho dalam washing machine? Someone please explain. I'm confused as heck πŸ˜‚ #EXO #KOKOBOP

14 years and still counting πŸ’•

Background lawa sangat πŸ˜‚

Sibuk orang nak posing dia pun nak mencelah pak hamid ni 😫

First photo for today πŸ˜† #itik

Sehun's orange hair and CHEST are my new aesthetic. 😍

#EXO #SEHUN #KOKOBOP

{SERENITY}
Swipe to see the reference πŸ’•
#byunsketches

Most Popular Instagram Hashtags