myseberg myseberg

1526 posts   1219 followers   216 followings

Malin Beckman  Foto o Teckningar #familjenmyseberg som handlar om livet med barn, vardag och sånt.

Försöker rensa här innan mina teckningar tar över helt hem för att jag ritar nya.... alla för 150 inkl frakt. (Flera bilder här, bara att svipa)

Leksaker och barn som en del av inredningen i vardagsrummet.

Den här knubbiga bebisen är nu tre och halvt år gammal och är hos sin kompis utan oss. Inte en kompis som är barn till våra kompisar utan en helt egen kompis från förskolan. NU säger jag att tiden går för fort 😭#snigelkotten

Dags att uppdatera lite #familjenmyseberg eller hur?

Mitt estetiska mammahjärta är så stolt över Helmys skapelse, sig själv. Synd att jag inte strök den tillräckligt 😭

Jag frågar Helmis om hon har tagit choklad när vi skulle äta middag. Det är nog något där runt munnen som avslöjar henne?

Skulle till lekplatsen förbi badhuset och hon ville bada! Det visade sig att det var öppet och det snöade ute.... så jag bad Tommas gå dit och lämnade badkläderna. Väldigt spontant och kul! Även om jag var ensam med de här två.

Sprang nästan till förskolan direkt efter jobbet för att hämta barnen, som var de två sista på hela förskolan 💔 sen kom Tommas med bilen för att spindlar finns i barnvagnen påstod Helmy och jag orkade inte ta striden så. Men nu har vi en långhelg framför oss, kanske kommer det snö hit (?!?!) men GLAD PÅSK till er alla!

Så skönt med dagsljus längre dagar nu. Men hur få dom lägga sig kl 19, då? Och alla fönster behöver putsas. Ja, alltid måste jag gnälla över något som egentligen är positivt.

Dagens skogspromenad 🦋🕷🐝🐾🌿🍂🍃

På kvällspromenad med den här påskliljan. För att vi kan det, varmt och ljust ute 🌞 #diddedarling

Största stressmomentet - är det bara väldigt sen tupplur? Eller sover de för natten? Väcka så de somnar om relativt tidigt ikväll eller vaknar de kl 22? Eller ska de faktiskt sova hela natten? Ej hunnit äta middag, blir de inte hungriga?? Nu börja med: lyfta barnen!

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags