myfunfoodiary myfunfoodiary

5,958 posts   83,344 followers   503 followings

Mullie & Andy |Food ✈️ Blogger  📸@andypauhandoko 📣 #MYFUNFOODIARY 🌟Top 10 Most Influential Food Blogger by Indonesian Tatler🍕✈Content Creator Admin@myfunfoodiary.com ⤵️NEW VLOG

🆕 Alert! Ini dia nih saos sambal yang lagi nge-hits! 😍 Kita cobain Sambal Jawara @jawaranyapedas Extra Hot dan suka banget, karena selain pedasnya terasa, ada paduan unik dengan bawang goreng; gurih pedasnya beneran bikin nagih! Buruan deh kamu cobain juga! #JelasJawaranya
.
Nah, kalau udah cobain, kamu bisa sekalian ikut posting di instagram kamu foto dengan sambal Jawara dengan hastag #IniJawaraku! Hadiahnya jutaan rupiah lhooo, ayo buruan ikutan! 🎁
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#sambaljawara #chilisauce #indonesiapunya #discoverindonesia #hautecuisines #theviewofmytable #dietwhatdiet #exploreflavours #eatguide #droolclub #yougottaeatthis #pergikuliner #cafejakarta #feastagram #thedailybite #topfoodnews #9gagnomnom #gastropost #whati8today #cafehopping #infatuation #huffpostfood #chillisauce #spicyfood #hotnspicy #ivgfood #makananindonesia

Morning breakfast with a beautiful homemade Pandan and Choco Peanut chiffon cake by @sifonpastry 😍 For chocolate lovers, you'll love the taste of original dark chocolate mix with peanut butter, topped with melted chunky peanut butter sauce. And we also enjoy a good delicate Pandan chiffon like this, comes with aromatic pandan srikaya sauce, coconut, and some edible flowers on top. 🌻
.
👉 Available in two sizes: small and big, both are nice for tea/coffee time, sweet little treats for colleagues, etc.
.
#myfunfoodiary .
.
.
.
.
#sifonpastry #chiffoncake #chocolatelovers #chocolovers #sweetcuisines #dessertmasters #9gagnomnom #sweettoothsatisfied #eeeeats #eatguide #peanutbutterlover #topfoodnews #foooodieee #tablesituation #yougottaeatthis #tryitordiet #devourpower #gloobyfood #pergikuliner #tastemadeindonesia #jakartafoodies #food52grams #goodmoodfood #cakelover #dietwhatdiet #whati8today #droolclub #sweettreat #pandancake

Yes, berhasil masak Dak-galbi (닭갈비), the most wanted stir-fried spicy chicken in Korea berkat #cookingclass recipe dari Chef asli Korea hari ini. 😍 Tumisan ayam dengan citarasa gurih pedas ini ternyata gampang bikinnya, dan kunci kelezatan masakan ada di gochujang sauce-nya. Next, bisa masak sendiri lagi di rumah, thank you for having us today!
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#koreanfoodfestival2018 #makanbersamatrans7 #thewestinhotel #dakgalbi #koreanfoods #kfoodfestival2018 #tasteofkorea #explorekorea #eatguide #chefoftheday #hautescuisines #theviewofmytable #dietwhatdiet #exploreflavours #droolclub #yougottaeatthis #pergikuliner #whati8today #gastropost #9gagnomnom #huffpostfood #topfoodnews #comfortfoods #tastemade

🆕 NEW SPOT! Yay, akhirnya sekarang jadi lebih dekat ke @fufufu.id karena mereka baru banget buka cabang di Menteng Huis! Suasananya comfy, masakannya enak-enak semua (Top favorite: Cereal Prawn, Ginger Beef, Kungpao Chicken, and Veggies with Tofu are all recommended!) dan di sini ada menu Dimsum juga, yeay!
.
🌟 Ga ada alasan lagi buat skip makan siang, karena lokasinya strategis, dan sudah bisa dipesan lewat GO FOOD juga, asik! Also available for catering buffet, rice box for events, and daily catering.
.
If you spend a minimum of IDR 50K, you can get a choice of FREE DIMSUM: Siewmay, Chicken Feet, or Bakpao Landak! Don't miss it! ❤️
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#fufufuid #indonesiapunya #ivgfood #jelajahnusantara #kulinernusantara #feedfeed #foodoftheday #eeeeeats #beautifulcuisines #hautecuisines #theviewofmytable #dietwhatdiet #exploreflavours #eatguide #droolclub #yougottaeatthis #pergikuliner #cafejakarta #feastagram #thedailybite #topfoodnews #9gagnomnom #gastropost #whati8today #cafehopping #infatuation #huffpostfood #laperbaper #makananindonesia

Life doesn’t have to be perfect to be beautiful. Enjoy it and be grateful! 🤩🍃
.
#myfunfoodiary
.

🆕📽 #mffdvideo featuring one of the most exciting events this month! ❤ Thank you @doubletreejkt for allowing us again to be a part of the Judges for F&B Masters 2018/2019 Culinary Challenge today. It's an honour and a pleasure to discover their creations, awesome!! 🍤
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#doubletreebyhilton #doubletreejkt #hiltonhotel #culinaryjudge #culinarychallenge #battlechef #videooftheday #foodvideo #instadaily #starvingtime #eatguide #indovidgram #ivg #ivgfood #videokuliner #videoshow #vloggers #videoviral #igvideo #contentcreator #votd #videograms #bestvideooftheday #9gagnomnom #eatguide #topfoodnews #tablesituation #culinarymaster

Quick lunch idea: tasty homemade Japanese curry rice with our baby rabbit on it 😍 Yes, I have to say that House Kari ala Jepang (the famous instant curry mix brand from Japan) made this dish very easy to make! It's NOW AVAILABLE in INDONESIA, HALAL, and comes without coconut milk, yay! #musttry 🥘
.
👉 Available at Grand Lucky, Jakarta Fruit Market, and Tokopedia.
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#curryrice #housekarialajepang #japanesecurry #indonesiapunya #ivgfood #jelajahnusantara #kulinernusantara #masak #resepmasakan #foodoftheday #beautifulcuisines #hautecuisines #theviewofmytable #dietwhatdiet #exploreflavours #eatguide #droolclub #yougottaeatthis #pergikuliner #feastagram #thedailybite #topfoodnews #9gagnomnom #gastropost #whati8today #cafehopping #huffpostfood #laperbaper

It's hard not to love delicious homemade cakes by @callacakery ❤️ Omo, it's really good and I want to eat both cakes every day, no kidding! The Mocca Kahlua cake was so moist and covered with generous coffee buttercream, and chocolate sprinkles, it's like true love for coffee lovers! #musttry 🍫🍰
.
Don't forget to try the colorful Kueh Salat cake, a modern interpretation of the traditional Lapis Ketan Srikaya, we also love it! It’s seriously SO GOOD YOU WON'T WANT TO SHARE!
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#callacakery #moccakahlua #eatguide #9gagnomnom #dietwhatdiet #whati8today #topfoodnews #yougottaeatthis #feastagram #foodoftheday #droolclub #cakehomemade #sweettreat #thedailybite #gastropost #infatuation #eeeeeats #feedfeed #hautescuisines #beautifulcuisines #theviewofmytable #cakelover #exploreflavours #jakartafoodies #sweetcuisines #sweettoothforever #tablesituation #spongecake

🆕 NEW MENU from @official.iamgeprekbensu #peloporpertamaiamgeprekbensu 😍 Sudah pada cobain belum? Rasa sambalnya masih juara & kali ini ayam geprek andalan I AM GEPREK BENSU diberi extra topping ikan teri lho, makin maknyus karena ada kriuk & asinnya ikan teri yang bikin sensasi makan pedas jadi makin seru! New favorite! 🌶🌶🌶
.
#myfunfoodiary
.
.
.
.
.
#iamgeprekbensu #ayamgeprek #eatguide #topfoodnews #indonesiapunya #droolclub #tasteofindonesia #pergikuliner #9gagnomnom #feastagram #indonesianfoods #feedyoursoull #beautifulcuisines #jakartafoodies #tastespotting #starvingtime #theviewofmytable #foodlike #jelajahnusantara #whati8today #tastemade #laperbaper #jktfoodbang #devourpower #cafehopping #comfortfoods #tablesituation #makananindonesia

🆕🎥 #mffdvideo featuring RESEP Pisang Nugget Kekinian yang lagi hits di pasaran! 🍌 Ternyata bikinnya gampang banget lho, dan manisnya pisang @frui.id enak banget! Tekstur pisangnya juga lembut sekali, pas diolah menjadi Pisang Nugget berukuran bite-size dengan aneka topping favorit seperti ini - dijamin bikin acara santai sore kamu jadi lebih seru! Yuk, dicoba guys… 💖 #creationwithfruibanana
.
#myfunfoodiary
.
#haveafruitfulday #bananacreation #creationwithfrui #fruiid #fruiindonesia #inthestudio #friedbanana #pisangnugget #resepdapur #sweetcuisines #sweettoothforever #sweettreat #resepdessert #recipeoftheday #masakanindonesia #masak #masakyuk #foodvideo #sweettoothsatisfied #videoftheday #videoshow #videokuliner #vloggers #contentcreators #instavideos #bestvideooftheday #videoviral

Most Popular Instagram Hashtags