myceciliaolsson myceciliaolsson

3002 posts   412 followers   271 followings

MY CECILIA OLSSON ✎ 

https://www.youtube.com/channel/UCIZccD9dGE3ZbgsSgW0oX-w

Medan ni tar er igenom denna molniga och trötta tisdag tycker jag att ni ska ta å lyssna på det nya "BEST OF" avsnittet av vår podcast som nu ligger ute! Hittas där poddar finns, sök ba på My och Felicia. PUSS #myochfelicia

Bara en vecka kvar till semestern, då jag kommer se ut såhär varje dag! Nöjd, obrydd och full med öl i gassande sol. Gör er redo!!!

Vill ni se mig paddla in action? Vill ni se mig och Annika bete oss som de mest kära människorna ni någonsin sett? Vill ni se mig framföra hela Kristina från Duvemåla? Vill ni se ett sexigt öltrick? Som tur är finns allt detta dokumenterat och tillgängligt i min senaste vlogg som nu ligger ute på min kanal! Varse! #followforfollow #youtubekändiz (OBS! DETTA ÄR MITT 3000NDE INLÄGG!!!! Har inget liv?? Eller massa liv?? Livskris.)

Så mycket cuteness ageession på henne så orkar ej!!!!

Kan inte ens hantera hur drömmig denna bild är. Dör för henne!!!! *crying face* pga overload med kärlek!

@alfrednyman: Jag hoppas att du inser vilken lyllos du är som får hänga ihop med denna älskling och pussar på henne mycket!!! (obs. hon har inte sagt något som visar på motsatsen, blir bara avsis pga vill också va ihop med henne)

Här ligger jag å woosahr i en hängmatta!! Vet ni inte vad woosah* är? Då får ni väl lyssna på det nya avsnittet av podden som ligger ute nu och bilda er lite!!! PUSS #myochfelicia #WOOSAH

Åhhhhhhhh titta på min kompis, va gullig hon e!!!

Man vet att man är en blödig typ när man blir emotionell över att väggarna i trapphuset där man växte upp nu är vitmålade och det luktar fönsterputs från städfirman. Istället för gula väggar med mönster på och inrökta grannlägenheter. Vill stanna tiden och krypa upp i mammas mage igen. Eller kanske bara ha lite semester och läsa en bok.

Igår rörde vi oss genom gatorna vi växte upp på, i takt med att solen gick ner. Som att vandra i kulisser där minnen ruvar i varje hörn. Här på hopparbacken där man drack smuggelvodka och hoppades på att få hångla med killen i parallellklassen.

Här ligger jag i strumporna med en kopp kaffe, lyssnar på åskan och följer blixtarna på himlen. Och är livrädd.

Utvärdering av livet 2017-07-12:
CONS: Alltid fel outfits pga. klimakterievädret. Jobbar när alla andra har semester. Har ingen mat och ett smutsigt kylskåp. Försover mig varje morgon.

PROS: Det har inte regnat (än) denna vecka! Jag har semester om två veckor! Jag kommer inte behöva äta hemma på hela veckan (typ). Min chef försover sig också varje morgon!

Så helt ok ändå.

Most Popular Instagram Hashtags