[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

myceciliaolsson myceciliaolsson

3039 posts   449 followers   299 followings

MY CECILIA OLSSON ✎ 

https://www.youtube.com/channel/UCIZccD9dGE3ZbgsSgW0oX-w

Alla vill va med på bild med min nya telefon. Alla är avis. Jag är poppis. Mission completed.

Ojojoj hörrni. Nu är det bäst att ni likear sönder denna bild för detta kan va den sista bilden jag lägger upp med min stackars iPhone 6s, FÖR IDAG FIXADE JAG EN IPHONE 8 PLUS! Ja, ni hörde rätt. Jag är lika chockad som er över min otroliga aktualitet inom tekniken, men inom 3-5 arbetsdagar är den min och kommer göra mig till coolast i stan. Peace out / en soon to be iPhone 8 Plus ägare ✌🏽

Tog en bild på mitt "workspace" för tillfället, för att något måste jag ju lägg ut när jag nu berättar att ett NYTT AVSNITT AV PODDEN ligger å väntar att bli lyssnat på! In å ladda ner avsnitt 109 där poddar finns! Puss! #myochfelicia

Världens bästa selfieljus hittar man tydligen i en studentlägenhet i Växjö!

Vem kunde tro, när jag showade loss för henne i babysittern vid tre års ålder, att vi en dag skulle gå omkring och prata om EUs demokratiska underskott och hur demokratibegreppet är förenligt med överstatlighet? Inte jag!!!! (showar fortfarande loss för henne btw)

Med en två år gammal trädgården-bild vill jag berätta att ett nytt avsnitt av podden nu ligger ute! Vi skattar! Å pratar lite allvar. Men mest har vi kul. In å lyssna vettja! PUSS #myochfelicia

Vill egentligen skriva så mycket här och pour my heart out. Men allt blir till inget och ni får istället nöja er med en tråkig bild på mig som jag endast tog för att hålla detta flöde vid liv. Någon kan ju kanske sponsra mig med en ny skärm till mobilen, så att fota blir ett nöje igen!? Tack på förhand.

Ska också spara allt jag äger å har och göra mitt liv till ett museum för efterlevande precis som grevinnan Wilhelmina von Hallwyl.

Här är Sofia. Hon är: gammal expedition vildmark deltagare, en som försöker byta ut kaffe mot te (går sådär uppenbarligen), en med bra stil!!!, rolig, klok, SÖT(!!!), men viktigast av allt - min nya kompis!!! Lyllos mig!

lite rabatt ba

Här ser ni en som har låst in sig på toa för att ta en selfie trots dålig hårdag och slapp outfit pga. FYLLER ÅR IDAG! Ville dokumentera mig själv som livs levande 25-åring (+ hade inga selfies på lager för tar nästan aldrig selfies tro det eller ej!!!) SÅ VARSÅGOD Å TACK PÅ FÖRHAND FÖR GRATULATIONER (vänligen skriv nedan):

Most Popular Instagram Hashtags