muzzfayart muzzfayart

199 posts   4172 followers   1008 followings

Iqmal Muslihin  Aries | 95 | Johorean

https://sayat.me/muzzfayart

thanks wind, you totally raped my hair πŸ˜…

hi, abang sunyi ni. ada tak sesiapa yang sudi berkawan dengan abang ? aumm πŸ˜›πŸ˜‚πŸ˜‚

a lil tb cuz i miss to hangout w them 😌 dini jangan marah ni tb je πŸ˜‚

i hope our horrible ugliness wont be a distraction to you guys. k nampak jendols siaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

goodnightt 🌚

salty vibes 🌴🌊

masa ni tengah setting lagi. jangan pikir bukan bukan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

B L V C K

happy birthday to my sahabat πŸŽ‰πŸŽ‰ thanks sebab selalu paham aku and selalu ada masa susah senang. you're one in a million bro πŸ™‡ semoga panjang umur and murah rezeki and cepat jumpa jodoh aminnn hahaha. love ya bro 😘

long time no see.

kesian kat adik. dia nak sangat rasa macam mana ada kembar. jadi aku sebagai abang yang mithali sanggup memakai hijab hanya untuk melihat adik ku gembira :') nampak tak begitu terharunya dia sehingga tidak dapat menahan gelak macam cetan.
#otakkejang #siblinggoals #hijabista #razzfamily #twins

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags