mustapha_kamal mustapha_kamal

309 posts   62,666 followers   323 followings

Mustapha kamal 

Mati itu pasti .. hidup in sya Allah

Salam subuh ... maseh aku ingat..
Diakhir akhir hayat arwah .. selepas baca fatihah untuknya , dengan senyum dia kata " sedap Alfatihah uncle baca " , aku senyum ...
Alfatihah .... utk arwah .

Sejuta wajah

Tg. Kamal .. bukan Dr. Ghaz yaaa...

Utamakan keberkatan..
Banyak majlis kawin bulan ni... in sya Allah panjang umur murah rezeki kami sampai .*

Aidilfitri 2010 .. dah besar semua dah ..

Ya Allah .. satukanlah hati Raja2 kami ya Allah .. Raja2 jugak perlu bersatu untuk Melayu dan kesinambungan mereka . Salam Subuh

Happybirthday Fredrick .. uncle mus and untie su loves you ... Adik ipar abg mus .. suami org Italy .

Comel shot ni kan ?
Syurgaku tak sempurna..
Bersama Raja Ilya

Bagi orang Kelantan , ini yang paling WIN ... ikan budu goreng dgn telur ... aaddduuhhh !!!,
Teringat masa dikampung dulu , diluar rumah hujan lebat musim banjir dan didapur emak sedang goreng ikan budu dgn telur ...aduuhh.... makan dengan nasi panas2 semasa hujan maseh lebat diluar ...aduuhh... nostalgia.. nostalgia ..... dunia ana yang punya !!

Orang Kelantan ... musim hujan musim banjir .. ini antara yang terbaik ... sedappp..!!!

Hari ni saya jumpa seorg hamba Allah yang sangat mulia bernama Tuah.... Dia ni terjumpa wallet anak saya yang tercicir dan terus hantar msg pada saya .. apa yang ada didalam wallet tu tak terusik langsung .. alham dulillah berhati mulia nya dia .. orang yg jujur macam ni lah yang kitaboleh follow insta dia .. semoga Allah murahkan rezeki nya serta memuliakan hidupnya ..aamiin .
Insta dia - Tuahtaat ..

Most Popular Instagram Hashtags