musseh1 musseh1

1,468 posts   12,908 followers   1,645 followings

Musse Hasselvall 

Snart är det vinter.
Foto: @m_light_sweden

SORGEN_24
Hela jag var ditt stora undantag. På alla tänkbara sätt. Vad var du för mig? Min stora chans eller straffet för mina synder? Jag kommer nog aldrig få klarhet i det.
Men undantaget var också förutsättningen för att vi ens hände. Hur mycket du än försökte märktes det på flera sätt. Och jag tvivlar inte på att du försökte. Du ansträngde dig verkligen. Jag ville bara inte se att det var dömt att misslyckas fast att det fanns återkommande tecken på det. I val av ord. I handlingar. Jag önskar att jag hade uppmärksammat det för vad det var. Men jag ville inte se.
Om jag hade sett det hade jag kunnat göra det lättare för dig och gjort slut på det själv. Lättare för mig. För oss. Jag anklagar mig själv fortfarande för det.
Men egentligen. Det värsta jag gjort mot dig, är att älska dig.

SORGEN_23
Jag har alltid förundrats över folk som går in i väggen. Själv har jag gått längsmed väggen i över 25år. Har alltid uttryckt mig föraktfullt kring hela företeelsen tills i somras när en kompis fick mig att inse att jag har självmedicinerat alla dessa år. Att jag dessutom har så nära till glädje har gjort det hela smärtfritt och lätt. Jag har knarkat jobb, träning, tävling och relationer. Det hela har fungerat utmärkt. I alla fall så länge jag undvikit sårbarhet. Och med det utestängde jag också möjligheten att bli förälskad.

Åktur deluxe med Tomhid idag. En alldeles alldeles underbar dag. Sol. Avramlingar utan skador (tre stycken på under fem min). Och allt fångas på film. Vad mer kan man önska sig av livet. Dessutom det sista som händer är att @theresekarlsson93 sitter och mysskrattar för sig själv. Det kan man dock inte beskylla @sandra.brolin för. Hon njuter till fullo. Vilket fantastiskt stall jag rider i. Här uppmuntras man verkligen även i misslyckanden. Underbara Sandra.

Jag är i Kalmar för att göra radio. PK-radio kan vi kalla det. Ska fram och tillbaka för att göra några avsnitt under loppet av några veckor. Kalmar betydde mycket för mig som barn. Min morbror bor här och jag brukade hälsa på honom. Några av hans närmaste vänner, ett gäng grekiska bröder gjorde stort intryck på mig. Jag var i tioårsåldern men minns tydligt att jag iakttog hur dom förde dig. De var alltid så fysiska med alla, män, kvinnor, äldre och yngre. Jag minns tydligt att jag tänkte att så ska jag bli när jag blir stor.

UPPDATERING TOMHID:
Vi fick en liten bock på bild.

Tillbaka till februari och det permanenta flyktinglägret Smara. Vi var där för lite välgörenhetsturism. Och för att påminna om Marockos ockupationen av Västsahara. Filmade med Mohamedsalem Werad från @saharawivoice #42yearsnot42days #stoppaplundringen #Västsahara

Tomhid är tillbaka. @sandra.brolin och @theresekarlsson93 påminde mig om ett gammalt inlägg där jag orerade om hur mycket jag gillade hur Tompa bockade. Nu har han inte blivit riden 15 månader. Tyvärr fick vi inte en enda bockning på bild. Och vi kom aldrig till banan.

Foto: Roland Thunholm

SORGEN_22
Jag känner mig resligare. Mer rakryggad än tidigare. Det är som att jag bär min sorg med stolthet. Den som jag alltid tidigare har förknippat med så mycket skam.
Att tappa förståndet för en stund var kanske det bästa som kunde hända mig. Släppa kontrollen över allt jag har lämnat orört/obehandlat/obearbetat. Bara släppa lös det. Allt är inte klart och tydligt än. Men det är i alla fall tydligare. Jag rider ut det.
Foto: André Lindholm

Under lördagens förjakt var det någon som sa: ”Och ni travar på”.
Har påven en lustig mössa? Det är så vi rullar jag och draken. I vått och torrt.

Fotot: @photographtheresehubner

Mvh, PK-mannen
Ny säsong av UR’s serie PK-mannen med start onsdagen den 31 oktober 22.15 på SVT1.

SORGEN_21
När man längtar till att saknaden går över. När man slutar älska det som redan är förlorat. Tillfällena utan blir tillslut längre och fler. Men så åker man dit. Faller ner i den där avgrunden.

Häromdagen tog jag bort alla bilder av henne i mobilen. Det var på tiden. Att se dom har varit plågsamt men att sitta ner och göra jobbet var långt värre än jag hade kunnat föreställa mig.
Igår kväll åt jag med @munodickens som sa att jag bara skulle älska henne. Inte streta emot. Att istället vara glad att jag fått chansen att älska. Han menade att det skulle vara det bästa sättet att sörja kärlek. Så nu kommer jag göra det. Jag ska älska ihjäl sorgen. Älska allt jag älskade med henne. Det kommer i en listform utan inbördes ordning. Håll till godo.
• Hon utmanade mig hela tiden i sitt sätt att tänka. Jag älskade det. • Det tog en stund för mig att se att hon ens hade någon. Men när jag förstod hennes humor älskade jag den. • Trots att hon ofta koketterade kring sin blyghet så var hon lika briljant bland främlingar och mina vänner som i sällskap av min mamma. • Hon satte verkligen stolthet i sitt arbete. Ett arbete jag inte mött många som varit stolta över trots att det borde vara så.
• Hennes omtänksamhet om människor runt omkring henne. Hur hon med en sån självklarhet ställde upp. • Hennes aptit. Det var nog det jag först föll för. Hon älskar att äta. • Hon älskar sobrasada.
• Älskade att hon så ofta la ifrån sig och glömde bort telefonen. Älskade det inte när jag försökte få tag på henne men jag släppte oftare min telefon i hennes sällskap. • Hon går med fötterna utåt och slänger dom framför sig som för att säga ”KOM DÅ”. Precis som en gammal kicker. • Hennes emellanåt orubbliga självkänsla. • Jag älskar ringen i näsan och tandsmycket. • Hennes lukt såklart. • Ofta uppfattade jag henne som en mycket gammal person instängd i en yngre kropp. Jag älskade det. • Älskar att hon från att ha sett sin första MMA-gala med förskräckelse till att två galor senare var expert och coach. • Älskar hennes perfektion och inperfektion. • Älskar allt med henne.
Om jag ändå kunde hata henne, åtminstone i självförsvar.

Most Popular Instagram Hashtags