munamuni munamuni

711 posts   520 followers   693 followings

Coway Johor Pontian Munirah  Subhanallah. Alhamdulillah. Allahu-Akbar Agen jualan Coway - 📱0127448660 IG: @coway_health_planner

http://moonamoony.blogspot.com/

Alhamdulillah, hari Jumaat, mood baik, upload gambar, tukar dp dan update blog #itsaproductiveday #easytoplease #banyaknyamasa 😂😂😂

Semalam bukan aku yang salah pakai baju oren. Tengok, kan matching dengan @nuruyunzainuddin dan kereta sekali, sehingga matahari pun turut melimpahkan cahayanya #gituhh Terima kasih sudi datang beraya @nuznaturalbeauty.my.

Thank you @beejay_lover @fauzanyusnor and eesya, tetamu vvip ai tiap-tiap tahun. Kawan-kawan yang mengenali diri ini, jemput lah datang, walaupun makan kuih raya ngan air oren bodo je.. 😁 #bajurayarecycle #jimatkos

Hari instagram paling aktif #hariraya #harikeluarga #hariootd #hariselfie #harimakan #harikolestrol
baju drp mek kembang cotton #tipu #maafzahirbatin hehe baju last minute daripada @petaleaf #becauseplainistoomainstream #petaleaf #lotsoflove❤️

With my lovely and bubbly, Everlyn.. Dia cuti raya dulu dari ai..😁

Dulu2 kalau masuk kedai baju, kalau amik gambar selalu kene sound dgn pekerja butik tu, tak tahu sebab apa, takut orang tiru design yang sama beli longgok dari China, atau takut orang buat strategi rompak kedai ke #perangai sekarang siap pekerja tolong amikkan. Kan ke tu marketing, walaupun bukan beli apa pun. 😂 #kepohjumpasyirayangsedangmelaluifasabahagia #kawansekolahmenengah #16yearsandcounting #omgsobigthenumber #evenbiggerthanouragewhenwefirstmet #sooldyetsoyounginheart #taubatplease #zamanberubahkaubilanakberubah

Ifthor dengan 'perempuan' ni. Happy birthday wahai wanita. May Allah bless you and grant you happiness especially in this holy month of ramadan @nisakahmad

Most Popular Instagram Hashtags