mtv.fi mtv.fi

469 posts   2,250 followers   218 followings

mtv.fi  Suosikkiohjelmasi parasta aikaa ilmaiseksi. #mtvfi

Pitääkö olla huolissaan, että kuudes kausi on alkanut?
Dynaamiset influensserimme Jenni, Kari, Miika ja Tuomas heräilevät taukohorroksestaan. Kansan huolet on kuultu, mutta vastaako niihin kukaan?

Pitääkö olla huolissaan mtv:ssä. #pitääköollahuolissaan #mtvfi

MTV Uutiset Live alkoi mtv:ssä - saat tiedon tärkeimmistä uutisista push-viestillä puhelimeesi!

Keskiviikkona 13.2. mtv-palvelussa starttasivat uudet, ympärivuorokautiset uutislähetykset. Kun maailmalla tai kotimaassa tapahtuu jotakin uutiskynnyksen ylittävää, saat tiedon asiasta kätevästi puhelimeesi. Voit hallinnoida viestejä asetuksista.

Lue lisää: https://www.mtv.fi/ohjeet?kysymys=7281024

🍭YSTÄVÄNPÄIVÄN IMELIN KISA🍭
Arvaa karkkipussien määrä ja voita koko karkkikasa kaveriporukkasi leffailtaan!

Kuinka monta mtv-karkkipussia kätkeytyy kuvan mtv-sydämeen? Kommentoi postauksen alle arvauksesi ja olet mukana arvonnassa! ☺️ Arvomme karkkipussit oikein arvanneiden kesken kilpailuajan (14.2.-18.2.2019) päätyttyä maanantaina 19.2.2019!
Kilpailun säännöt löydät osoitteesta: www.mtv.fi/ohjeet

Onnea kilpailuun! 😘
#kilpailu #ystävänpäivä #mtvfi

Studion ensimmäisen jakson aiheena on uupumus työelämässä. Katso uusi rohkea talkshow tänään klo 21 @mtv3suomi ja mtv:ssä!
#studio #mtvfi #talkshow #työuupumus

”Kuha on hoitajia” 🐟😂 Jos eilinen Uutisvuodon jakso jäi näkemättä, katso se sunnuntain ratoksi mtv:stä!
#mtvfi #uutisvuoto

Ilmeesi, kun kuulet että Rillit huurussa näkyy pian ensimmäistä kertaa ilmaiseksi netissä! 😮😃🤓🤪 Maanantaina 11.2. alkaen mtv:ssä nähdään joka viikko neljä jaksoa Rillit huurussa -sarjan tuoreita, 11. kauden jaksoja. Mitä Amy vastaa Sheldonin kosintaan? Entä ketkä ilmoittavat kaveriporukan seuraavan vauvauutisen?
Rillit huurussa maanantaista alkaen mtv:ssä! #rillithuurussa #mtvfi

Seuraa nyt tiivistunnelmaista Aallonmurtaja-sarjan 1. kautta mtv:ssä! Jos koukutuit, ei jatkoa tarvitse odotella jäiden lähtöön asti, vaan pääset nauttimaan 2. kaudesta C Moressa 28.2. alkaen. ❄️ Katso 1. kautta ilmaiseksi mtv:stä! #aallonmurtaja #mtvfi

Kuka lähtee tänään Laurin kanssa salille? 💪🏀 Katso #yökylässä tänään @mtv3suomi tai mtv:stä! @laurimarkkanen @mariaveitola #mtvfi

Joko näitte Tarja Halosen ja Pentti Arajärven haastattelun? 😊#vappujamarjalive :n 1. jakso mtv:ssä #mtvfi

Ihastuttava Kotoisa palaa uuden kauden jaksoin tarjoamaan kevääksi aimo annoksen sisustusinspiraatiota! 🌱
Kausi käynnistyy Ali Jahangirin saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontilla. Seija ja Ville loihtivat ylellisen koko perheen arki-span. Katso 1. jakso jo nyt mtv:stä! 😊 #kotoisa #sisustus #koti #spa #mtvfi

Saammeko esitellä: #vappujamarjalive -talkshown 1. jakson vieraat 🙌 Presidentti Tarja Halonen ja professori Pentti Arajärvi sekä muusikko Samu Haber @hapahaber , poliitikko @petteriorpo ja Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet morsiamet Juulia ja Henriikka. 🤗 Katso jakso tänään @avasuomi tai mtv:stä!

Viikko on alkanut todellisella suru-uutisella. Matti Nykäsen (1963-2019) muistoksi palautimme mtv-palveluun @mariaveitola'n parin vuoden takaisen vierailun mäkihyppylegendan luona. Jakson näet mtv:stä.
#yökylässä

Most Popular Instagram Hashtags