motherbaby_store motherbaby_store

230 posts   3,852 followers   31 followings

MOTHER AND BABY PRODUCTS  MOMMY NOAH MIKKAEL (MNM) is a brand focuses on mother and baby.We ensure to get only NATURAL , SAFE & PREMIUM ingredients for U and your little angels

Hi mommies..masih memenuhi jemputan open house ke..Al maklumlah raya kan sebulan.Nak tau cara makan supaya tak terbabas? Kalau Sis minum susu MIKKAE dulu.Then rasa kenyang je.Tak lah bantai makan banyak sangat๐Ÿ˜…
.
Sis dah open balik order tau.Mommies yang stock susu dah habis tu boleh lah restock balik.
.
Harga masih sama ya mommies.Nak lebih murah grab terus 2canister 250gm RM65 inc pos.
.
.
Mommies yang berminat boleh whtsapp Sis ya ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ 013.403.7899
.
๐Ÿ“ฒ 013.403.7899
.
๐Ÿ“ฒ 013.403.7899

Hi mommies..๐Ÿ’œSis nak inform cut off pos MIKKAE 12/6 ni ya. So lepas raya sis open order.Mommies sekitar Jitra , changloon , Kuala Nerang , Pokok Sena dan yang kawasan2 yang berdekatan dengan area yang Sis nyatakan , Sis boleh COD๐Ÿ˜Š

Mommies..ada masa lagi nak grab harga promosi MIKKAE ๐Ÿ˜™
So jangan lepaskan peluang.Lebih kurang 2 minggu lagi.Time ni lah nk borong susu MIKKAE buat stock susu anak.Sis dah grab , mommies bila lagi ?๐Ÿ˜‰

Buntu nak sediakan apa untuk sahur ?
Sis nak share resepi mudah dan cepat untuk disediakn .Selain tu ianya jugak berkhasiat , kenyang dan as energy booster.Senang je , dan tak makan modal sangat pun
.
3 main ingredients yang digunakan adalah susu kambing MIKKAE , kurma , dan badam.Ada jugak yang tak berapa suka kurma so boleh je tukar kepada madu untuk bagi rasa manis.
.
Kalau mommies nak add on bahan-bahan lain lagi pun boleh je.Tekak memasingkan.Ada yang nak tambah skit pisang , yougurt.Untuk Sis ,3 bahan ni je pun dah memadai.
.
Mommies yang nak try MIKKAE , whtsap Sis ya untuk order ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ 013.403.7899
.
๐Ÿ“ฒ 013.403.7899
.
๐Ÿ“ฒ 013.403.7899

Most Popular Instagram Hashtags