moritzbarcelona moritzbarcelona

3,808 posts   50,966 followers   5,749 followings

Moritz Barcelona  �La cervesa de Barcelona des de 1856� �Ronda Sant Antoni, 41. Barcelona�

Triar menú, comprar, cuinar, recollir, netejar... Si vols gaudir dels àpats nadalencs sense entrar a la cuina, dóna un cop d'ull a les propostes d'El Velódromo!

Salut i bon cap de setmana🍻

🍻MÀSTER TAST🍻Les visites guiades a la Fàbrica Moritz Barcelona amb tast han arribat! Tots els dimecres i dissabtes el nostre mestre cerveser t'acompanyarà mentres gaudeixes de les nostres cerveses i veus en primera persona com s'elaboren📍Reserves i entrades al link de la bio!

Hem esgotat les entrades pel tast de cerveses Pilsner però us podeu apuntar al primer tast d’artesanes. Aquest dijous ens visiten els amics de @CervesaEspiga, les tastarem i parlarem amb el seu mestre cerveser📍Entrades i info al link de la bio🍻

A la Fàbrica Moritz no fem pont! Brewing els 365 dies de l’any. Us hi esperem🍻

🍻AGENDA🍻Tssss, comencem a fer tastos d’estils cervesers a la Fàbrica Moritz Barcelona. El nostre mestre cerveser, Albert Viaplana, et guiarà el proper dimarts 11 mentre tastes la Moritz Original i 3 cerveses convidades tipus Pilsner. Més info i entrades al link de la bio!

Dimarts 11 primer tast d'estils cervesers a la Fàbrica Moritz Barcelona. Comencem amb les Pilsner. Amb el nostre mestre cerveser gaudireu de la Moritz Original i 3 cerveses convidades més per només 10€. T'hi animes? Entrades al link de la bio!

La primera vegada que la Moritz Fresca sense pasteuritzar veu la llum és quan surt pels tiradors de la Fàbrica Moritz Barcelona. Mmmmmmmm!

Avui a partir de les 11 seguim a @palomarketfest celebrant els seus “Quatre anys anant de cool”. Per molts anys, amics!

Fins el proper 7 de gener la @GaleriaCromo s'omple d'art per a totes les butxaques amb l'arribada de l'Hipermerc'ART. Més de 1.000 peces de 39 artistes entre 49€ i 249€.

Aquest cap de setmana hi ha Palo Market Fest i al nostre Twitter pots guanyar invitacions VIP🍻

Brindem pel cap de setmana!🍻

Most Popular Instagram Hashtags