moraessential moraessential

2,135 posts   81,773 followers   2 followings

Kulit Bersih Dan Cantik  A refreshing International brand with premium ingredients,making daily facial regime simple for d busy urbanites ❀ +60146211280 Shop here πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Rutin Pagi bersama MORA! ✨
- Scrub muka dengan MORA Milky Almond untuk membuang segala sel sel kulit mati. .
- Kemudian, cuci muka dengan MORA Argan Cleanser selama 2-3 minit. .
- Spray dengan MORA Berry Mist untuk memastikan kulit hydrate secukupnya. .
- Titiskan calissa oil 2-3 titis dan ratakan di kulit muka. .
- Dah siap! Atau lepastu nak apply sunblock/makeup pun boleh tau 😘

Selamat Bekerja semuaaa πŸ’–
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #mirafilzah

Ada ke antara korang yang kalau eja nama terbalik pun nama sama je? πŸ˜‚ Jom try komen dkt bawah ! 🌸
.
#moraessential

✨ GLOW TONER
Toner yang diformula khas untuk membersih, menyegar dan menyekatakan tona kulit tanpa membuatkan kulit menjadi kering. Sesuai untuk semua jenis kulit. Mengandungi Aloe Vera untuk melembut dan melindungi kulit dan juga ekstrak timun untuk membantu membina sel kulit yang baru.
.
Fungsi:
- Untuk menyegarkan kulit
- Mengecilkan liang pori
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi masalah kulit kering
- Mengimbangkan nilai PH kulit
.
MORA GLOW LAB - PROMO RM148
(Np: RM188)
.
#moraessential #moraglowlab #glowtoner

Selamat Pagi ! 🌸

Jangan lupa apply Argan/Calissa Oil sebelum keluar pergi office tau 😘 Supaya kulit kekal sihat dan makeup pun glowing wing! βœ¨πŸ’‹ .
#moraessential #moracalissaoil #moraarganoil

β€œMoisturizer MORA ni tersangat la sesuai dgn saya.” Haaa jom baca feedback dari pengguna Glow Lab ni 😍😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170) JIMAT RM15!
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150) JIMAT RM15!
.
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
MORA Glow Lab (RM188) PROMO RM148! .
-Glow Cleanser 50ml
-Glow Toner 100ml
-Glow Moisturizer 50gm
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik

β€œMoisturizer MORA ni tersangat la sesuai dgn saya.” Haaa jom baca feedback dari pengguna Glow Lab ni 😍😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco)
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170) JIMAT RM15!
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150) JIMAT RM15!
.
-Calissa Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
MORA Glow Lab (RM188) PROMO RM148! .
-Glow Cleanser 50ml
-Glow Toner 100ml
-Glow Moisturizer 50gm
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik

Do what you love and you'll never have a problem with Monday ❀️

When life gives you Monday, dip it in glitter and sparkle all day! ✨
Happy Working everyone 🌸

Good Morning πŸ’–
Have a great weekend everyone! πŸ’‹
What’s your plan today? Family time? 😍
Do share at comment below 😘
.
#moraessential

Yasss baby 😘
Drop some ❀️ girlsss!

KENAPA PERLU RUTIN PENJAGAAN KULIT?
Dengan rutin yang betul dan penggunaan produk yang sesuai dengan kulit, kita dapat merawat masalah kulit, kulit akan jadi sihat serta dapat meningkatkan lagi keyakinan kita dihadapan orang ramai. Tak perlu susah susah cari, MORA kan ada! πŸ˜‰ .
.
Dapatkan sekarang di website MORA ATAU whatsapp hotline +60146211280 ATAU hubungi #MORAagents yang berdekatan! 🌸
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab #moisturizer #toner

"Jauhilah kamu dari prasangka, kerana sesungguhnya prasangka itu adalah sebohong bohong rekaan rasa hati." (HR Al-Bukhari & Muslim)
.
Jangan lupa mandi sunat hari Jumaat dan potong kuku ya sayang! ❀️

Most Popular Instagram Hashtags