monstbenet monstbenet

309 posts   1445 followers   743 followings

MónStBenet  És un conjunt únic, en el qual hi trobareu un monestir medieval amb 1.000 anys d'història al costat de la Fundació Alícia.

https://www.monstbenet.com/

[CAT] Saps que el producte de proximitat afavoreix una alimentació sana, és respectuós amb el medi ambient, sostenible, i genera beneficis econòmics i socials pel territori?
➟ A Món St Benet apostem pel producte de proximitat a través dels nostres restaurants, el comercialitzem a La Botiga i n'eduquem de la seva importància als prop de 150 infants que ens visiten cada dia!
Molt bon cap de setmana!
[CAS] ¿Sabías que el producto de proximidad favorece una alimentación sana, es respetuoso con el medio ambiente, sostenible, y genera beneficios económicos y sociales para el territorio?
➟ En Món St Benet apostamos por el producto local a través de nuestros restaurantes, lo comercializamos en La Botiga y educamos sobre su importancia a los 150 niños que nos visitan cada día!
¡Muy buen fin de semana!
#productelocal #productedeproximitat #productolocal #productodeproximidad #alimentaciósana #alimentacionsana

[CAT] Avui hem arrencat els "Capvespres a Món Sant Benet".
Mig centenar de persones han descobert el monestir a través de la història del seu menjar. Un sopar molt especial, inspirat en aquest passat, i una visita on, com no podia ser d'una altra manera, no han faltat els gustos i les olors!
Si t'ho has perdut, divendres tens una nova oportunitat!
👉 Més informació a https://goo.gl/dgRH1Y
[CAS] Hoy hemos arrancado los "Atardeceres en Món Sant Benet".
Medio centenar de personas han descubierto el monasterio a través de la historia de su gastronomía. Una cena muy especial, inspirada en este pasado, y una visita donde, como no podía ser de otro modo, no han faltado los gustos y los olores!
Si te lo has perdido, el viernes tienes una nueva oportunidad!
👉 Más información en https://goo.gl/SDjjQr
#CapvespresaMonSantBenet #10anysMSB #summertime #summer #Estiu #Estiu2017#verano #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #modernismo #soparalafresca #RamonCasas #AnyCasas #raconsdecatalunya #traditional #lovefood#foodie #foodlover #instafood #gastronomia #cocina #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #memoria#SantBenet

[CAT] Moltes gràcies @albaylmundo, @calotipic, @jocasmi, @daaniela_tc i @supermo1963 per visitar-nos i deixar-nos aquestes meravelloses 📷! Si veniu citeu-nos!
Molt bona setmana!!
[CAS] Muchas gracias @albaylmundo, @calotipic, @jocasmi, @daaniela_tc y @supermo1963 por visitarnos y dejarnos estas maravillosas 📷! Si venís citadnos!
Muy buena semana!!
#summertime #summer #Estiu #Estiu2017 #verano #beautiful #season #seasons #instagood #color #sun #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #raconsdecatalunya #activitatsenfamilia #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #lugaresconencanto

[CAT] Coneixes la regla de Sant Benet?
➞ Descobreix el monestir de Sant Benet com mai l'havies vist, a través de la història del seu menjar, i gaudeix d'un sopar molt especial inspirat en el seu passat.
Aquest dimecres arrenquen els #CapvespresaMónSantBenet➞ https://goo.gl/d7Rd3f
[CAS] ¿Conoces la regla de San Benito?
➞ Descubre el monasterio de Sant Benet como nunca lo habías visto, a través de la historia de su gastronomía, y disfruta de una cena muy especial inspirada en su pasado.
Este miércoles arrancan los #CapvespresaMónSantBenet➞ https://goo.gl/tj7yLH
#CapvespresaMonSantBenet #10anysMSB #summertime #summer #Estiu #Estiu2017 #verano #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #modernismo #soparalafresca #RamonCasas #AnyCasas #raconsdecatalunya #traditional #lovefood #foodie #foodlover #instafood #gastronomia #cocina #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #memoria #SantBenet

[CAT] Per celebrar els 125 anys de les Bases de Manresa, més de 200 persones han participat en una marxa popular de Manresa a Sant Benet de Bages. L’activitat perseguia imitar l'excursió que van fer els delegats de la primera Assemblea de la Unió Catalanista el 1892.
Nou quilòmetres de recorregut i a l’arribada visita al monestir!
👉Més informació a https://goo.gl/WGWRo7
[CAS] Para celebrar los 125 años de las Bases de Manresa, más de 200 personas han participado en una marcha popular de Manresa a Sant Benet de Bages. La actividad quería imitar la excursión que hicieron los delegados de la primera Asamblea de la Unión Catalanista en 1892.
Nueve quilómetros de recorrido y a la llegada visita al monasterio!
👉Más información en https://goo.gl/gUVCtx
@manresa.cat @manresaturisme #caminada #marxa #125anysBasesdeManresa #basesdemanresa125anys #ManresaaSantBenet #enfamilia #rutes #Bages #elcordeCatalunya #saludable #esport #Manresa #Viladordis #SantFruitósdeBages

[CAT] "Coneixedors de la llegenda que parla d'una mina per la qual els monjos de Montserrat anaven a Sant Benet, volíem esbrinar si al convent de Sant Benet podria haver-hi una sortida d'emergència".
"El meu Món Sant Benet" recull experiències viscudes a Sant Benet. Necessitem testimonis! Ens ajudes? ➟ http://elmeu.monstbenet.cat
[CAS] "Conocedores de la leyenda que habla de una mina por la que los monjes de Montserrat iban a Sant Benet, queríamos averiguar si el convento de Sant Benet podría tener una salida de emergencia".
"El meu Món Sant Benet" recoge experiencias vividas en Sant Benet. ¡Necesitamos testimonios! ¿Nos ayudas? ➟ http://elmeu.monstbenet.cat
📷 Josep Singla Pladellorens (1970)
#10anysMSB #10anysdemocions #10anys #aniversari #celebració #10años #unadecada #Santbenet #memoria #participacio #historia #ciutadania #catalunyacentral #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #raconsdecatalunya

[CAT] El claustre del monestir de Sant Benet va acollir les grans celebracions de la família Casas. Al refetor medieval hi menjaven els monjos, en silenci, mentre llegien les escriptures...
Viatja pels mil anys d'història de Sant Benet tot descobrint la seva memòria gastronòmica!
No et perdis els #CapvespresaMónSantBenet ➞ https://goo.gl/d7Rd3f
[CAS] El claustro del monasterio de Sant Benet acogió las grandes celebraciones de la familia Casas. En el refectorio medieval comían los monjes, en silencio, mientras leían las escrituras...
Viaja por los mil años de historia de Sant Benet descubriendo su memoria gastronómica!
No te pierdas los #CapvespresaMónSantBenet ➞ https://goo.gl/tj7yLH
#CapvespresaMonSantBenet #10anysMSB #summertime #summer #Estiu #Estiu2017 #verano #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #modernismo #soparalafresca #RamonCasas #AnyCasas #raconsdecatalunya #traditional #lovefood #foodie #foodlover #instafood #gastronomia #cocina #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #memoria #SantBenet

[CAT] Un espai i un entorn únic al món!
Mil gràcies a tots els que ens visiteu cada setmana i especialment a 📷 @yrnlzn, @taia477, @hanna__taylor i @astigmatica per voler-ho immortalitzar!
Molt bona setmana!
[CAS] ¡Un lugar y un entorno único en el mundo!
¡Mil gracias a todos los que nos visitáis cada semana y especialmente a 📷 @yrnlzn, @taia477, @hanna__taylor y @astigmatica por quererlo inmortalizar! ¡Muy buena semana!
#10anysMSB #summertime #summer #Estiu #Estiu2017 #verano #beautiful #season #seasons #instagood #color #sun #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #raconsdecatalunya #activitatsenfamilia #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #lugaresconencanto

[CAT] El Bages és terra de vins!
Sabies que al segle XVIII era la principal comarca productora de vins de Catalunya? Moltes de les tines que es troben per les muntanyes de Navarcles, Sant Fruitós, Talamanca i Rocafort eren del monestir!
Viatja per la història de l'alimentació de Sant Benet aquest estiu. En deu dies arrenquen els capvespres a Món St Benet!
👉Més informació a https://goo.gl/d7Rd3f
[CAS] El Bages es tierra de vinos!
Sabías que en el siglo XVIII era la principal comarca productora de vinos de Cataluña? Muchas de las tinas que se encuentran por las montañas de Navarcles, Sant Fruitós, Talamanca y Rocafort eran del monasterio!
Viaja por la historia de la alimentación de Sant Benet este verano. En diez días arrancan los atardeceres en @monstbenet!
👉Más información en https://goo.gl/tj7yLH
#CapvespresaMonSantBenet #10anysMSB #summertime #summer #Estiu #Estiu2017 #verano #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #modernismo #soparalafresca #RamonCasas #AnyCasas #raconsdecatalunya #traditional #lovefood #foodie #foodlover #instafood #gastronomia #cocina #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #memoria #SantBenet

[CAT] Descobreix l'entorn natural, cultural i arquitectònic que envolta Món St Benet!
L'hotel #Món ofereix als seus clients bicicletes de muntanya gratuïtes perquè gaudeixin de la màgia d'un indret únic!
👉Més informació a https://goo.gl/MRLmxJ
[CAS] Descubre el entorno natural, cultural y arquitectónico que rodea Món St Benet!
El hotel #Món ofrece a sus clientes bicicletas de montaña gratuitas para que disfruten de la magia de un lugar único!
👉Més información en https://goo.gl/ARW7du
#estiu2017 #verano2017 #summer2017 #vacances #vacaiones #holidays #descobreixcatalunya #raconsdecatalunya #igersbages #igerscatalunya #medieval #edadmedia #épocamedieval #escapades #turismealaCatalunyaCentral #descobreixcatalunya #raconsdecatalunya #elcordeCatalunya #raconsmàgics #escapadas #desconexión #Bages

[CAT] El monestir de Sant Benet és un dels punts més emblemàtics per on passa el tram català del #camíSantJaume. El braç major, que travessa el país des de Sant Pere de Rodes i el coll de Panissars fins a Alcarràs, fa parada a Món St Benet.
Descobreix més curiositats com aquesta al nou apartat web dels #10anysMSB ➞ https://goo.gl/AtVISu
[CAS] El monasterio de Sant Benet es uno de los puntos más emblemáticos del tramo catalán del #caminoSantiago. El brazo mayor, que atraviesa el territorio catalán desde Sant Pere de Rodes hasta Alcarràs, hace parada en Món St Benet.
Descubre más curiosidades como esta en el nuevo apartado web de los #10anysMSB ➞ https://goo.gl/gRwBKB
📷 Inauguració al 2010 de @mirarsob
#10anysMSB #raconsdecatalunya #curiositats #curiosidades #lugaresconencanto #medieval #edadmedia #modernisme #modernismo #historia #descobreixcatalunya #turismeBages #camisantjaume #caminodesantiago #peregrinosdesantiago #igerperegrinos #xacobeo #vivecamino

[CAT] Aquest estiu recorre el monestir en un viatge inèdit!
➡ Viatja per la història del menjar de Sant Benet i gaudeix d'un sopar amb receptes inspirades en el passat medieval i de l'època de la família de Ramon Casas!
En dues setmanes tornen els #CapvespresaMónSantBenet
👉Més informació a https://goo.gl/d7Rd3f
[CAS] Este verano recorre el monasterio en un viaje inédito!
➡ Viaja por la historia de la gastronomía de Sant Benet y disfruta de una cena con recetas inspiradas en el pasado medieval y de la época de la familia de Ramon Casas!
En dos semanas vuelven los #CapvespresaMónSantBenet
👉Más información en https://goo.gl/tj7yLH
#CapvespresaMonSantBenet #10anysMSB #summertime #summer #Estiu #Estiu2017 #verano #descobreixcatalunya #medieval #modernisme #modernismo #soparalafresca #RamonCasas #AnyCasas #raconsdecatalunya #traditional #lovefood #foodie #foodlover #instafood #gastronomia #cocina #turismeBages #igersbages #igerscatalunya #memoria #SantBenet

Most Popular Instagram Hashtags