molos.mucollii molos.mucollii

37 posts   1,238 followers   778 followings

Losi  Check out Ku Je Kon Prom cover @ylllimani 💙

Ninullë🌝 @shpatdeda

M I S B E H A V E

Your neighbourhood gopniks👩🏼

A modern lover🎒

💓Shawty borgjez💓

I need to get a haircut👾

Senzacional🧢

“A ma fal...
Unë nuk jom i mirë me fjalë,
E sa herë tkom përballë,
Frymë nuk marrë e zemra ndal”

#Ty❤️ @ylllimani

Dhe ja ketu mbaron rrugetimi im ne The Voice Kids!Faleminderit The Voice Kids se pari e pastaj gjithe miqeve per te gjithe mbeshtetjen maksimale qe me dhan!Faleminderit trajneres @enedatarifa ❤️ The Voice Kids ishte eksperienca me e jashtezakonshme per mua prandaj faleminderit per gjithe mbeshtetjen e mundeshme❤️🤘🏻 MM🚀

Attention💜 @charlieputh

First step is done,let’s start thinking about BATTLES🤘 #skuadraeneda @ylllimani NAJHER💔 @enedatarifa

Chest out like a prince⚡️

Most Popular Instagram Hashtags