molita_lin molita_lin

850 posts   135,679 followers   805 followings

Molita Lin  Content Creator | Youtuber Beauty โ€ข LifeStyle โ€ข Travel ๐Ÿ“ฎ: journeywithmolly@gmail.com Shop korean products ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Using my new Xiaomi Redmi S2 front camera
Iโ€™m trying their beautify feature, look at how smooth my skin is ๐Ÿ˜
Now, we can take selfie anytime and in any condition.
Canโ€™t wait to explore their other features, stay tuned to see more of my photos using this phone ๐Ÿ‘๐Ÿป
@xiaomiindonesia
#RedmiS2 #XiaomiIndonesia #RedmiIndonesia #xiaomiID #Redmi #SelfExpression #AIcamera #Selfiesphone

Pic one or two?
Outfit @tifanny.outfit

Not my good side, but itโ€™s okayy ๐Ÿ˜‹

Tap tap? ๐Ÿ‘€

Cushion terfavorit aku untuk sehari2 saat ini adalah yg Laneige Layering Cover Cushion ๐Ÿ˜€
Medium coverage dan hasilnya healthy glow gitu
Ga bikin cakey dan shade 21 ini pas banget utk kulit ku, ak slalu pake ini ketika lagi ga pengen makeup tebel :) Hasilnya mulus cuma harus di set pake bedak, kalo ga dia bsa transfer ke mana2 ๐Ÿ˜
You can get this at @ghettoeshop
90% produk laneige aku dapet dari sana ๐Ÿ˜Š btw, bentar lagi bakal ada giveaway produk Laneige, so stay tuned aja yaa

Brought this shower oil from @loccitane_id to Japan, it smells so gewd and luxurious!
Also I love how they have mini sized products, itโ€™s really handy for traveling ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’• Really like their packaging and vibes too โ˜บ๏ธ
#loccitaneid

Yg uda follow ak lama pasti tau aku hobby maskeran dan ak barusan nyobain masker terbaru
Garnier, ada 3 varian yaitu :
โ€ข Pomegranate for dry skin
โ€ข Sakura for dull skin
โ€ข Green tea for oily skin
Katanya sih 1 masker ini setara dgn pemakaian serum 1 minggu!
Ak uda cobain dan emang habis pake kulitku terasa lembab banget sih
Trus dia lgsg nyerap dikulit, ga kayak basah2 ato becek2 gitu jadi enak banget
Bisa dipake kapan aja dan dimana aja karna super praktis, i think yaโ€™ll will like it ๐Ÿ˜‰
Anyway, ini bisa dibeli di minimarket terdekat โค๏ธ
#SERUMaskeran

Snapchat filter is the best to hide my no makeup face ๐Ÿคช

We love the vending machine in Japan!
Guess what I am drinking? ๐Ÿ˜
.
.
Photo beautifully taken by @sweet.escape
Use my code โ€œMOLITAโ€ to enjoy $50 discount for any Sweet Escape bookings worldwide!
#SweetEscapeMoments

While traveling, looking stylish is great but being comfortable is a must!
Sneaker from @mintandmauve ๐Ÿ’•

Ceritanya lagi mau foto prewed lagi ๐Ÿ˜†
Sesekali pose kayak org pacaran boleh lah ya ๐Ÿ˜›
.
Thank you @sweet.escape for helping us capture the moment
Jarang skali kami ada foto berdua karna klo holiday ga ada yg fotoin ๐Ÿ˜ฌ
.
Use my code โ€œMOLITAโ€ to enjoy $50 discount for any Sweet Escape bookings worldwide!
#SweetEscapeMoments

Pink is my current fave color!

Most Popular Instagram Hashtags