mohd_curat mohd_curat

503 posts   3410 followers   1358 followings

CURAT  'NAD'tayar💕 Footballer... no10 Alhamdulillah... Amin...johorean(pontian)

Biar kn yg berlalu pergi,kita hargai yang ade sekarang💞Selamat Malam Sayang❤️

Training⚽️🏃🏾🙄

Tk pernah pakse orng untuk sayang aku,kalau ade jodoh ade lah,kalau tk de duduk tepi jalan makan cendol try usyah awek lain😝

Why so serius bby💞?Good Night,have a sweet dream,ily❤️

Dari menunggu sesuatu yg tk pasti,lebih baik aku full throttle dan pergi trus dari sakiti💪🏽

Useha lebih sikit insyAllah dpt ape yg dikejar,rezeki tu ade cuma lmbt atau cepat je💪🏽

Belajar sikit2,buat ape yg mampu dulu,bukan senang nk hidup senang👌🏾

Sbb smlm training off kan,so kite layan si gemok ni pulak❤️
#throwbacktkpekan
#muchlove💕
#maceh @nurnadyra_ syg🙊

Bukan selalu naik highway jalan malam2 kan😝
#malamtadipunyacita
#motorsekadarhobi
#impianfootballer

Sory tk dpt layan awak dgn baik hari ni😪,Selamat Malam Sayang❤️ily💞

Minat kite lain2,ade yg minat 2strok ade yg minat 4strok,lps tu ade yg minat moto baru ade yg minat old school,tapi saya tk,sayaa minat awak je @nurnadyra_
#Morning💕
#abngbiashe2je
#tkmampunkpakaiygbaru
#tkmampunkpakai2stork
#oldisgold❤

Aku harap kau kembali dgn lebih segak💪🏽😋

Most Popular Instagram Hashtags