modern_retro_studio modern_retro_studio

1,694 posts   8,040 followers   620 followings

Whatsapp 📞☎ 0135030075  》Zul Yahya Resources (SA0294626-U)

[LAST MINUTE SHOPPING]
.
JOM DTG KE STADIUM MELAWATI SHAH ALAM SEMPENA @propagandafest
.
Harga murah2 tau..
.
Tak puas shopping sini, dtg Butik di Denai Alam.. sambil mkn steamboat @zulyahya_steamboat_bbq..sambil shopping

Yang mana satu pilihan di hati...dr size S-5xl...jemput cuci mata..
.
Butik di atas @zulyahya_steamboat_bbq di Denai Alam, Shah Alam
.
Sambil Berbuka, boleh shopping skali

Slm Jumaat...jgn lupa pergi solat.. "Pentingkan yg lebih penting dr yang tidak penting kerana yang penting itu lebih penting dari yang tidak penting" dlu2 time tulis biodata diri mesti nk ada ayat ni.. siapa sama, cuba angkat tangan..
.
*Koleksi bapa dan ank dah ada di Butik..Waze je @zulyahya_steamboat_bbq Butik terletak di tingkat 1...jemput singgah

Assalammualaikum..yer tau... ramai dah bertanya, ada stok raya tak...
.
Ok2.....stok utk raya da ready di Butik...Ade sedondon bapa n anak dr newborn sampai 5xl....
.
Utk gegurl n mommy, insyaAllah minggu dpn...dtg tau..Butik terletak di ats Restoran @zulyahya_steamboat_bbq ...di Denai Alam
.
Tak jumpa, Waze je #zulyahyasteamboatbbq atau whatsapp www.wasap.my/60135030075

Sweet sgt Dato' dan Datin...koleksi Khimar & Jubah dr @modern_retro_studio ..terima kasih

Siapa suka skirt kembang mcm ni..feeling ala2 princess..kini ada di butik kami...6mtr kain uolss..mmg flowwy...
.
Butik @modern_retro_studio berada di ats Restoran #zulyahyasteamboatbbq di Denai Alam...
.
Sambil menjamu selera bole la shopping2
.
#denaialam #steamboat #shahalam #butik

Tq my regular customer..kak achu syg..@niqabie_pudings ...grab #khimarNAILAH yg menjadi pujaan hati...
.
Butik @modern_retro_studio kini berada di ats Restoran #zulyahyasteamboatbbq di Denai Alam...
.
Sambil menjamu selera bole la shopping2
.
Utk order bole whatsapp www.wasap.my/60135030075
.

#denaialam #steamboat #shahalam #butik

Seronok sgt dia dpt skirt kembang 6mtr ni...sekali 2 helai dia grab...tq emma...nnt dtg lagi..
.
Butik @modern_retro_studio kini berada di ats Restoran #zulyahyasteamboatbbq di Denai Alam...
.
Sambil menjamu selera bole la shopping2
.
#denaialam #steamboat #shahalam #butik

Alhamdulillh..sekali 7 helai depa shopping...dah puas menjamu selera di @zulyahya_steamboat_bbq, terus naik shopping di butik..
.
Butik @modern_retro_studio kini berada di ats Restoran #zulyahyasteamboatbbq di Denai Alam...
.
Sambil menjamu selera bole la shopping2
.
#denaialam #steamboat #shahalam #butik

Skirt kembang 6mtr menjadi pilihan hati....tq aisyah...dtg mkn2 kat @zulyahya_steamboat_bbq sambil shopping2...
.
Butik @modern_retro_studio kini berada di ats Restoran #zulyahyasteamboatbbq di Denai Alam...
.
Sambil menjamu selera bole la shopping2
.
#denaialam #steamboat #shahalam #butik

Dah ready nk terima tetamu...walk in ke butik ye syg2...ada mcm2 produk...utk order online pun bole...whatsapp 0135030075 utk detail
.
#JubahArianna #ariannasyarie #Ammara2.0 #khimar #NiqabAuliyaRuffle #niqabninja #kurta #jubahlelaki #minyakanginviral #zqperfume #shahalam #denaialam

ZQ Perfume...salah satu produk yg ada di butik kami...wangian setanding ori...yg dah try je tau mcm mana baunya lain dr yg lain
.
✔kekal 12jam
✔mesra solat
✔inspired dr jenama antarabangsa ✔pati dr New Zealand
✔harga bawah RM50 tp kualiti setanding original
.
Berminat nk try, whatsapp 0135030075 atau walk in ke Butik di Denai Alam, Shah Alam

#perfume #zqperfume #akuygpkaikoygwangi #setandingoriginal #shahalam #butikzulyahya #modernretrostudio

Most Popular Instagram Hashtags