[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

modepodden modepodden

515 posts   1265 followers   539 followings

modepodden  Stilinspiration och möten med drivkraften inom skandinaviskt mode. Drivs av Jenny Segergren.

http://www.modepodden.se/podcast/Modepodden_55_Preview.mp3

FREDAG betyder NYTT AVSNITT! (Länk i profil 🔝)inspelat mitt under textilmässan Preview Fabrics & Accessories, där designprocessen för många svenska modevarumärken startar. Vi får en unik inblick i hur modebranschen resonerar kring materialutveckling och vilka utmaningarna är som vi står inför. Sen lär vi oss om de senaste rönen inom teknik och forskning, hur även den snabba modekonsumtionen kan bli mer hållbar och vi konsumenter får handfasta tips på vad vi kan göra redan idag för att bidra till en mer hållbar modeindustri. Detta avsnitt är inspelat i samarbete med @naviproab. Trevlig lyssning! (foto: naimjosefi.com)

3D-printad ring från @houseofdagmar 🖤och om betydelsen av NK's höstkampanj nu på modepodden.se! 🖊 (länk i profil 🔝)

"Caught on camera" under stundande NK galans Pre gala-middag på Bobergs matsal. Tack igen för en fantastisk kväll! 💫@nordiskakompaniet @micaelbindefeldab @bobergsmatsal och @emiliadeporet (📸Fabian Wester)

Wearing the wonderful black velvet jumpsuit from @zetterbergcouture AW17! 🎬🎥

Take a bow... 💛

NYTT avsnitt ute (länk i profilen 🔝) och @frilansfrida listar fem nyheter att hålla ögonen på till våren/sommaren 2018. Vi summerar händelserna både på och utanför catwalken, förklarar varför Norge är en trend och tar tempen på den gubbrutiga kavajen. Sen får jag reda på vad som egentligen krävs för att jag skall kunna bli streetstyle-fotograferad av någon annan än Fridas snälla mamma... 🤔♥️ TREVLIG HELG! (foto: Olof Grind/fashionweek.se)

Go green! 🍃 (fotocred: @frilansfrida)

Post Fashion Week. HAPPY FRIDAY! ☁️☁️☁️

God morgon! Idag kör vi paneldiskussion och liveinspelning av modepodden under Preview Fabrics and Accessories på @stockholmfashiondistrict 🎙💪🏻Välkomna!

Fashion Week Flower Power. 🌸🌿

Fler kvällar som den här. Tack. ✔️

Most Popular Instagram Hashtags