[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

moaestberg moaestberg

657 posts   949 followers   578 followings

Moa Estberg  ✨

”Physically and morally flexible”

När en jurist försöker connecta med en läkare #maxadmaskeradp3

Har inte bara, till skillnad från förut, TID att tänka nu när jag inte pluggar juridik, jag mår också så bra att jag inte är rädd för att tänka. Hur jävla bra allting är nu, känns helt sjukt. Är så tacksam.

We zen ✨

I want someone who looks at me like I look at kent

Kolla fina

Jag bestämde mig för att inte bestämma mig...

Crew

Tänker på hur stora stjärnor är, att bonsaiträd kan bli stressade och hur gärna jag velat gå på woodstock. Ni vet; allt utom juridik.

Att jag har nånting så obeskrivligt stort, ni är kärlek

Ida, När vi gick i gymnasiet så levde vi ibland upp till vårt självutnämnda eskilemos-namn. Vi pratade ofta om dom där vindarna. Vindarna som blåste in över livet, fulla av stress, ångest och mörker. Ibland blåste dom så hårt att vi förlorade fotfästet. Vi pratade ofta om dom där vindarna, och om när dom skulle vända.
Men Ida, jag vill att du ska veta att du har varit det bästa vindskyddet man kan tänka sig. Alla borde få ha en Ida i sitt liv. Jg vill tacka livet för att du är en del av det. Och vi vill tacka dig för att du är precis som du är. Tack för att du lärt oss dansa i dom där vindarna Ida. Det är din förmåga att sprida sån kärlek och glädje runt omkring dig som gör att du kommer bli världens bästa socionom. Vi är så stolta över dig och vi älskar dig.

Most Popular Instagram Hashtags