mitjoruohoniemi mitjoruohoniemi

5280 posts   154 followers   189 followings

Valgejänes  Pleiadian-Sirian Starseed. FTM, muunsukupuolinen autisminkirjon henkilö. 🌈 Feministi, ♿ & Vihreä. 🌱 Äiti Amman lapsi, joka rakastaa merta ja luontoa.

http://www.facebook.com/mitjoruohoniemi

Ehdoton suosikki. 👍 Kunpa tätä saisi lisää, tuntuu olevan aina lopussa, niin Fellowsin tuoksuton partaöljy, kuin tämä Citrus forest versiokin. Tuli nyt ostettua pienet pullot, kun isompaa versiota en saa enää mistään käsiini. Däm.
#partaöljy #beardoil #fellowsbeardoil #fellowspartaöljy #fellows #fellowseg #citrusforest #ninjafi

regram @hinduism_

Kettupoika osti ihanan ja ekologisen kahvinkeittimen. 🖤 •
regram @jinpadrolma
Mun uusi #kahvinkeitin
Pure love. 🖤
#artisticoworld
http://www.artisticoworld.com

Päivän lukemistoa 📚
#vihreäfeministi

#Vihreä feministi-lehti puhuu asiaa ja olen sen kanssa täysin samaa mieltä. 👍
Ilahduin kun löysin Vihreä feministi-lehden uusimman Vihreän langan välistä ja ajattelin, että tässä voisi olla yhdistykseni. Alustava pettymys valtasi kuitenkin mieleni, kun huomasin lehden kuuluvan Vihreät naiset ry:lle. En siis varsinaisesti taaskaan ole varsinaista kohderyhmää tähän yhdistykseen, vaikka 30 ensimmäistä vuottani, ennen ftm-prosessiani, olen saanut kunnian kokea niin naisen elämää, eroja, avioliittoja, rakkautta ja syrjintää, kuin niitä naiseuden hyviä ja voimaannuttaviakin hetkiä. Sisimpäni ei tuosta ajasta ole muuttunut, vaikka leuastani pukkaakin nyt karvaa. Kuitenkin uskon jääväni kyseisessä yhdistyksessä sukupuolikokemuksestani johtuen ulkopuolelle. Harmi.
En siis tässäkään vapautunut, yhtään sen enempää, sukupuoleni kahleista tai yhteiskunnan otsaani piirtämästä oletuksesta.
Toivo elää kuitenkin. 💚
#hassua
#feminismi #feministi #vihreäfeministilehti #muunsukupuolisuus #vihreäfeministi #normitJoitaEmmeHuomaa #kaikilleOmaKarsina #TarkoitusEiOleSyrjiä #vihreät 💚

#Vihreälanka-lehden välistä löytyi Vihreä feministi-lehti, joka puhui asiaa.
#Vihreäfeministi #Emmakari

Most Popular Instagram Hashtags