[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

miszhafiza miszhafiza

1427 posts   1062 followers   532 followings

my motherhood journey (,") 

http://miszhafiza.blogspot.com/

Hadiah dr MGKC da sampai😍tudung utk nayli & nayla.. Dpt sorang satu, kalu x mesti berebut😂Thanks a lot kpd penganjur @mama_q3, @projeksicilik .. Tahun ni boleh join lagi😘

Frekuensi badan kita mudah naik turun.

Bila dengar benda negatif,
Atau berfikiran negatif,
Atau berkata negatif,
Kita sedang menurunkan frekuensi 12mhz.

Manusia biasa yg sihat,
Jaga makan,
Jaga lifestyle,
Yg tak guna eo,
Badannya berada di frekuensi 62-68mhz.

Kalau dok dengar benda negatif,
Kena maki,
Terus frekuensi badan turun 12mhz.

Tp bersyukur kita ada eo utk bantu naikkan frekuensi badan lbh tinggi.

Cth,
Kita guna lavender,
Badan kita dah naik ke paras 118mhz.

#PreciousDrop

Nak tanya.. Kalau baju sekolah anak ada kesan tompok2 minyak macam ni mcm mana ye nak hilangkan .. Ayahnye basuh baju semua masuk machine je😂ni nak menggosok baru perasan ade tompok2 mcm ni.. Sakit mata eh ngk, rasa nak beli baju baru dan2 ni gak, tp esok mesti jadi lg ni😪mesti lepas makan terus lap kat baju ni😰

Sesiapa yg beli PSK hari ni, YL bg free eo casing bag, sy pula bg 1 botol eo 15ml dan losyen PEVOO, postage juga free..worth RM 200

Tp hanya untuk hari ni, 13 January 2018😍

Sesiapa yg berminat mai cepat wassap!! www.wasap.my/60197710032

Bila semua org dlm rumah x sihat.. Dew drop diffuser ni kena bekerja keras la nampaknya😅Ibu da sminggu tido x cukup😓

6am..dua beradik ni da kelaparan .. Ibu bgn 5.30am nak wat bubur diorang utk makan siang nanti.. Tp celik mata dua2 kata lapar😂kakak smlm da start g skolah.. Tp ptg cikgu msg kata demam panas kat skolah🤔

#PROMO📢📢📣 Sesiapa yg beli PSK hari sabtu ni.. YL bagi free bag eo .. Boleh isi 15 botol eo.. Jarang2 la nak YL nk bg hadiah bila beli PSK.. Berbaloi sangat ni.. Xyah pening nak letak mana eo korang tu🤩

YL bg bag eo free, sy bagi free gift 1 botol eo lg , and leader Precious Drop bagi lak losyen PEVOO 😍penghantaran pon percuma sy bg.. Worth RM 200 tau.. Sape nk bg kn?
Hanya pada 13hb ni, hari sabtu.. Meh wasap cepat kalau berminat😄

www.wasap.my/60197710032

#yleobyfyza
#premiumstartkit
#essentialoils
#youngliving
#promo

#eo Eucalyptus Radiata

Eo ni dpt pada waktu yg sgt tepat.. Eo ni YL bg free Utk essential reward bulan ni, bln ni YL bg sy 3 eo free😍alhamdulillah

Otw blk keje td, mak call bgtau die asthma, cucu2 nye da baik demam, pass button kat neneknya pulak😪bila mak bgtau die asthma, sy da kata alamak ! Sbb? Eo R.C da nazak, tgl skit sgt.. Lupe nak beli baru.. Trus check kat eo pocket reference, eo apa yg blh guna utk asthma, antara recommendation eo yg sy ada, eo Eucalyptus Radiata ni, syukur sbb baru dpt td🤗

Sampai rumah trus masuk bilik mak, sapu eo ER ni kat spine, layering ngan eo frankincense guna teknik feathering.. Lepas tu wat vita flex kat tapak kaki mak ..hope mak beransur pulih.. Eucalyptus Radiata ni sesuaikan digunakan utk masalah pernafasan, sinus infection, batuk, demam, bronchitis,inflammation.. #yleobyfyza
#essentialoils
#youngliving

My Essential Reward this month da dapat😍
Ada korang punye x dlm ni? 😁

#yleobyfyza
#essentialoils
#youngliving

Semalam asyik focus kat si kakak yg demam, terabai si adik.. Lupe nak oiling adik ngan thieves utk up kn immune badan.. Maghrib smlm, nayla cranky, panas sgt badan.. Check suhu 40°c😰.. Lepas tu xbg org tuam badan.. Bila tuam ngan tuala basah je nangis kata nak tido, cume boleh spray ngan peppermint je die bg, mujur ade ORB diffuser ni.. Letak kat tepi die, diffuse peppermint bg rasa sejuk skit.. Dew drop diffuser lak diffuse thieves selang seli ngan oregano.. Si kakak demam da ok, tp lemah badan lg tu.. Doakan nayli & nayla cepat sembuh .. EL la ibu hari ni

Dari ofis , bekejar balik rumah.. Nayli demam dari semalam.. Suhu turun naik, bila lepas oiling and tuam, suhu turun.. Die tido je ti naik semula 39°+..salu die demam kejap je ok , jd ibu g je la opis, td nenek kol suhu nayli still above 39 walaupn lepas mandi..neneknye xtau nak oiling mcm mana.. Jd ayahnye yg bawa g klinik dulu, ni ibu smpi tukar plak turn menunggu, ayahnye de meeting.. Men pass button😂bawa g 3 klinik private doktor nye sume xde.. KK je la kt.. Kalau x bawa g klinik neneknya bebel x henti😁

Beli PSK dapat free gift??😍
..... Ya, itu sudah pasti..pembelian PSK pada bulan ini akan menerima 1 botol eo percuma, boleh pilih antara eo Lime/Orange/Cedar Wood/Lemongrass ...... Bukan itu saja!! Bulan ni juga, leader Precious Drop dengan baik hati ingin memberi hadiah berupa Losyen PEEVO utk new sign up PSK under group kami😍 ...... Jika anda beli loose PSK ni, it will cost you RM 1400+, tp anda hanya perlu bayar HANYA RM 756 je utk dapatkan set ni💖 ...... Selain free gift (worth RM 100), anda juga akan dpt free consultation from our team, Precious Drop..Bimbingan yg berterusan untuk menggunakan eo yg betul ...... Dan juga, pembelian sebelum atau pada 15hb, akan dapat free postage tau..worth RM 30.. Whatsapp sy sekarang jika berminat

www.wasap.my/60197710032

Most Popular Instagram Hashtags