miss_letsrollon miss_letsrollon

18 posts   43 followers   94 followings

Petaling Jaya, Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ  PATI PERFUME 1 BOX 2 BOTOL RM30

:: 🌸 Barang baik pasti orang repeat** Settelkan order harini dulu, ehemmm ada yg nk selit order lagi tak utk pos harini? Yg tak tahu, meh nak bgtaw~ i jual Perfume (PATI), 1 box RM30 sahaja dapat DUA botol boleh MIX okay (for her/him)** Dah tahu kan i jual apa, meh lekaihhh order 😘 🌸 :: Bau apa ada? Nah kita listkan sesiap bau apa yg ada πŸ‘‡πŸΌ ( For Her )
1. Apple Blossom - Body Shop
2. Gucci Flora - Gucci πŸ‘πŸΌ
3. Forbidden Rose - Avril Lavigne πŸ‘πŸΌ
4. Bombshell - Victoria Secret πŸ‘πŸΌ
5. White Musk - Body Shop
6. Fantasy - Britney Spears πŸ‘πŸΌ
7. Ralph Laurent - Ralf Laurent
8. Paris Hilton - Paris Hilton πŸ‘πŸΌ ( For Him )
1. Desire Blue - Dunhill πŸ‘πŸΌ
2. 1 Million - Paco Robanne
3. Starwalker - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
4. Legend - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
5. CK One - Calvin Klien
6. Aqua De Gio - Giorgio Armani πŸ‘πŸΌ

:: 🌸 4 brand baru masuk stock harinie πŸ‘‡πŸΌ 🌸 ::
- CK One by Calvin Klien (for him)
- Aqua De Gio by Giorgio Armani (for him)
- Paris Hilton by Paris Hilton (for her)
- Ralph Laurent by Ralph Laurent (for her)

:: 🌸 200 botol stock sampai pagi nie**Alhamdulillah~ Yang mana dah order dulu sabar naa, petang nie kita poskan, Ehem.. Ada yang nak selit order sekali tak? 🌸 ::
# PATI PERFUME
# 1 BOX 2 BOTOL RM30 SHJ
# BOLEH MIX (for her/him)

:: 🌸 Kita ada Inspired Perfume 2 botol RM30 sahaja~ Siapa cepat dia dapat, Nie PATI perfume okay~PATI ** Packaging comel lote, senang nak bwk manamana, colek sikit sikit je, Confirm semua pandang! Kita roll sikit je kat prgelangan tangan tghari xd, Sampai sekarang dh siap mandi pun masih ada bau lagi, aummm 😘 🌸 :: ( For Her )
1. Apple Blossom - Body Shop
2. Gucci Flora - Gucci πŸ‘πŸΌ
3. Forbidden Rose - Avril Lavigne
4. Bombshell - Victoria Secret
5. White Musk - Body Shop
6. Fantasy - Britney Spears ( For Him )
1. Desire Blue - Dunhill
2. 1 Million - Paco Robanne
3. Starwalker - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
4. Legend - Mont Blanc

:: 🌸 Kita ada Inspired Perfume 2 botol RM30 sahaja~ Siapa cepat dia dapat, Nie PATI perfume okay~PATI ** Packaging comel lote, senang nak bwk manamana, colek sikit sikit je, Confirm semua pandang! Kita roll sikit je kat prgelangan tangan tghari xd, Sampai sekarang dh siap mandi pun masih ada bau lagi, aummm 😘 🌸 :: ( For Her )
1. Apple Blossom - Body Shop
2. Gucci Flora - Gucci πŸ‘πŸΌ
3. Forbidden Rose - Avril Lavigne
4. Bombshell - Victoria Secret
5. White Musk - Body Shop
6. Fantasy - Britney Spears ( For Him )
1. Desire Blue - Dunhill
2. 1 Million - Paco Robanne
3. Starwalker - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
4. Legend - Mont Blanc

:: 🌸 Kita ada Inspired Perfume 2 botol RM30 sahaja~ Siapa cepat dia dapat, Nie PATI perfume okay~PATI ** Packaging comel lote, senang nak bwk manamana, colek sikit sikit je, Confirm semua pandang! Kita roll sikit je kat prgelangan tangan tghari xd, Sampai sekarang dh siap mandi pun masih ada bau lagi, aummm 😘 🌸 :: ( For Her )
1. Apple Blossom - Body Shop
2. Gucci Flora - Gucci πŸ‘πŸΌ
3. Forbidden Rose - Avril Lavigne
4. Bombshell - Victoria Secret
5. White Musk - Body Shop
6. Fantasy - Britney Spears ( For Him )
1. Desire Blue - Dunhill
2. 1 Million - Paco Robanne
3. Starwalker - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
4. Legend - Mont Blanc

:: 🌸 Kita ada Inspired Perfume 2 botol RM30 sahaja~ Siapa cepat dia dapat, Nie PATI perfume okay~PATI ** Packaging comel lote, senang nak bwk manamana, colek sikit sikit je, Confirm semua pandang! Kita roll sikit je kat prgelangan tangan tghari xd, Sampai sekarang dh siap mandi pun masih ada bau lagi, aummm 😘 🌸 :: ( For Her )
1. Apple Blossom - Body Shop
2. Gucci Flora - Gucci πŸ‘πŸΌ
3. Forbidden Rose - Avril Lavigne
4. Bombshell - Victoria Secret
5. White Musk - Body Shop
6. Fantasy - Britney Spears ( For Him )
1. Desire Blue - Dunhill
2. 1 Million - Paco Robanne
3. Starwalker - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
4. Legend - Mont Blanc

:: 🌸 Kita ada Inspired Perfume 2 botol RM30 sahaja~ Siapa cepat dia dapat, Nie PATI perfume okay~PATI ** Packaging comel lote, senang nak bwk manamana, colek sikit sikit je, Confirm semua pandang! Kita roll sikit je kat prgelangan tangan tghari xd, Sampai sekarang dh siap mandi pun masih ada bau lagi, aummm 😘 🌸 :: ( For Her )
1. Apple Blossom - Body Shop
2. Gucci Flora - Gucci πŸ‘πŸΌ
3. Forbidden Rose - Avril Lavigne
4. Bombshell - Victoria Secret
5. White Musk - Body Shop
6. Fantasy - Britney Spears ( For Him )
1. Desire Blue - Dunhill
2. 1 Million - Paco Robanne
3. Starwalker - Mont Blanc πŸ‘πŸΌ
4. Legend - Mont Blanc

Most Popular Instagram Hashtags