[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

minimalace minimalace

3868 posts   401701 followers   28 followings

Royal collection, 3.3.2018  No 33A Jln Plumbum P7/P,Seksyen 7 40000 Shah Alam Selangor 👚Tuesday-Sunday(11am- 7pm) 📢 Monday Close

http://www.minimalace.com/

Sale 400k cuma harini & esok sahaja!! Jangan lupa temu janji kita okay💕 #minimalace

Yess!! Sale 400k followers😍 Sale up to 40% hanya untuk sabtu & ahad ini sahaja awak! Semua dijemput memeriahkan butik kami esok tau, ada clearance item & defect item (defect sikit je 🙈) serendah RM20 sahaja!30% off untuk design selain Best of Love, 40% off untuk clearance items.
P/s: Collection Best of Love, 10% sale ya. So semua dijemput hadir🤗 #minimalace #minimalace400ksale

Paulina & Gisele! Ramai juga yang teka dengan betul.. Yang teka 'Google' pon ade 😒 hehe..Pemenang ialah orang yang pertama teka nama dengan betul ya. Tunggu DM dari kami & kami update nama pemenang di instastories. Macam best pulak teka2 ni, dearies nak lagi tak? #minimalace #preraya

Salam Jumaat dearies, hmm setakat ni takde lagi yang tepat la untuk teka nama post sebelum ini. So kita bagi clue ya, nama bermula dengan huruf G berakhir dengan E, good luck! Teka nama dekat post ini pon boleh🤗 #minimalace #preraya

Kiri 'Paulina Kurung', agak2 yang Nana gayakan tu nama ape ye? Haa cepat, siapa teka dengan betul kami hadiahkan Royal Collection ni! Yeayy😘 #preraya #minimalace

The beginning of Raya Collection from us🤗 Royal Collection akan menemui dearies pada 3.3.2018. Make sure dearies datang ramai2 ya #minimalace #preraya #royalcollection

New colour for our hot Nanalaff bawal. Release soon, stay tuned ya! #minimalace 💕

Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out. 💞 .
Alice Love, get yours now at www.minimalace.com (link on bio) #minimalace #bestoflove

Love how the looks. Everything is simple and elegant. Pre Raya Collection just for u dearies ❤
.
#minimalace #royalcollection

A girl doesn't need a fairy to be a princess.All that she needs is a beautiful gown and beautiful smile.Thank you Farina for choosing us to be part of your big day. BarakaAllah💕 #minimalace

Baju raya awak ke ni??🙈 #minimalaceraya

You know when you have found your prince because you not only have a smile on your face, but in your heart as well.” .
.
Get yours now at www.minimalace.com- Jeslina Dress #bestoflove #minimalace

Most Popular Instagram Hashtags