mindundisteam mindundisteam

166 posts   535 followers   416 followings

C.E. Mindundis Team  Som una entitat que neix per la passió d'un grup d'amics per l'esport. Entitat federada a la FEEC. Patrocianats per @optica_molins i @cancampanya

Ja tenim las samarretes de la cursa de Festa Major i son molt xules‼️
Si en voleu una, afenyeu-vos‼️
(Menys d’una setmana per fer inscripció)

A més amb l’inscripció ajudareu a l’associació Síndrome D’Angelman 🙏🏻🙌🏻 Info e inscripcions a:
mindundisteam.com

#cursa #FestMajor #Castellbisbal #MindundisTeam #solidaria #run #correr

Aquesta semana destaquem la 2ona posició del Ferran Salas Pastallé a la Vandekames Roja de 17,8 km. Un gran resultat per al club!! @l_estudi_espai_salut @cancampanya

Poca activitat aquesta semana al club: El Toni continua els seus entrenos per Solsona, el Jordi P. entreno fins el Monestir de Montserrat, el Ferris entreno per Collserola preparant la seva participació al Vandekames, la Vanesa entreno per Montserrat ja amb la vista posada a Ultra Pirineu.
Recordeu per últim que ja estàn obertes les inscripcions per la Cursa de la Festa Major. @cancampanya @l_estudi_espai_salut

Aquest cap de setmana hem tingut representació Mindundis a la Trail del Catllaràs de 51 km, la Vanesa ha fet un gran paper quedant la 9ena de la categoria, enhorabona!! La Vanesa s’està preparant per la Ultra Pirineu del setembre i de quina manera.
També vem estar presents a la 1a Punk Trail d’Olesa amb el gran Fermin, el Jordi S. i la Mari, tot dit de les Punk Trails diversió assegurada.
El Ricard continua la seva posta apunt per acabar el repte 100 cims Feec, aquest cop entreno pel Puig- Cendrós i la Creu de Saba.
El Marcel i el Jordi Pena van fer entreno amb bici de carretera fent un Santa Creu-Tibidabo.
El Ferran va fer un entreno 22 km fent la ruta de les mentides per Pinell del Solsonès, esperant la tornada del Ferris que sempre ens dona grans alegries.
Bona setmana a tothom!! @l_estudi_espai_salut @cancampanya

Aquí teniu la samarreta conmemorativa de la Cursa de Festa Major de Castellbisbal que aquest any com ja ús vem explicar va destinada a l’associació del Síndrome d’Angelman trastorn que pateix una petita veïna nostre de Castellbisbal.

Cursa infantil 900m
Cursa popular 6,3km

Tota la info e inscripcions a:

mindundisteam.com

#Cursa #Popular #Castellbisbal #Solidaria #SindromeAngelman #run #correr #equip

Aquest cap de setmana hem estat a la impressionant Viella Moliers en dues modalitats l’Arcadi a la Marató i el Jordi S. a la Mitja Marató amb diferent sort. L’Arcadi no va tenir el seu dia i no va poder ser finisher i el Jordi S. va ser finisher de l’esplèndida cursa de la Vall d’Aran.
La Vanessa va fer un entreno de 22 km per la Vall de Núria previ al Trail del Catllaràs que farà la setmana que vé, estarem atents.
El Ricard va fer entreno per Montserrat pujant a St. Jeroni des de Collbató ultimant els seus preparatius per fer els últims cims que li queden pendents del repte de la feec dels 100 cims, estarem molt atent ja que té el cim número 100 posat en el calendari pel dia 1 de setembre.
La Lourdes també està fent el seu repte feec dels 100 cims i ja en porta 61, aquest cap de setmana ha estat a Andorra fent el Motnmalús de 2811 mts.
Alguns Mindundis també han entrenat en diferents projectes pel futur.
Bona setmana a tothom!! 🐗🐗🐗

Setmana tranquila al club,
Grans Mindundis kids:
El Gael va quedar 2on a la Kilians Klasik, excelent resultat.
L’Aaron va fer 6é a la Kilians Klasik, també un excelent resultat.
Dissabte el Gael, l’Aaron i el Miguel van fer el cim del Comabona des de Saldes amb bici dins el repte Escapa #ensveiemenelcim i ja només els hi queden 4 cims per acabar el gran repte.
La Lourdes dins el repte de la feec dels 100 cims va fer el cim del Tagamanent i ja és el cim 60.
El Jordi M. Va fer una tirada llarga preparant la Matagalls- Montserrat.
El Toni va fer un entreno per les muntanyes de Solsona preparant pròxims objectius.
El Jordi S. i l’Arcadi entreno per Montserrat preparant la Marató de Viella- Moliers.

Ja tenim aquí la cursa de Festa Major de Castellbisbal‼️ ✅ Aquest any la donació de la cursa de Festa Major serà a l'associació del síndrome d'Angelman una malaltia que pateix l'Aina, una nena rossa amb ulls blaus que escampa el seu somriure per Castellbisbal, la podreu veure amb els seus germans Aleix i Adrià o de la mà de la Laia i el Dani, els seus pares. De moment ja fa uns mesos que fa les seves primeres passes agafada de la mà i gaudeix molt de les salutacions que li fan amics i coneguts. És per tot això que volem ajudar a la investigació de la seva malaltia i així poder avançar en els seus progressos. ❇️ Tota la info i links per inscripcions els podreu trobar a:

mindundisteam.com

#Cursa #FestaMajor #Castellbisbal #solidaria #SindromeAngelman #correr #ajuda #run #running

La semana passada vam tenir al Ferris a la Marató de Muntanya de Zumaia de la Copa d’Espanya i ens va deleitar amb un dels seus excelents resultats.
Aquesta semana hem tingut gent per varies curses de renom:
El Jordi Pena, el Sergio i l’Arcadi van estar a la Open Cavalls de Vent de 84 km.
A la Buff Èpic Trail vam tenir representació a la cursa de 26 km amb el Dani i a la Marató amb el Jordi S. i la Mari.
El Miguel A, el Gael i l’Aaron continuen amb el seu repte Escapa de fer 14 cims de més de 2000 mts amb BTT #ensveiemalcim els hi falten 5 per l’objectiu.
Un altre representant del club amb BTT va ser el Toni que va fer la Riu de Gost a la Torre de Claramunt.
El Jordi M. va fer sortida al Puigmal, bon entreno.
Continuem entrenant i competint per obtenir els nostres objectius!! I per últim donar gràcies als nostres patrocinadors Restaurant Masia Can Campanyà i L'Estudi - Espai Salut per seguir confiant en el nostre club

Avui juntament amb el club ciclista hem sigut els encarregats de baixar la flama des del cim del Canigó, parada a #terrassa, #ullastrell molt agraïts per l’avituallament i finalment el nostre poble #castellbisbal. @cancampanya @l_estudi_espai_salut sempre amb nosaltres. #focsdesantjoan #laflamadelcanigó #laflama #cultura #esport #tradicions #laflamadetotunpobleenmoviment #catalunya #mindundisteam #clubciclistacastellbisbal

Bon dia!!! Demà portarem la Flama del Canigó fins a Castellbisbal, qui vulgui venir a buscar-la a l’Ajuntament de Terrassa quedem a les 17:30h al Casal o a les 18h a Terrassa. Preguem confirmació!! Bona revetlla a tothom!!

Aquest cap de semana hem estat a la Gràcia- Montserrat amb gran èxit: el Jordi S. ha arribat en 1a posició a la travessa de 37 km i l’Arcadi ha arribat en 2ona posició a la travessa de 63 km.
El Miguel N. ha estat a la cursa d’Olesa amb gran èxit també, 1er de la seva categoria i 10é de la general, a la seva linea.
La Mari va estar estar a la Trail dels 3 municipis de Sta. Margarida de Montbui amb més representació pota-roja i bons resultats.
El Xavi Oliver està fent la impressionat travessa Pedals de Foc de 215 km amb 4 dies, un gran espectacle.
La Mar, la Fifi, la Rosa i la Sílvia continuen els seus entrenos per Collserola.
El Jordi després de la seva travessa pel Pirineu s’està començant a preparar per fer la Matagalls-Montserrat i la Mitja del Castell.
Continuem amb Il·lusió, la família Mindundis no para!!
Per últim recordar que aquest cap de semana serem presents a la flama del Canigó i que juntament amb el Club Ciclista portarem la flama des del Canigó.
Bona semana i bona revetlla de Sant Joan a tothom!!

Most Popular Instagram Hashtags